• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu gece ve yarına dikkat!

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Bu gece ve yarına dikkat!
Sitene Ekle
ANKARA, (DHA) -

METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü, yurdun batı kesimlerinde görülecek olan sağanak yağışların; gece saatlerinde Trakya ile Kuzey Ege kıyılarında (Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale,Balıkesir’in batısı ve İzmir’in kıyı kesiminde), yarın Sabah saatlerinden itibaren İstanbul, Balıkesir, Manisa, Uşak ve Denizli ile Kütahya ve Bursa’nın batı ilçelerinde kuvvetli (21-50 mm), İzmir, Aydın, Muğla ile Balıkesir’in batı ilçelerinde çok kuvvetli (51-75 mm) olmasının beklendiğini açıkladı.

http://www.milliyet.com.tr/bu-gece-ve-yarina-dikkat--gundem-2154752/

sokakta yasayan ınsanlar ve hayvanlar aklıma gelıyor dırek
yazın cok sıcagıda zor kısın zor sartlarıda

Ohh çok severim şakır şakır yağmurda uyumayı sıcaklarda yemin ettim asla kışın usuyorum demiycem diye
Allah afetsiz versin aminnn

Son bir saattir deli gibi yağıyor zaten. Bi saat erken karardı hava bugün. Tam depresyon mevsimi :KK14:

Halen hava 25 derecede giderken bugün yağmur yağdı üstünde ıslandı , bence yağmur yağmalı portakal ve mandalina için sulu olması gerek ,

Burada 2 gecedir yağıyor, gündüz günlük güneşlik gece sanki gök delinmişcesine şiddetli bir yağmur bastırıyor, bu gece henüz sağanak bastırmadı geceyarısından sonra başlar belki.
Ama hava bu mevsime göre gayet sıcak, henüz ne klima açıyoruz ısınmak için ne de kat kat giyiniyoruz.

valla burda öyle aman aman bi soğuk olmadı daha:KK48:

Sıcak arada gösteriyor kendini de çoğunlukla hava kapalı ve soğuk burada... Ben ki sıcağı hiç sevmem kış insaniyimdir derim hep... Bu yıl ne oldu bana bilmiyorum. Kis, soğuk hiç olmasın direkt yaza isinlanalim istiyorum. :KK45:

Back