İnternetten fob testi diye aratınca gaitada gizli kan testi diye çıkıyor. Görümcenizde ne işi varmış ki ve size ne diye vermiş? Gebelik testi değil yani.İyi akşamlar hanımlar
Adetim 1 gün gecikti elimde test vardı ama geblik testi mi bilmiyorum görümcem vermişti kaset test yaptım pozitif çıktı üst kısmında FOB yazıyor liboqucik markası kullanım kılavuzu falan yok bilmiyorum İnsAllah hamileyimdir dua edin benim için ne olur çok istiyorum Rabbim isteyen dileyen herkese versin İnşallah
Teşekkür ederim cevabınız için oda bilmiyor ne olduğunu köyden almışımış bana verdi oda gebelik testi saniyorduİnternetten fob testi diye aratınca gaitada gizli kan testi diye çıkıyor. Görümcenizde ne işi varmış ki ve size ne diye vermiş? Gebelik testi değil yani.
Dün olması gerekiyordu bekliyorum hayırlısıyla yarın normal kaset test yapcam gebelik testi Allah izin verirse İnsAllah vardır dualarınızı eksik etmeyinAdetin geçtiyse bi kan testi ver. Kesin sonuç alırsın canım
Ümitlendirmek gibi olmasın ama bende gördüm gibi İnsAllah sende bende hamileyizdir Rabbim isteyen dileyen herkese versin İnşallah hayırlısı olsunBenimde adetime 7 gün var. Ama dayanamayıp trst yaptım. Gölge gibi çizgimi var. Bana mı öyle geliyo
Gaitada gizli kan kaset testi olarak çıkıyor googledaİyi akşamlar hanımlar
Adetim 1 gün gecikti elimde test vardı ama geblik testi mi bilmiyorum görümcem vermişti kaset test yaptım pozitif çıktı üst kısmında FOB yazıyor liboqucik markası kullanım kılavuzu falan yok bilmiyorum İnsAllah hamileyimdir dua edin benim için ne olur çok istiyorum Rabbim isteyen dileyen herkese versin İnşallah
Bence siz yarın kaset set yapın inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Bence siz yarın kaset set yapın inşallah güzel sonuçlar alırsınız
İnsAllah çok teşekkür ederim Allah razı olsunBence siz yarın kaset set yapın inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Evet gördüm ama gebelik testide varmış bu markada beynim yandı valla yarın normal gebelik testi yapcam kaset İnsAllah vardır dua edin bana ne olurGaitada gizli kan kaset testi olarak çıkıyor googleda
Dışkıda gizli kan testi için kullanılıyormuş FOB. Gebelikle alakası yok. Yarın bir gebelik testi alıp yapin.İyi akşamlar hanımlar
Markası laboquik demişsiniz. FOB yazan kısım testin ne testi olduğunu gösterir. Mesela ovulasyon testlerinde LH yazar, gebelik testlerinde HCGEvet gördüm ama gebelik testide varmış bu markada beynim yandı valla yarın normal gebelik testi yapcam kaset İnsAllah vardır dua edin bana ne olur
Tamam teşekkür ederim yarın sabah yapıcam İnsAllah vardır hayırlısıylaDışkıda gizli kan testi için kullanılıyormuş FOB. Gebelikle alakası yok. Yarın bir gebelik testi alıp yapin.
İnşallah hayırlısıyla nasip olur canıöÜmitlendirmek gibi olmasın ama bende gördüm gibi İnsAllah sende bende hamileyizdir Rabbim isteyen dileyen herkese versin İnşallah hayırlısı olsun
Anladım. Yarın test yapın bakalım. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah. Bizimle de paylaşın sonucuTeşekkür ederim cevabınız için oda bilmiyor ne olduğunu köyden almışımış bana verdi oda gebelik testi saniyordu
Evet. Var bir çizgi daha. Kan verin bence. Çıkar sonuçBenimde adetime 7 gün var. Ama dayanamayıp trst yaptım. Gölge gibi çizgimi var. Bana mı öyle geliyo
Yaptım ama negatif çok üzgünüm İnşAllah isteyen herkes benim gibi üzülmez herşeyin hayırlısı olsunAnladım. Yarın test yapın bakalım. Güzel sonuçlar alırsınız inşallah. Bizimle de paylaşın sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?