bak canım araştırmalrımda bu çıktı bend ebaşalmayı düşünüyorum
Ürünler Ürünler > Fonksiyonel Ürün > İlk Adım
İlk Adım
Anne sütünden sonra doğru ve yeterli beslenmenin devam etmesi bebeklerin gelişimi için çok önemlidir. Pınar İlk Adım Devam Sütü uzman tavsiyeleri doğrultusunda ve 6-12 ay arası bebeklerin beslenme ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir. Pınar İlk Adım’ın içeriğindeki vitamin ve mineral tablosu aşağıdaki gibidir.
VİTAMİNLER
C Vitamini, Niasin, E Vitamini, Pantotenik Asit, Riboflavin, B6 Vitamini, Tiamin, A Vitamini, Folik Asit, K Vitamini, Biotin, D Vitamini, B12 Vitamini
MİNERALLER
Kalsiyum, Potasyum, Klorür, Fosfor, Sodyum, Magnezyum, Çinko, Demir, Bakır, İyot, Manganez, Selenyum
İlk Adım Devam Sütü
Devam Mamaları Tebliği’ne uygun olarak üretilmekte olan Pınar İlk Adım Devam Sütü 6-12 ay arasındaki bebeklerin gelişimine katkıda bulunacak vitamin ve mineralleri içermektedir.
Pınar İlk Adım’ın içeriğindeki sütün protein oranı anne sütündeki protein oranı göz önünde bulundurularak düşürülmüştür.
Sade ve muzlu 0,5 lt paketlerde sizlere sunulan Pınar İlk Adım Devam Sütleri hiçbir koruyucu madde içermez.
Besin Değerleri
100 ml için (Sade):
•Enerji (kcal/Kj): 61,61 / 257,78
•Protein (g): 2,26
•Yağ (g): 2,33
•Karbohidrat (g): 7,9
•C Vitamini (mg): 5,33
•Niasin (mg): 1,35
•E Vitamini (mg): 0,57
•Pantotenik Asit (mg): 0,39
•Riboflavin (mg): 0,12
•B6 Vitamini (mg): 0,105
•Tiamin (mg): 0,075
•A Vitamini (mcg): 60
•Folik Asit (mcg): 15
•K Vitamini (mcg): 2,8
•Biotin (mcg): 2,1
•D Vitamini (mcg): 1,5
•B12 Vitamini (mcg): 0,15
•Kalsiyum (mg): 110
•Potasyum (mg): 105
•Klorür (mg): 76
•Fosfor (mg): 66
•Sodyum (mg):32
•Magnezyum (mg):7,3
•Çinko (mg): 0,6
•Demir (mg): 1
•Bakır (mg): 0,063
•İyot (mcg): 14
•Manganez (mcg): 5,2
•Selenyum (mcg): 1,5
100 ml için (Muzlu):
•Enerji (kcal/Kj): 62,05 / 259,62
•Protein (g): 2,27
•Yağ (g): 2,33
•Karbohidrat (g): 8,0
•C Vitamini (mg): 5,38
•Niasin (mg): 1,35
•E Vitamini (mg): 0,57
•Pantotenik Asit (mg): 0,39
•Riboflavin (mg): 0,12
•B6 Vitamini (mg): 0,11
•Tiamin (mg): 0,075
•A Vitamini (mcg): 60,12
•Folik Asit (mcg): 15,1
•K Vitamini (mcg): 2,8
•Biotin (mcg): 2,1
•D Vitamini (mcg): 1,5
•B12 Vitamini (mcg): 0,15
•Kalsiyum (mg): 110
•Potasyum (mg): 107
•Klorür (mg): 76
•Fosfor (mg): 66,1
•Sodyum (mg):32
•Magnezyum (mg):7,45
•Çinko (mg): 0,6
•Demir (mg): 1
•Bakır (mg): 0,064
•İyot (mcg): 14
•Manganez (mcg): 5,95
•Selenyum (mcg): 1,51
canım ben hipp kullanıyorum organik diye bir araştır istersen..
benim bebişim de 9.5 aylık oldu ve bende mamayı tamamen bıraktım.gündüz çorba,yoğurt,meyve falan gece yatarkende 200 ml süt içip yatıyor.şu GDO muhabbeti beni de çok korkutuyo açıkçası.en azından şimdi içim biraz daha rahat.gerçi bizim bile yediğimiz çoğu şeyde var GDO.
benim bebeğimde reflü vardı AR mama kullanıyorduk mecburen.çünkü su içse kusuyordu AR mama yoğun olduğu için uzun süre onu kullanmak zorunda kaldık.bana kalsa (ki doktorumuzda öle dedi) 6. ayda başlardım süte ama 9 aylıkta başladım yeni yani.bence sende 1 yaşından önce süt vermeyen annelerden değilsen başla.önce az az ver bi sorun olursa (alerji falan) bırakırsın.GDO lu mamalardan daha zararlı olacağını sanmıyorum...
benim kzıdma 9 . ayın içinde.. pınarın ilk adım sütünden arada alıp içiriyorum.. muhallebisinede katıyorum. ama mamada alıyorum hala.. bu GDO canımı sıkıyor.. ama dr alda inek sütü öenrmiyor.. ne yapsam bilmiyorum.. mama bir tür inek sütü bir tür.. ofoff(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?