Eki Görüntüle 330213
Başlıkta belirttiğim gibi bu saç rengini çok sevdim ama adı sanı hakkında bir bilgim yok
Başlıkta belirttiğim gibi bu saç rengini çok sevdim ama adı sanı hakkında bir bilgim yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakır kızıl mı?:122:
irlanda kızılı diye biliyorum ama emin değilim ben de...
ılk boyle oluyor o renk ama zamanla acılıyor dedıgın renge donuyorBende öyle düşündüm ilk ama sanki daha turuncumsu geldi bana bakır kızıl..
ılk boyle oluyor o renk ama zamanla acılıyor dedıgın renge donuyor
inşallah canım kuaforune goster ama yıne deTeşekkür ederim cumartesi boyicam inşallah böyle olur :)
bu satın aldığımız tüp, köpük, set boyalarda olmayabilr ... çünkü tek renk değil de bir kaç rengin karışımından elde ediliyor bildiğim kadarıyla ... sürekli gittiğin bir kuaför varsa aynen resmi göster o zaten söyler sana bu bu diye... vee şu anki saçının rengi de önemli çünkü eğer koyu bi renkse önce oryal ile açmak gerekebilir bu durumda evde kendin yapamayabilirsin ve kuaföre boyatmak zorunda kalabilirsin...
palette dore bakıra benziyo çokk.
Ben boyadım palette natural colors dore bakır a ama ben bi kutu dore bakır bi kutu kumral karıstırdım actıgım konulardan bakabılırsın sacımın rengine sen sadece dore bakır boyarsan o renk gıbı olur ve de cok guzel olur canım...
Eki Görüntüle 330213
Senin saçlarının rengide çok yakışmış yazın belki böyle bir renk yapabilirim Saçlarımı bir kaç ay önce boyamıştım ama inan boyanın adını unuttum şimdi aka aka kahverengi oldu. Ben dore bakıra boyarsam saçlarım kızın saç renginden daha koyu bir renk olmaz inşallah.
bu tür renkler gerçekten riskli.cesaret gerektiriyor.çalışan bir bayansanız kuaföre koşun derim ben.arkadaşlarımında dediklerine katılıyorum,çok tatlı bi renk.benimde saçlarım koyu tonlarda.bende boyasam tutmaz diye düşünüyorum.yani aynısı olmaz sanırım:S
:<< cnm ben sacımı 1 ay once actırıp kızıla boyatmıstım sımdı basedemedım ve tkrar oryal surdurmemek ıcın kendım yontemler aradım burdakı arkadaslarada sordum ancak her yol acıcılara gıdıyordu bende dun altın karamel ve acık kullu sarı karıstırıp boyadım ve bu renge yakın cıktı renk ama ben acık karamel ıstıyorum ve galıba bı dahakı ay acacagım sacımı.. bu boyanın tek renkte olmayacagı kesın cnm...
ben açık kumralın üstüne boyadım canım evet sende tam rengi olmayabilir :44: sende başka bi renkle karıştır biraz acık bi renkle olmaz mı :)
koyu kumral akaju
Yeniden Yönlendirme Bildirimi
Bu renk çok hoşmuş :O içerisinde kızıllık vardır umarım.