- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
Link çıkmıyor
Ayrıldı o bir ark.a malesef
lacivert altı lastikli pant
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Link çıkmıyor
Ayrıldı o bir ark.a malesef
Yapma simdi 10 liralık oldu ama canım Yarın istanbuldan bir kargom daha gelecek ah birleştirme imkanı olsaydı
lacivert altı lastikli pant
:)) ayırayım mı yine de
Ayır canım hatta yanına LCw siyah kazağı da ekle pijamanın yukleyemedigin altların renkleri ne bir de uzun gomlek demisin ya tunik tarzı uzun degil degilmi ve son olarak gomlek +dantel askili siyah olan +kazak =15 olabiler mı
canım ben pantolonun fotolarını bekliyorum,istediğim tarz model ise bu ürün ile birlikte alacağım
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=971654&d=1392061477
Tamam müsait zamanımda yükleyeceğim senin için mavi kotu istiyorsun değil mi
gayet iyi canım
ben 36-38 beden arasıyım 53 kg ım bana olur mu dersin belim 74 cm kendinle kıyasla,olur dersen alayım
bu ve omuzları gümüş siyah hırkayı... kapıda ödeme var dimi,var de bu kez gözünü seveyim
Kapıda ödeme malesef tatlım ya havale var.. Ben şu an 47 kiloyum 34-36 gibiyim ama kalçalarım geniştir bana tam oluyor
ptt ye baş koy sende,bu arada kızlar şimdi aklıma geldi ptt kargo artık kg başı 6.5 değil 5.85 tl olmuş,lütfetmiş
bana olmaz o zaman canım ya benim kalçalar yanlara genişledi,mezura varsa ölçermisin,bana kızmazsan
ve pantolon esniyor mu ? zorla olduracam galiba
Ayır canım hatta yanına LCw siyah kazağı da ekle pijamanın yukleyemedigin altların renkleri ne bir de uzun gomlek demisin ya tunik tarzı uzun degil degilmi ve son olarak gomlek +dantel askili siyah olan +kazak =15 olabiler mı
Merhaba burdaki üçlü badiler yani siyah olanlar duruyorsa onlarida bana ekleyebilirmisin
Eklerim tabi ama havale işini çözebilecek misiniz kapıda ödeme olmuyor ya
O zaman bana birkaç gün verin dışarı çıktığımda havale yapabilirim
Tamam sorun değil zaten kargolar biriksin öyle yollayacağım şimdi sizin biberon mama kabı kırmızı pandalı polar kahverengi wenice hırka ve burdaki üçlü siyah bodyler değil mi boyundan bağlamalı olan seri???
Evet canım yazdıklarınin hepsi o zamana kadar baska ürün varsa belki onlarida ekleyebiliriz bunlar sepett dursun :)