• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu fiyatlara inanamayacaksınız...!!!!

Ayır canım hatta yanına LCw siyah kazağı da ekle pijamanın yukleyemedigin altların renkleri ne bir de uzun gomlek demisin ya tunik tarzı uzun degil degilmi ve son olarak gomlek +dantel askili siyah olan +kazak =15 olabiler mı :17:

Pijama altları ve kazak ayrıldı gömlek de dar pantolon veya taytla iyi durur

Şu an sana dantelli askılıyı ve beyaz gömleği ayırdım

$image.jpg $image.jpg

paçaları lastikli olan koyu mavi evet canım ...tşk ederim zahmet olucak:34:

Bunlar iyi mi

gayet iyi canım:46:
ben 36-38 beden arasıyım 53 kg ım bana olur mu dersin belim 74 cm:17: kendinle kıyasla,olur dersen alayım :34:
bu ve omuzları gümüş siyah hırkayı... kapıda ödeme var dimi,var de bu kez gözünü seveyim:30::52::52:

Kapıda ödeme malesef tatlım ya havale var.. Ben şu an 47 kiloyum 34-36 gibiyim ama kalçalarım geniştir bana tam oluyor

Kapıda ödeme malesef tatlım ya havale var.. Ben şu an 47 kiloyum 34-36 gibiyim ama kalçalarım geniştir bana tam oluyor

ptt ye baş koy sende,bu arada kızlar şimdi aklıma geldi ptt kargo artık kg başı 6.5 değil 5.85 tl olmuş,lütfetmiş:52:

bana olmaz o zaman canım ya benim kalçalar yanlara genişledi,mezura varsa ölçermisin,bana kızmazsan:17:
ve pantolon esniyor mu ? zorla olduracam galiba:52::52:

ptt ye baş koy sende,bu arada kızlar şimdi aklıma geldi ptt kargo artık kg başı 6.5 değil 5.85 tl olmuş,lütfetmiş:52:

bana olmaz o zaman canım ya benim kalçalar yanlara genişledi,mezura varsa ölçermisin,bana kızmazsan:17:
ve pantolon esniyor mu ? zorla olduracam galiba:52::52:

Canım pantolon esnek taytımsı zaten baya rahat bir şey popo kısmı arkadan 40 cm civarı

Ayır canım hatta yanına LCw siyah kazağı da ekle pijamanın yukleyemedigin altların renkleri ne bir de uzun gomlek demisin ya tunik tarzı uzun degil degilmi ve son olarak gomlek +dantel askili siyah olan +kazak =15 olabiler mı :17:

Paketi hazırlıyorum kargoyu bir kaç güne vereceğim başka istedikleriniz varsa görüşelim yoksa adres vs bilgileri özelden yazışalım

Satışta olan bir sürü ürün var indirim de yapıyorum çekinmeyin lütfen

Merhaba burdaki üçlü badiler yani siyah olanlar duruyorsa onlarida bana ekleyebilirmisin

O zaman bana birkaç gün verin dışarı çıktığımda havale yapabilirim

Tamam sorun değil zaten kargolar biriksin öyle yollayacağım şimdi sizin biberon mama kabı kırmızı pandalı polar kahverengi wenice hırka ve burdaki üçlü siyah bodyler değil mi boyundan bağlamalı olan seri???

Son düzenleme:
Tamam sorun değil zaten kargolar biriksin öyle yollayacağım şimdi sizin biberon mama kabı kırmızı pandalı polar kahverengi wenice hırka ve burdaki üçlü siyah bodyler değil mi boyundan bağlamalı olan seri???

Evet canım yazdıklarınin hepsi o zamana kadar baska ürün varsa belki onlarida ekleyebiliriz bunlar sepett dursun :)

Son düzenleme:
Back