bu faceye neler oluyor kızlar bir bakar mısınız???

sanki beni tanıyorsun da bu şekilde yorum yapıyorsun.eşim şuan çalışıyor ve telefonum arama yapmıyor ona ulaşamıyorum facede de mesaj gönderemediğim içim aklıma buraya sormak geldi.

Evet canım..bende de öyle bişeyler vardı...sayfa yapısı değişmiş...aslında nerdeyse tamamen değişmiş...

Biraz sonra düzelir...benim ki düzeldi...ama sayfa yapısı değişik tabi.

Sevgiler.

msne gir ordan ulaş.... mail at.... hem adamın pc başında oldugunu nerden biliyorsun
hem telefonun arama yapmıyorsa mesaj at
ödemeli arama at
fake facebook aç
kalk gıyın adamın ıs yerıne gıt....

Bazıları da siteyi kendi tekelinde sanıyor galiba
Konuyu begenmemeler, şunu da yazsaydın bunu da yazsaydın demeler

Konu sahibi sizene de gec neden acıklama yapıyorsun, takma hic
Her neyse benim hesabımda oyle bir sorun yok modemi resetlemeyi denediniz mi?

yazan ellerine sağlık canıım :) ne bileyim yapım öyle galiba açıklama yapmazsam rahat hissetmiyorum kendimi :) modemi resetledim kablosuz bağlanıyorum normalde kablo taktım her şeyi denedim ama malesef düzelmedi anlaşılan ulaşamıycam :)

ben begendim konuyu modemi resetlemek benim fikrimdi çalma lütfen

hay agzına saglık arkadasım ya

vardır bundada bir hayır fira....

Konuya yazmak zorunda değilsiniz arkadaşlar, saçma bulanlar okumasın..
Kimse kimseyle alay edemez, hakaret edemez..
Burası dingonun ahırı değil, herkes ettiği kelimenin anlamını düşünsün..
Burası sözlük de değil, komik cevaplar atıp beğeni mi bekliyorsunuz?

Konu sahibi arkadaşım, kardeşimin hesabından açtım baktım bir sorun göremedim ben.. :/
Sohbet falan her şey açık..

Face de bir sıkıntı yoktu
Tekrar kapat ac istersen
Yorumlar cok agir olmamis mi kizlar biraz daha sakin olmak zor olmasa gerek

Şu forum da ne rahatsız insanlar var .
Kızı sorduğuna soracağına pişman ettiler .
Bırak arkadaşım boş insanları , benim face de problem var bugüne kadar ki bağlantılarımın hepsi kayboldu yok .Paylaşımlarım da hiç biri gözükmüyor.

bende sormakla hata ettiğimi düşünmüştüm inanın :) teşekkür ederim cevaplar için sanıyorum bir süre böyle devam eder herkesin sayfası düzelene kadar

Evet...herkes de yok bu durum...ama olucak...ben de arkadaşlarıma sormuştum...onların ki normaldi...birkaç saat sonra onlarında birkaçı öyle olmuş...fakat bende mesaj yazılabiliyordu...bağlantı yavaş birazda ondandır...

Karismak istemezdim ama burasi mahkeme de degil . Arkadas bir saka yapmis . Bu kadar ustune gitmek niye?

Benim face' de sorun yok. Gecici bir sorun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…