- Konu Sahibi mutsuzamaumutlu
face yine yenileniyor galiba mesaj göndermiyor sohbet ekranı açılmıyor benim adresimde mi sorun var yoksa genel bir sıkıntı mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir derdim var topiğine de iyiki ..Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. yazılmış yani heee...
bu mu cidden derdin yaa? facemiş heeeh![]()
yeni uygulamaları var facebookun canım.artık arkadaş listende olmayan birine mesaj atamayacaksın atacak olursan 50 kuruş para ödeyeceksin.Büyük ihtimal yapılandırma içindeler.yakın zamanda bu uygulamayı hayata geçirmeyi düşünüyorlardı.
daha büyük dertlerin için face mi lazım?face vs abuk subuk siteler olamasa acaba napçaktın merak ettm yanlış anlamazsan![]()
daha büyük dertlerin için face mi lazım?face vs abuk subuk siteler olamasa acaba napçaktın merak ettm yanlış anlamazsan![]()
sanki beni tanıyorsun da bu şekilde yorum yapıyorsun.eşim şuan çalışıyor ve telefonum arama yapmıyor ona ulaşamıyorum facede de mesaj gönderemediğim içim aklıma buraya sormak geldi.
sanki beni tanıyorsun da bu şekilde yorum yapıyorsun.eşim şuan çalışıyor ve telefonum arama yapmıyor ona ulaşamıyorum facede de mesaj gönderemediğim içim aklıma buraya sormak geldi.
ne saçmalıyorsun sen !!ex aşkuna bakacaktır![]()
o zaman güzelim bunları konuyu ilk açtığın msjda yazcaktın..buraya önemsemeyen yorumu yapan bi ben değilim dikkat edersen..
sen dicektinki eşime ulaşamıyorum faceten bilmem ne bilmem ne..ayrıca teln arama yamıyorsa ev teli var o da yoksa..faceyse eşin sende eklidir..ayrıcaaa eşine ulaşamama da enteresan bu saatte..bana yine kızmada![]()
ne saçmalıyorsun sen !!
hem türkçe yazmayı öğren o şekilde yorum yap
eşime ulaşamamamın neresi enteresan telefon arama yapmıyorkonuyu nerelere çekmek istiyorsun ya :)
sanamı sorucam nasıl yorum yapacağımı.... ??????
benim konuma yorum yapıyorsun kaç yaşındasın bilmiyorum ama facede sohbet açılmıyor mesaj göndermiyor diye sordum eski sevgilisine bakacaktır diyorsun.
ben konuyu bi yerlere çekmeye çalışmıyorum ...önümdeki malzemeye göre yorum yapıyorum arkadaşımeşine ulaşamadğnı söylyosun bu saatete banada enteresan geldi hepsi bu
![]()