• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu evliliği sürdürmeliyim?

adama hepte aktifsin dedim die giriş saatlerini sohbet skmesinden gördüğümü anlayıp silmiş sohbet yerini

Neden silmiyorsunuz? Ayy Allahtan sosyal medya duskunu bir adamla evlenmedim. Benim de yok onun da yok cok şükür mutlu mesut yasiyoruz..
Siz de sildirin gitsin. Mutlulugunuzdan onemli degil bence..

hayır canım aksine hep dışarıdadır siyasi işlerden ötürü hep bir programı var.
iş yoğunluğunu arada anlıyorum ama masa başı ve zihnini yoran çok iş yükü yok.
ama canım bu adam sonradan böyle olmamış
kesin ve net şekilde konuşmalısın yaşamak istediğin hayattan
onun neden böyle davrandığına kadar değişmesse yapabileceğin bişey yok
sen sevilmek istiyorsun anlıyorum ama bu adamda değişmesse daha
çok yıpranırsın
ya bu diyardan gidicen yada bu deveyi güdücen derler ya

Neden silmiyorsunuz? Ayy Allahtan sosyal medya duskunu bir adamla evlenmedim. Benim de yok onun da yok cok şükür mutlu mesut yasiyoruz..
Siz de sildirin gitsin. Mutlulugunuzdan onemli degil bence..
canım şifreni ver dedim birbirine girdik, yok yoktan yere sorun ediomusum bilmem ne vermedi sence bunu dinlermi.
o zamanlar bu şifre durumunada çok takılıyordum ama şimdi beni ilgisiz sevgisiz bırakmasına tahammül edemiyorum artık.
evlendikten sonra benim gibi evli çiftleri kıskanır oldum :(

şifreleri değişip senden saklayan adam cevizler kıran adamdır.
sen önce yüzüğü bırakıp git sonra eşinin ailesinin ısrarlarıyla geri dön.
bana tuhaf geldi açıkçası.

canım şifreni ver dedim birbirine girdik, yok yoktan yere sorun ediomusum bilmem ne vermedi sence bunu dinlermi.
o zamanlar bu şifre durumunada çok takılıyordum ama şimdi beni ilgisiz sevgisiz bırakmasına tahammül edemiyorum artık.
evlendikten sonra benim gibi evli çiftleri kıskanır oldum :KK43:

Ne diyeyim Allah yardimcin olsun insallah arkadasim

ama canım bu adam sonradan böyle olmamış
kesin ve net şekilde konuşmalısın yaşamak istediğin hayattan
onun neden böyle davrandığına kadar değişmesse yapabileceğin bişey yok
sen sevilmek istiyorsun anlıyorum ama bu adamda değişmesse daha
çok yıpranırsın
ya bu diyardan gidicen yada bu deveyi güdücen derler ya
canım konuştum adamlığıma laf ediosun dedi kii okadar da hassas davranmaya çalıştım.ona göre bu durum normalmiş evet az olduğunu düşünmüyor bile.aynen öyle sevilmek istiyorum ilgi görmek istiyorum.evlilik bumu 8 ayda geldiğim nokta bana gelecekle ilgili hep korku veriyor düşünemiyorum bile.

canım konuştum adamlığıma laf ediosun dedi kii okadar da hassas davranmaya çalıştım.ona göre bu durum normalmiş evet az olduğunu düşünmüyor bile.aynen öyle sevilmek istiyorum ilgi görmek istiyorum.evlilik bumu 8 ayda geldiğim nokta bana gelecekle ilgili hep korku veriyor düşünemiyorum bile.
canım çok seviyorsundur belki ona bişey diyemem
boşan demek kolay olayın içinde olan bu duruma katlanan sensin
ama boşanmaktan başka çaren yok
daha yaşında genç hayatını yoluna koyabilirsin ama dikkat et kendine

şifreleri değişip senden saklayan adam cevizler kıran adamdır.
sen önce yüzüğü bırakıp git sonra eşinin ailesinin ısrarlarıyla geri dön.
bana tuhaf geldi açıkçası.
aklı başında düşünemedim kii hepsi anlık kararlarım ve sonrasında pişmanlığım.evet şifresini söylemiyor ben sorun çıkarıyormuşum diye.ben sana soruyormuyum diyor sor diyorum.

Çok sevdiğim ve sevildiğime inandığım adamla evlendim 8 ay önce.
Benim iş düzenim hazır maddi anlamda ihtiyaçlarım yokken eşimin okulu askerliği iş durumu vs..leri vardı,seviyordu ve beni çok mutlu ediyordu bekledim sabrettim bütün engellerin üstesinden geldik onunla haa bu süreçte ayrılıklar barışmalar yaşandı yıprandıkda.Özü sözü bir dik bir insanım haklıysam içime atamam muhakkak tavrımla konuşmalarımla belli ederim.Bu yönüm eşimde nişanlılık dönemin de battı tamam erkek gibi kızsın ama benim önüme geçme die neyse atlattık ben birazdaha yumuşak olmaya çalıştım.
Evlendikk bütün büyü bozuldu onu saplantılı birşekilde seven kız msjlar attı face duvarına onla ilgili şeyler paylaştı falan filan...çok tartıştık face geçmişinde onu arattığını gördüm benii ona güvenmemekle adamlığını sorgulamakla suçladı.Kız birsürü fake hesaplar açınca hepsini ayrı ayrı engellemek için bakmış.
Ama işte insanın içinde ukdeler kalıyor.Ben bunları sorun yapınca tabi face şifresi ve diğer şifreleri değişti söylemedi.Bana karşı sevgisi ilgisi yok denecek kadar az.Cinsel anlamda isteği neredeyse yok haftada bir yada zorlamamla 2 ye çıkar.Bütün bunların birikmişiyle evi terkettim yüzüğü bırakıp farklı şehre ablama gittim küplere bindi sorgusuz sualsız gittiğim için.Ama artık dayanamadım mektuplar yazdım msjlar attım fayda etmedi.Aktif siyasetle uğraşıyor akşamları yanlızım yanımdaykende hep bir meşguliyeti var.Bana aşk dolu msjlar atan facede yada ortamlarımızda beni baş tacı eden adam gitti facede neredeyse bütün resimlerimi kaldır diyecek ne güzl sözü nede msjı var.Aileme açmadım ama karadenizliyiz ve mantık kumar alkol şiddet aldatma yoksa boşanmak olmaz düşüncesindeler.Ve bazen canım sıkkın deyin aman haa kızımm sorun olmasın bak mutlu mesut yasayındiolar hanii boşanmak yok gibi.Eşimi seviyorum da azıcık bana adım atsa herşey çok güzel olacak ama atmıyor yıpratmışım geçmişte yaşadıklarımızı atlatamamış sanki tek taraflı yaşamış gibi...Kurtarmaya çalışıyorum o kadar kırıldığım haldee ama yok kendi bildiğini okuyor ve benimde ona uymamı istiyor.Sevgi yok ilgi yok duygu yok ben bunların üstesinden gelebilirmiyim?
Suan evimdeyim ve onun ısrarlarıyla değil ailesinin toparlamasıyla birarya geldik bizimkiler hiçbirşey bilmiyor.Kendimize bir şans verdik.Ama dediğim gibi 2 haftalık ayrılık hiçbir değişiklik oluşturmadı bitti desem bitircek gibiydi.Ondan sonra ki süreçte aynıı değişen hiçbirşey yok. Bu sebeplerden ötürü boşanan var mı?Desteğini rica ediyorum.Uzun oldu kusura bakmayın ltfn.

Ah iste erkek gibi yetismenin veremedi bunlar, ben ne çok isterdim boyle olmamayı...senin de hataların var onun da...
Ona guvenmedigini belli etmemeliydin..en azından takip edebilirsin, yüzüğü bırakıp eğitmen kötü olmuş habersiz...
Buna benzer sebeplerden eşinden bir buçuk aydır ayriyim...ama simdi diyorum ki keşke ayni evde olsaydık ama kus kalsaydik..bana kendisi git dediği için ben evden ayrıldım..severken zor canım. O yüzden biraz daha mücadele et, biraz daha yumuşak olmaya çalış..ben olamadım, ama bir şansım daha olsa denerdim..çünkü hickimse iyi erkeğini bırakmıyor boşanıp daha mutlu olurum diye düşünme.. Sabret..
Bazı şeyler kişilik meselesi, sen onu o seni olduğun gibi kabullenirseniz yuvaniz huzurlu olur..

aklı başında düşünemedim kii hepsi anlık kararlarım ve sonrasında pişmanlığım.evet şifresini söylemiyor ben sorun çıkarıyormuşum diye.ben sana soruyormuyum diyor sor diyorum.
bahanelerin arkasına saklanıyor.
sorun çıksın istemeyen adam herşeyini ulu orta serer neyi kimden saklıyor?

canım başka bi şey akıl vermek gibi olmasın ama
hayatının bi süre ona bağlı yaşama
gez dolaş aktivite yap kendine
umursama biraz canım lütfen

evliligin ilk senesi genelde cetin gecer,herkes sinirlarini anlayana kadar birbirinin uzerine gider ve sonra son hudutlar cizilir ..:KK56:
ve neyazik ki ilk sene kimin hatasi coksa o hata 5 senede gecse isitilip insanin onune getirilir.oyuzden fevri davranan taraf sen olma.
sakin olman gerek ve bidaha ne olursa olsun evi terketmemen..ya da terkedeceksen de gercekten bitirmen.bi bakmissiniz cocuk oyuncagi olmus yuvaniz.
cinselligi de cok takma,zamanla duzelir ama once aranizin duzelmesi gerekir.belki esin icten ice cok kirildigi icin ama erkekligine yedirip bunu dile getirmedigi icin cinsel isteksizlik yasiyordur.
ben 5 yillik evliyim ne ben esimin sosyal medya sifrelerini bilirim ne esim benimkini..ne o sordu ne ben sordum,zaten ikimizde cok duskun degiliz..sifre filan bunaltma adami bosver.

canım başka bi şey akıl vermek gibi olmasın ama
hayatının bi süre ona bağlı yaşama
gez dolaş aktivite yap kendine
umursama biraz canım lütfen
keşke yapabilsem çalışıyorum zaten akşam 8 de evde oluyorum evimin çevresinde ne arkadaşım var ne yakınım hep eşimin akrabaları.h.sonuda sırf o düşünceyle birşeyler yapmak istiyorum ama onunla yapamadığımın üzüntüsüyle zaten yaptığım şeyden bulunduğum ortamdan hiç keyif almıyorum.

Bırakip daha doğrusu kaçıp gitmek seni otomatik suçlu duruma düşürůr, keşke gitmeseydin canım.

Back
X