Bu evden biktm gerckten orta bi bahçesi var orta büyüklükte . Evde şu kaçağı varms zaten duvarlar islaniyo . Yatakodasi perdem kuflendi . sonbahar ve ilkbaharda buranin ilçenin yani her evde sokaklarda solucan midr nedir kirkayak gbi griyimsi uzun antenli seyler evimin balknunda tavanlara kadar cikiyolar nasl grmisse yatak odasinda Halid yuruyordu geçen biri artık eve de griyolar . Aşırı fazlalar 200 300 tanesi tirmaniyo duvarlarima .
O da yetmezmis gbi zehirli uzun ince bcakli kirkayak vardı demin duvarda asiri hizliydi esim öldürdü . Bi ara hamam böcekleri oluyordu çok büyük cins . Bazen de su giderlerinden uzun ince kurtlar çıkıyo lagimda olan . Anlamiyorum ne b cm bi ev burasi . Girdgmde çok bgenmstm icini ama oturunc a anladm rutubetini böceğin.
2 gunde bir evi temzlerim tuvalete şu giderlerine klorak dokerim banyoları tuvaletleri yikarm daha bugün halilarimi kaldrdm 3 4 saat hiç oturmadan temzlik yaptm.
Ne ypacagim ben . Her türlü böcek var ve ben bocekten çok korkuyorum . Duvar koselerine orumcekler ağ yapıyo sürekli ğer gün supurgeyle cekiyorum . Uzun bacaklı Örümcekler solucanlar hamambocekleri kurtlar kirkayaklar suleymancik örümcek daha bilmedgm degsik bocekler bile var evde . SSineklik takılı cam da bir de nasl griyolar anlmiyorum ben ne ypacam ? Tasnmakda büyük dert . Evin mekanı gzl 700 tl ye oturuyoruz 2+1 yerler parke kapilar kötü . Mutfak dolapları yeni ama duvarlar dökülüyor ısıtma yok giriş katı . Ucuz da oturmuyoruz ama yinede bu fiyata yine pek iyi ev yok bu cvarda biraz pahali iyisini istersen burda 1000 den yukarı hep burası gbi ev . Npacagz bblmiyorum bi yandan tasnmk istyrm ama bu bocekler tiksindm artik