- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi verakumsal35
-
Benim uzun süren adetimde dra gittim fsh baktı hakaten yuksek çıktı 45 sonra dediler ki adetliyken bakılacak adet olmadım tabi o.zamana kadar düzen liydi.sonra cylo içip adetin ikinci günü bakılınca 19a düştü.tamam dedim cylo kullandım.bir buçuk yıl .memede kist olunca dra gittim oda vajinal ultrason ile bakınca geri dönüş olabilir dedi.ama adet li değilken baktığı fsh 43 ciktibende kromozom testi yaptırdım.eger kromozomda sıkıntı olmazsa geri döndürmeye uğradı rim diye.ve su an onun sonucunu bekliyorum umarım bi şey çıkmaz ni şey çıkmazsa hakaten kafaya ya takmiycam menepoz akışına bırakacak bi ihtimal.cocuk olursa olur diyen hormon ilaçlarını 42ye kadar kılan adam düzenli meme ve k.doguma görüncem.merhaba aynı yaşta aynı sorun bende de var erken menopoz dendi değerlerim yüksek çıktı ancak ben her ay düzenli oluyorum hatta bugün yarın olmam gerekiyor fsh a regl döneminin 3.günü baktırmak daha doğru olurmuş
Benim uzun süren adetimde dra gittim fsh baktı hakaten yuksek çıktı 45 sonra dediler ki adetliyken bakılacak adet olmadım tabi o.zamana kadar düzen liydi.sonra cylo içip adetin ikinci günü bakılınca 19a düştü.tamam dedim cylo kullandım.bir buçuk yıl .memede kist olunca dra gittim oda vajinal ultrason ile bakınca geri dönüş olabilir dedi.ama adet li değilken baktığı fsh 43 ciktibende kromozom testi yaptırdım.eger kromozomda sıkıntı olmazsa geri döndürmeye uğradı rim diye.ve su an onun sonucunu bekliyorum umarım bi şey çıkmaz ni şey çıkmazsa hakaten kafaya ya takmiycam menepoz akışına bırakacak bi ihtimal.cocuk olursa olur diyen hormon ilaçlarını 42ye kadar kılan adam düzenli meme ve k.doguma görüncem.
Adet oldun demek adet olabiliyorsa kafana takma rahat ol.bisey çıkmaz cocuk varmuBenimde 38 çıktı yumurtalık rezervimde düşük regl kanamalarım inanılmaz yoğun oluyor her ay rezil oluyorum üst baş batıyor o kadar önlem almama rağmen ve beklenen an geldi çrş günü kan vericem inşallah Rabbim korktuğumuza uğratmaz
Benim durumum sizinki gibiydi son zamanlar çok kanamam vardı sonra birden kesildim. Insalah çıkmaz sizdeBenimde 38 çıktı yumurtalık rezervimde düşük regl kanamalarım inanılmaz yoğun oluyor her ay rezil oluyorum üst baş batıyor o kadar önlem almama rağmen ve beklenen an geldi çrş günü kan vericem inşallah Rabbim korktuğumuza uğratmaz
Adet olabiliyosab sorun olmaz yapacagin te
Adet oldun demek adet olabiliyorsa kafana takma rahat ol.bisey çıkmaz cocuk varmu[/
oldum evet çocuğum var 1 tane kızım bakalım değerler nasıl çıkıcak umarım herşey yolunda olur
Bu menopozda son aylar aybasinda sıkıntılar oluyor baktirdim 40 ti fsh. Sonra kendiliğinden 11 e düştü. Çok kanamam oldu aybasinda. Birden kesildim baktirdim Fsh 3.gün 100 amh 0.01
Bitkiye alerjin yoksa aslan pencesi hayit falan iç. Amh yi ari sütü polen bal yükseltiyorbenim amh değerim de 0.17 çıktı
Bana mah yükselme demişlerdi senin yas kaç.birde kromozom testi yaptırdinmiBitkiye alerjin yoksa aslan pencesi hayit falan iç. Amh yi ari sütü polen bal yükseltiyor
Amh değişmez demislerdi azalır artmaz yani.senin yükseldi mi.yoksa.drlar ne.dedi bu duruma olabliyomuymus.[/QUOT
Kromozomda falan bir şey yok benim ailemde bile erken menopoz yok. Ben 1 ay yedim ari sütü bal polen 0.12 oldu sonra birkaç ay yemedim 0.02 ye düştü. Amh değişiyor. Prolaktin falan yüksek değilse incir kuru falan yap saraçoğlu videolarını izle. Ben bitkileri 2.5 aydir kullanıyorum. Bakalım bi dahaki adete gideceğim.
Yaşımda 31.1 senelik evliyim. Daha çocuk deneyemedim doğal yolla. Olmaz dediler tüp bebekAmh değişmez demislerdi azalır artmaz yani.senin yükseldi mi.yoksa.drlar ne.dedi bu duruma olabliyomuymus.
Bitkiye alerjin yoksa aslan pencesi hayit falan iç. Amh yi ari sütü polen bal yükseltiyor
Bana mah yükselme demişlerdi senin yas kaç.birde kromozom testi yaptırdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?