• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu erken menepoz nasıl bir belaymis

verakumsal35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Yaşım 34 bir kızım var 4 yasinda 32yasinda menepoza girdiğini öğrendim.cylo kullanırken memede kist oldu.drlar ultrsaonla bakip menepozu düşündüren olgu yok diye fsh istiyo bi 18 20 va çıkıyor. Tam bu durumu kabbulemmistimki memede kist yapınca tekrar ilacı bıraktım.bir ay en azından şimdi dr lar istemedi ama kromozom analizi yaptırdım.nedense kromozom analizi temiz çıksa rahatliycam.eb azından stres den deyip.stresi çıkar
sam hayatımdan

merhaba aynı yaşta aynı sorun bende de var erken menopoz dendi değerlerim yüksek çıktı ancak ben her ay düzenli oluyorum hatta bugün yarın olmam gerekiyor fsh a regl döneminin 3.günü baktırmak daha doğru olurmuş

merhaba aynı yaşta aynı sorun bende de var erken menopoz dendi değerlerim yüksek çıktı ancak ben her ay düzenli oluyorum hatta bugün yarın olmam gerekiyor fsh a regl döneminin 3.günü baktırmak daha doğru olurmuş
Benim uzun süren adetimde dra gittim fsh baktı hakaten yuksek çıktı 45 sonra dediler ki adetliyken bakılacak adet olmadım tabi o.zamana kadar düzen liydi.sonra cylo içip adetin ikinci günü bakılınca 19a düştü.tamam dedim cylo kullandım.bir buçuk yıl .memede kist olunca dra gittim oda vajinal ultrason ile bakınca geri dönüş olabilir dedi.ama adet li değilken baktığı fsh 43 ciktibende kromozom testi yaptırdım.eger kromozomda sıkıntı olmazsa geri döndürmeye uğradı rim diye.ve su an onun sonucunu bekliyorum umarım bi şey çıkmaz ni şey çıkmazsa hakaten kafaya ya takmiycam menepoz akışına bırakacak bi ihtimal.cocuk olursa olur diyen hormon ilaçlarını 42ye kadar kılan adam düzenli meme ve k.doguma görüncem.

Benim uzun süren adetimde dra gittim fsh baktı hakaten yuksek çıktı 45 sonra dediler ki adetliyken bakılacak adet olmadım tabi o.zamana kadar düzen liydi.sonra cylo içip adetin ikinci günü bakılınca 19a düştü.tamam dedim cylo kullandım.bir buçuk yıl .memede kist olunca dra gittim oda vajinal ultrason ile bakınca geri dönüş olabilir dedi.ama adet li değilken baktığı fsh 43 ciktibende kromozom testi yaptırdım.eger kromozomda sıkıntı olmazsa geri döndürmeye uğradı rim diye.ve su an onun sonucunu bekliyorum umarım bi şey çıkmaz ni şey çıkmazsa hakaten kafaya ya takmiycam menepoz akışına bırakacak bi ihtimal.cocuk olursa olur diyen hormon ilaçlarını 42ye kadar kılan adam düzenli meme ve k.doguma görüncem.

Benimde 38 çıktı yumurtalık rezervimde düşük regl kanamalarım inanılmaz yoğun oluyor her ay rezil oluyorum üst baş batıyor o kadar önlem almama rağmen ve beklenen an geldi çrş günü kan vericem inşallah Rabbim korktuğumuza uğratmaz

Adet olabiliyosab sorun olmaz yapacagin te
Benimde 38 çıktı yumurtalık rezervimde düşük regl kanamalarım inanılmaz yoğun oluyor her ay rezil oluyorum üst baş batıyor o kadar önlem almama rağmen ve beklenen an geldi çrş günü kan vericem inşallah Rabbim korktuğumuza uğratmaz
Adet oldun demek adet olabiliyorsa kafana takma rahat ol.bisey çıkmaz cocuk varmu

Benim durumum sizinki gibiydi son zamanlar çok kanamam vardı sonra birden kesildim. Insalah çıkmaz sizde

Bu menopozda son aylar aybasinda sıkıntılar oluyor baktirdim 40 ti fsh. Sonra kendiliğinden 11 e düştü. Çok kanamam oldu aybasinda. Birden kesildim baktirdim Fsh 3.gün 100 amh 0.01

Çok zor bi durum Allah kimseye yasatmasin. İlacsiz adet olamiyorum

Amh değişmez demislerdi azalır artmaz yani.senin yükseldi mi.yoksa.drlar ne.dedi bu duruma olabliyomuymus.

Amh değişmez demislerdi azalır artmaz yani.senin yükseldi mi.yoksa.drlar ne.dedi bu duruma olabliyomuymus.[/QUOT
Kromozomda falan bir şey yok benim ailemde bile erken menopoz yok. Ben 1 ay yedim ari sütü bal polen 0.12 oldu sonra birkaç ay yemedim 0.02 ye düştü. Amh değişiyor. Prolaktin falan yüksek değilse incir kuru falan yap saraçoğlu videolarını izle. Ben bitkileri 2.5 aydir kullanıyorum. Bakalım bi dahaki adete gideceğim.

Bitkiye alerjin yoksa aslan pencesi hayit falan iç. Amh yi ari sütü polen bal yükseltiyor

hayıt içtim incir ve havuç kürü kullandım amh evet değişmezmis öyle dedi doktorlar ancak havuç ve incir kürü araştırdığımda yükseltebiliyormuş ibrahim saraçoğlunun kürleri bana da bebeğin olmaz tüp bebek dediler :(

Benimde ailemde yok fiziki olarak hersey yolunda ama ben gene de bu durumun nedenini öğrenmek sonra ona göre tedavi olmak istiyorum.drlar istemedi ben israr ettum.memepoz.icin yaşımız oldukça genç hrt tedavisi alınmalı zaten cylo içince daha iyi hissediyorum sadece yan etkileri olmasın ciddi yan etkileri uzun yıllar kullanmak istiyorum.ben hamile kalmakta hiç sorun yaşamadım.ama su an korunmuyorum ama hamile kalamiyorum..zaten amh 0.01 düşünsene iki yıl önce ilk denemede hamile kalmış olan ben iki yılda ne olduysa sadece bebeğini emzirdim birden adet görmemeye başladım.tup bebek yapacak san çok iyi bir merkeze git.

yoo ben zaten ayrıyım eşimden bebek düşüncem şuan yok sadece menapoza girmek istemiyorum 26 günde oluyorum ama gecen aya göre şuan az geliyor :(

Back