• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu erkekten özür dilemem gerekirmi ? Hata mi yaptim

AzraaTuran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
16
8
1
25
Herkese selam
:KK43:gecen yaz beni kücükken seven bi tanidigin oglu mesaj atti. Ailelerimiz birbirlerini taniyor. Böylece 2 gün seviyeli ve samimi mesajlastik. Ardindan iletisimi aileler duymasin diye. Buraya kadar da tamam. Fakat kuzenim telefonumdan mesajlarimizi okumus okudugu an erkegi mesajla tehdit etti. Cok üzüldüm bu duruma kuzenim abilik taslamayi seven biri. Erkek zaten aileler duymasin diye ugrasirken tehdit edilince iyice kacti isten. Erkek o günden beri soguk davraniyor halbuki bana karsi ilgisi vardi bundan eminim. Napmaliyim? Durumu izah etmem gerekirmi? Lütfen yol gösterin rezillik resmen

Mesajla değilde arayın ve durumu oldugu gibi izah edın kuzenınıze ne onu ılgılendıren bır durum yokkı ortada he adam musallat olur rahatsız olursunda rıca edersın abı bı konus dıye o ayrı ama sızden boyle talep gelmedıgı halde aranızı bozması cok sacma. Mesajla ıfade etmeyın arayın sesınızı duymak samımıyetınıze ınanmasında daha etkılı olacaktır. ve sızde konusmasından sıze karsı gercekte ne hıssettıgını de anlamıs olursunuz.

Aileler duymasın diye iletişimi kesti diyorsunuz. Sonra da diyorsunuz ki tehdit edilince iyice uzaklaştı, bana karşı ilgisi vardı. Ben var anlamamak. Adam iletişimi kesti demek başka bir anlama mı geliyor?

Ayrıca olay tazeyken özür dileyebilirdiniz de, üstünden 1 yıl geçmiş neredeyse. Tekrar gündeme getirmeye ne gerek var?

Mesajla değilde arayın ve durumu oldugu gibi izah edın kuzenınıze ne onu ılgılendıren bır durum yokkı ortada he adam musallat olur rahatsız olursunda rıca edersın abı bı konus dıye o ayrı ama sızden boyle talep gelmedıgı halde aranızı bozması cok sacma. Mesajla ıfade etmeyın arayın sesınızı duymak samımıyetınıze ınanmasında daha etkılı olacaktır. ve sızde konusmasından sıze karsı gercekte ne hıssettıgını de anlamıs olursunuz.
cok tesekkür ediyorum insallah düzelir

Aileler duymasın diye iletişimi kesti diyorsunuz. Sonra da diyorsunuz ki tehdit edilince iyice uzaklaştı, bana karşı ilgisi vardı. Ben var anlamamak. Adam iletişimi kesti demek başka bir anlama mı geliyor?

Ayrıca olay tazeyken özür dileyebilirdiniz de, üstünden 1 yıl geçmiş neredeyse. Tekrar gündeme getirmeye ne gerek var?
1 yil boyunca görüsemedik bu yaz görüsücez yüzüne bakmaktan bile cekiniyorum kuzenimin attigi mesajlar aklima geliyor, mesajlasirken ilgiliydi sonra pisman oldu ailelerden dolayi üstüne kuzenim duyunca baya is kötüye gitti demek istedim

Ay bu ne yaaaa bu ne kabadayılık kuzene bak..ben kuzenlerimin göz rengini hatırlamam..canları cehenneme alt tarafi babamin yigeni ya da annemin
Cok yuz vermissin o kuzene sen
Bence once hayatindan onu çıkar..ona ne senin özel hayatından?
dersimi aldim karistirmicam onu özel hayatima bir daha tesekkür ederim

1 yil boyunca görüsemedik bu yaz görüsücez yüzüne bakmaktan bile cekiniyorum kuzenimin attigi mesajlar aklima geliyor, mesajlasirken ilgiliydi sonra pisman oldu ailelerden dolayi üstüne kuzenim duyunca baya is kötüye gitti demek istedim
Haa, şimdi daha anlaşılır oldu. O zaman dersiniz kuzenim bir terbiyesizlik yaptı, o kadar şok oldum ki, o zaman özür dileyemedim, kusura bakma filan diye. Bu yaz ki görüşme ailelerle birlikte mi olacak, yoksa ikinizin planladığı bir şey mi?

Haklisin, ailelerle birlikte olacak insallah uygun bi ortam olursa dediginizi uygulayacam güzel fikir

Back