- 28 Nisan 2022
- 38
- 4
-
- Konu Sahibi bubirenkaz
Pek akıllanacak gibi durmuyor. Sabit fikirli ve objektif bakamıyor.Senin için rahat olsun ben doktorla da görüşürüm ama erkeklere bu kadar güvenme kim bilir bir gün senden çok daha iyisiyle yakalarsan müstakbel muazzam sadık eşini,işte o zaman doktorun kapısını en sık sen çalarsın
Baba sorunlarından kaynaklanıyor muhtemelen konu sahibinin durumu. Şu şartlarda sağlıklı bir insanla sağlıklı bir ilişki başlatıp yürütmesi mümkün değil.Hem erkekler hakkında çok şey biliyor gibi konuşuyorsunuz. Hem de oldukça tecrübesiz bir imaj çiziyorsunuz. Hangisisiniz?
Tecrübesi olan kadın Instagram'ında transların yer aldığı erkeğin öyle çok ev erkeği tipinde olmadığını saniyesinde anlardı. Hani adam bir şey saklamamış ki ortadaymış aslında. Acaba size bu bad boy tarzı erkekler çekici geliyor olabilir mi? Onlardan birini alıp "düzeltmek" istiyor olabilir misiniz? Belki de istemsiz olarak gidip gidip bu tarz adamlara yaklaşıyorsunuz. Ondan sonra da herkesi genelliyorsunuz.
Senin için rahat olsun ben doktorla da görüşürüm ama erkeklere bu kadar güvenme kim bilir bir gün senden çok daha iyisiyle yakalarsan müstakbel muazzam sadık eşini,işte o zaman doktorun kapısını en sık sen çalarsın
Oylesine konusurken konu sekse nasil geldi mesela?Buna inandığımı tam olarak nerden çıkardın?Öylesine konuştuğum biri diye belirtmiştim zaten en başında.Konuyu istediğiniz tarafa çekip karşıdaki kişiyi küçümsemeye son verin
Ben evlilik düşünen bir insan hiç olmadım bu saatten sonra olacağımı da hiç sanmıyorum.Takip ettikleri umrumda değil bunu bilerek konuştum zaten onunla ki öylesine konuştuğumu da sorunun başında belirtmiştim.Benimkisi sadece gönül eğlendirmek soruyu da sordum lakin eşlerine sonsuz güven duyan bir takım insan tarafından linçlenince de tepkimi gösterdimHem erkekler hakkında çok şey biliyor gibi konuşuyorsunuz. Hem de oldukça tecrübesiz bir imaj çiziyorsunuz. Hangisisiniz?
Tecrübesi olan kadın Instagram'ında transların yer aldığı erkeğin öyle çok ev erkeği tipinde olmadığını saniyesinde anlardı. Hani adam bir şey saklamamış ki ortadaymış aslında. Acaba size bu bad boy tarzı erkekler çekici geliyor olabilir mi? Onlardan birini alıp "düzeltmek" istiyor olabilir misiniz? Belki de istemsiz olarak gidip gidip bu tarz adamlara yaklaşıyorsunuz. Ondan sonra da herkesi genelliyorsunuz.
Reklamlara oynuyormuş aslında ama kendini ifşa etmiş o konuşmalarla. Kapat bu sayfayı ve bittiği için şükret, şanslıymışsın ki kendi kendini açık etmiş...Selamlar herkese ben nerde yanlış yapıyorum diye danışacaktım size.Aylardır konuştuğum biri vardı ve her şey gayet iyiydi aslında.Öylesine konuşuyorduk konu uçlara gidince daha önce birkaç kişiyle olduğunu ve şu pozisyon şöyle güzeldi şöyle zevkliydi diye anlatınca bende rahatsız oldum biraz da sinirle karışık bir şeyler söyledim o da madem beni kendinden daha aşağı görüyorsun o zaman her şey burda bitsin diyerek saniyesinde sonlandırdı ve engelledi.Çok şaşırdığım bir durum değil alışık olduğum bir durum ama yediremiyorum kendime bunu.Evlilikten bahsediyor yok şöyle severim yok şöyle ihanet etmem diyor ama kendi instagram hesabından bile transından tut direk dansçısına kadar her türlüsünü takip ediyor.Bir de inkar etmiyor mu ben mi takip ediyorum diye çıldırıyorum iyice.Milliyetçiyim en erkek benim yok şöyle babayiğitim diyor ama askerden bile çürük raporu çıkartmış kendine.Hayatı çelişkilerle dolu resmen.Daha düne kadar yok seni şöyle düşünüyorum yok şöyle seviyorum bir an aklımdan çıkmıyorsun diyor ama ne hikmetse hemen bitirebiliyor.Ben mi çok büyütüyorum anlamıyorum gram üzülmüyorum umrumda da değil ama sinirlerim bozuldu resmen sanki daha düne kadar o sevgi sözcüklerinin hepsini ben söylemişim de o beni engellemiş sanki.Nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum ama tek bildiğim erkeklerin hepsinin böyle ş1refsiz olduğu.Bunu bilmeme çok umut bağlamamama rağmen yine bir anlık hevesle kaptırıyorum kendimi böyle karaktersizlere..
Kudra, böyle uçan kuşa bile iş atan tipte erkekler aslında biz kadınlar için kolay hedef. Şöyle anlatayım, ilgi açlığın mı var? Hemen acilinden nasıl yatıştırırsın? Şimdi düzgün biriyle tanışacaksın da zaman harcayacaksın da emin olacaksın da... Çok uzun iş. O yüzden hazır olda bekleyen bu tip adamlar çare oluyor işte. Suni bir ilgi ve sevgi bombardımanına tutuyorlar kadınları. Kadının da zor bir dönemiyse ayırt edemiyor ve bile bile başlıyor ilişkiye.Baba sorunlarından kaynaklanıyor muhtemelen konu sahibinin durumu. Şu şartlarda sağlıklı bir insanla sağlıklı bir ilişki başlatıp yürütmesi mümkün değil.
Bu ne saçma bir düşünce tarzı? Senin yanlış seçimlerin bütün erkeklerin ş.refsiz olduğu sonucunu mu veriyo sana? Kusura bakma etrafımda bir çok erkek var karakterli, düzgün olarak. Biraz seçimlerimiz belirliyor biziSelamlar herkese ben nerde yanlış yapıyorum diye danışacaktım size.Aylardır konuştuğum biri vardı ve her şey gayet iyiydi aslında.Öylesine konuşuyorduk konu uçlara gidince daha önce birkaç kişiyle olduğunu ve şu pozisyon şöyle güzeldi şöyle zevkliydi diye anlatınca bende rahatsız oldum biraz da sinirle karışık bir şeyler söyledim o da madem beni kendinden daha aşağı görüyorsun o zaman her şey burda bitsin diyerek saniyesinde sonlandırdı ve engelledi.Çok şaşırdığım bir durum değil alışık olduğum bir durum ama yediremiyorum kendime bunu.Evlilikten bahsediyor yok şöyle severim yok şöyle ihanet etmem diyor ama kendi instagram hesabından bile transından tut direk dansçısına kadar her türlüsünü takip ediyor.Bir de inkar etmiyor mu ben mi takip ediyorum diye çıldırıyorum iyice.Milliyetçiyim en erkek benim yok şöyle babayiğitim diyor ama askerden bile çürük raporu çıkartmış kendine.Hayatı çelişkilerle dolu resmen.Daha düne kadar yok seni şöyle düşünüyorum yok şöyle seviyorum bir an aklımdan çıkmıyorsun diyor ama ne hikmetse hemen bitirebiliyor.Ben mi çok büyütüyorum anlamıyorum gram üzülmüyorum umrumda da değil ama sinirlerim bozuldu resmen sanki daha düne kadar o sevgi sözcüklerinin hepsini ben söylemişim de o beni engellemiş sanki.Nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum ama tek bildiğim erkeklerin hepsinin böyle ş1refsiz olduğu.Bunu bilmeme çok umut bağlamamama rağmen yine bir anlık hevesle kaptırıyorum kendimi böyle karaktersizlere..
sizde saçma sapan konuşmaya son verin!!Buna inandığımı tam olarak nerden çıkardın?Öylesine konuştuğum biri diye belirtmiştim zaten en başında.Konuyu istediğiniz tarafa çekip karşıdaki kişiyi küçümsemeye son verin
E işte adamın da isteği gönül eğlendirmek olamaz mı? O da o şekilde bir eğlence anlayışına sahiptir belki, olamaz mı?Ben evlilik düşünen bir insan hiç olmadım bu saatten sonra olacağımı da hiç sanmıyorum.Takip ettikleri umrumda değil bunu bilerek konuştum zaten onunla ki öylesine konuştuğumu da sorunun başında belirtmiştim.Benimkisi sadece gönül eğlendirmek soruyu da sordum lakin eşlerine sonsuz güven duyan bir takım insan tarafından linçlenince de tepkimi gösterdim
Ne evliliği yahu?Evliliği hayatımda bir kere bile düşünmedim nerden uyduruyorsunuz bunlarıMadem bu kadar kötüler, niye her hıyarım var diyene tuzlukla koşuyorsunuz?
Adam evlilik lafı edince keyiften dört köşe olmuşsunuz, engelleyince hepsi şrfsz mi oldu?
Seks de hayatın bir parçası değil mi?Niye bu kadar uzaksınız bu uzaklaraOylesine konusurken konu sekse nasil geldi mesela?
Şş sakin kocan seni aldatıyor şuansizde saçma sapan konuşmaya son verin!!
siz yazmadınız mı şöyle ölüyorum bitiyorum diyordu evlilikten bahsediyordu diye
inanmadığınız kapılıp gitmediğiniz şeyi burda neden yazasınız?
internetten zar zor bir adam bulup kapılıyorlar sonra tüm erkekler şöyle böyle
harbidenOydar ın dediği gibi benim kocamın suçu ne lan!!
Belki boyledir ahdhdOylesine konusurken konu sekse nasil geldi mesela?
Hayatın bi parçasıysa sex konuşurken adama neden ters yaptınSeks de hayatın bir parçası değil mi?Niye bu kadar uzaksınız bu uzaklara
Güvenmediğimiz adamı niye koca diye tutalım şekerim? Deli miyiz biz?Ben evlilik düşünen bir insan hiç olmadım bu saatten sonra olacağımı da hiç sanmıyorum.Takip ettikleri umrumda değil bunu bilerek konuştum zaten onunla ki öylesine konuştuğumu da sorunun başında belirtmiştim.Benimkisi sadece gönül eğlendirmek soruyu da sordum lakin eşlerine sonsuz güven duyan bir takım insan tarafından linçlenince de tepkimi gösterdim
Tam olarak neyden emin konuşmuşum?Emin konuşan sensin yalnız?
Önceden yaşadıklarını anlattığında ters yaptım farkındaysanHayatın bi parçasıysa sex konuşurken adama neden ters yaptın
o değil de ben işteyim o evde akşam gelecek işeŞş sakin kocan seni aldatıyor şuan