- 28 Nisan 2022
- 38
- 4
-
- Konu Sahibi bubirenkaz
Kaçmadı, uçuruldu.Kaçmış, üzüldüm.
Bu benim kocam ya. Gece de yemek yiyorsa tamam o. Evet kesin aldatıyor.dogru ben de hepsinin karaktersiz oldugunu dusunuyorum benim ayi nisanlim da kendim icin ozenle sakladigim cheesecakeimi yemis bi de tabagi yikamamak icin bir lokma birakmis onu da ben yiyip tabagi yikarim diye.
ben arkandayim konu sahibi, butun erkekler az biraz karaktersizdir. az bile soylemissin oyna devam
dogru ben de hepsinin karaktersiz oldugunu dusunuyorum benim ayi nisanlim da kendim icin ozenle sakladigim cheesecakeimi yemis bi de tabagi yikamamak icin bir lokma birakmis onu da ben yiyip tabagi yikarim diye.
ben arkandayim konu sahibi, butun erkekler az biraz karaktersizdir. az bile soylemissin oyna devam
Kocamı nerden tanıyor acabaKendisi koca bulamayinca" hepinizin kocasi aldatiyor" konusu gelmiş yine.
Kocamı nerden tanıyor acaba
En tehlikeli kocalar bunlar. Benim kocam yapmaz düşüncesini eşlerin kafasına sokup ondan sonra istediği gibi at koşturanlar bu kocalar işte. Ne yapalım bacım senin de kaderin buymuşBenim kocam da üşengeçliğinden dolapta pasta vs. varsa tabağa koymadan üstünden yer, hatta bitirirsabah kirli bir çatal bulurum. O da aldatıyor olabilir mi?
Kaderimse çekerimEn tehlikeli kocalar bunlar. Benim kocam yapmaz düşüncesini eşlerin kafasına sokup ondan sonra istediği gibi at koşturanlar bu kocalar işte. Ne yapalım bacım senin de kaderin buymuş
Sızde erkekler hakkında bu kadar emın konusmayın. Sız kendınızı oturun bır sorgulayın neye ızın verıyorum da konu seks pozısyonuna geliyor falan diye.Fazla eminsin.Erkekler hakkında bu kadar emin konuşma.En iyi gözükeni bile neler neler çeviriyor da eşinin ruhu bile duymuyor kendi gözlerimle şahit oldum.
Boşanma davası açıyorum sayende aydınlandımBazen bir bakış bir söz bile aldatmadır ki bu en hafifi.Çevremde gördüğüm istisnasız her evli erkeğin kusursuz şekilde aldatmasına şahit oldum.Siz de dikkat edin yarın öbür gün eşinizi en yakınınızla yakaladığınızda birilerine ah vah etmeyin.
evet tam boyle adamda karakterin k si yokYanında da çatalı bıraktıysa ve "Bi daha bulaşmasın işte yersin benim çatalımdan" dediyse hele tam karaktersiz.
Tabakla beraber çatal da kilit.
Şu cümleyi kurmuşsunuz ya? 99 yaşınıza gelseniz de hep bu erkekler karşınıza çıkacak. Acilen bakış açınızı değiştirin.tek bildiğim erkeklerin hepsinin böyle ş1refsiz olduğu.
Bu erkekler bu kadar kolay ve bol kadın bulabiliyorlarsa, bu kadar çok talipleri varsa niye dating applerde daha çok hep erkekler var, niye inceller sevişemiyoruz diye şikayet ediyor? Niye wp engelli listem erkek dolu?Bilmem arada geliyor boyle.
Ayni şekilde kocasi/ sevgilisi aldatanlar da gelip konu aciyor kocalariniz aldatiyor haberiniz olsun siz bilmiyorsunuz diye.
Bu erkekler bu kadar kolay ve bol kadın bulabiliyorlarsa, bu kadar çok talipleri varsa niye dating applerde daha çok hep erkekler var, niye inceller sevişemiyoruz diye şikayet ediyor? Niye wp engelli listem erkek dolu?
dogru ben de hepsinin karaktersiz oldugunu dusunuyorum benim ayi nisanlim da kendim icin ozenle sakladigim cheesecakeimi yemis bi de tabagi yikamamak icin bir lokma birakmis onu da ben yiyip tabagi yikarim diye.