- 28 Nisan 2022
- 38
- 4
-
- Konu Sahibi bubirenkaz
Orasi fanteziye girer ustadim.Zincirleyeyim de değil mi? Nolur nolmaz?
Kalemi kırıldıHatta ve hatta konu açılmışken nietzsche’ye bayılırım.Çakışan tek fikrimiz o darbeyi yedikten sonra kadınlarla ilişiğini kesmiş bense tam tersi erkeklerle.Siz ise önermelerin peşinden koşarak hayatı ve gerçekleri kaçırmışsınız
belki iyi insanların var olduğunu bilirde at gözlüğüyle bakmaz diye dilek dilemiştim kızzzz hadi iyisin hamilelerin duası kabul olurmuş yaktım senin yüzünden adamların başınıNiye iyi adamların başını yakıyoruz? Yazık değil mi?
Twitterdan takip ediyor benceKitapların arka kapağını okuduysa sadece...
Ay nereden bileyim yaptık bir hatayazık ya birde hala erkek üretimine devam ediyorsunuz
Evet kocalarımız bizi en yakınlarımizla aldatıyo
Ne göz varmış sende, biz koynumuzdaki adamın ettiklerini göremiyoz dahaSayısını versem emin olamam ama alt komşumdan okuldaki hocama kadar hepsine bizzat şahit oldum
ben sordum babası da öyleymiş.Neden tüm erkekleri aynı kefeye koyuyorsunuz? Babanız da mı şerefsiz, karaktersiz?
Sizin adınıza üzüldüm açıkçası. Büyük talihsizlik olmuş;ama emin olun var karakterli erkekler. Ben hayatımdaki baba, eş erkek figürleri konusunda çok şanslıyım. Umarım o şansa siz de sahip olursunuz da fikriniz değişir.
İnstagramdır o, Twitter olsa duramazdıTwitterdan takip ediyor bence
Hayatı ve gerçekleri kaçırdığımı nereden biliyorsunuz yahu? Bu da yanlış bir önerme.Siz ise önermelerin peşinden koşarak hayatı ve gerçekleri kaçırmışsınız
Çabana hayran kaldımHayatı ve gerçekleri kaçırdığımı nereden biliyorsunuz yahu? Bu da yanlış bir önerme.
Orasi fanteziye girer ustadim.
Kitaplığa tıkıştırmış da olabilir.Kitapların arka kapağını okuduysa sadece...
Üzüldüm bir an, ne bileyim...Çabana hayran kaldım
Aşkım mesela sen beni aldatiyormussun, ben de engel olmaya calisiyormusum, hadi gel ahshhsdBahane arıyorum çaktırmaz mısın?
Bu gecenin bahanesi çıktı "Seni aldatmaman için bağlıyorum" ahshs
Ellediğini almak zorundasın biliyon demi?Şeçmece bunnar diye bağırıyorlardı ama. Ben de totolarına vura vura en iyi ses çıkaranı seçtim.
Aşkım mesela sen beni aldatiyormussun, ben de engel olmaya calisiyormusum, hadi gel ahshhsd
Bana öyle bi bilgi gelmediiğğğ!!!Ellediğini almak zorundasın biliyon demi?
Bu insanlar ile fazla iç içe değil misiniz sizce de? Madem bu adamlar dışarıya melek gibiler, en gizli sırlarına nasıl bu kadar vakıfsınız? Ya da her karşı cins ile iletisimlerini kötüye yoruyorsunuz. Hep aynı tür adamlar sizi buluyorsa bir sıkıntı var demektir, neden böylesini çektiğinizi bulmanız lazım, kalkıp bütün erkekler şerefsiz derseniz dalga geçilir tabi.Sayısını versem emin olamam ama alt komşumdan okuldaki hocama kadar hepsine bizzat şahit oldum