- 28 Nisan 2022
- 38
- 4
-
- Konu Sahibi bubirenkaz
Hatta ve hatta konu açılmışken nietzsche’ye bayılırım.Çakışan tek fikrimiz o darbeyi yedikten sonra kadınlarla ilişiğini kesmiş bense tam tersi erkeklerle.Siz ise önermelerin peşinden koşarak hayatı ve gerçekleri kaçırmışsınızYine yanlış bir önerme.
Belki bir gün doğruyu bulursunuz ama önce o enkazın altından çıkmanız lazım.
Eyvah.Bunu demeyeydin iyiydi
Eve kapat. Penceresi olmayan kapısı kilitli bir odada besle. Yanına kum koy çişi gelebilir.Olm bu kocalar naapsa aldatıyor çıkıyor, şu an bu gerçekle yüzleşmek çok zor geldi ama güçlü bir kadınım ben.
Naapmaması lazım kocaların, onu söyleyin çabuk, çabuuk! Yasaklayacağım beyime.
Evlenmemesi lazim mantiken. Cunku evlenmezse koca vasfina sahip olamaz. O zaman da koca olarak aldatmis olamaz.Olm bu kocalar naapsa aldatıyor çıkıyor, şu an bu gerçekle yüzleşmek çok zor geldi ama güçlü bir kadınım ben.
Tasma takıp peşinizden sürükleyin ya da gözlerinizi gömleğine dikin de tam güvence sağlasın sizlereOlm bu kocalar naapsa aldatıyor çıkıyor, şu an bu gerçekle yüzleşmek çok zor geldi ama güçlü bir kadınım ben.
Al işte konu sahibinin radarına girdin.. geçmiş olsun bacım. Gördüğün yerde yapış sixpacklerine aldatılmadanDaha evlenmedim gerçi yaza evleneceğim. Kaçar belki o zamana kadar skndosnldld
Eve kapat. Penceresi olmayan kapısı kilitli bir odada besle. Yanına kum koy çişi gelebilir.
+Travmaların sebebi belli oldu. Doktora git.
Nietzsche okuyan kadın kahvehaneden fırlamış transları takip eden milliyetçi, vatan diyen ve çürük raporu almış adamı nerden bulmuş acaba? Troll müsün arkadaşım?Hatta ve hatta konu açılmışken nietzsche’ye bayılırım.Çakışan tek fikrimiz o darbeyi yedikten sonra kadınlarla ilişiğini kesmiş bense tam tersi erkeklerle.Siz ise önermelerin peşinden koşarak hayatı ve gerçekleri kaçırmışsınız
Şey gibi anlatmış dimi sanki bu adama nasılsın demiş adam da şu pozisyonu severim demiş gibiKonu zaten sekse gelmiş. Adam da anlatmış. Ne var bunda? Tuhaf bir adam olmasına rağmen bu hikayede siz ondan daha tuhaf ve çelişkilisiniz.
Benim kocam ne yaptı size yaaFazla eminsin.Erkekler hakkında bu kadar emin konuşma.En iyi gözükeni bile neler neler çeviriyor da eşinin ruhu bile duymuyor kendi gözlerimle şahit oldum.
Konu sahibinden uzak tut gerisini kocan halleder.Olm bu kocalar naapsa aldatıyor çıkıyor, şu an bu gerçekle yüzleşmek çok zor geldi ama güçlü bir kadınım ben.
Hatanın neresinden dönsen kârdır. Bir yerden başlayacağım artık.Iki oğul mu? Ay resmen halk düşmanısınız yetisin komsular
AKKDFJDÖÖDMFNSNFKFLDLE ÇAKALZincirleyeyim de değil mi? Nolur nolmaz?
üzüldüm senin adına iyi insanlarla karşılaşman dileğiiyleeee , evrene güzel mesaj yollaDoğru bildin babam da böyle.Akrabalarım da böyle eşim dostum da böyle komşum da böyle.Yeter mi yoksa saymaya devam ediyim mi?
Kitapların arka kapağını okuduysa sadece...Nietzsche okuyan kadın kahvehaneden fırlamış transları takip eden milliyetçi, vatan diyen ve çürük raporu almış adamı nerden bulmuş acaba? Troll müsün arkadaşım?
Niye iyi adamların başını yakıyoruz? Yazık değil mi?üzüldüm senin adına iyi insanlarla karşılaşman dileğiiyleeee , evrene güzel mesaj yolla
yazık ya birde hala erkek üretimine devam ediyorsunuzHatanın neresinden dönsen kârdır. Bir yerden başlayacağım artık.