- 28 Nisan 2022
- 38
- 4
-
- Konu Sahibi bubirenkaz
O kasları sana mı yaptı sanıyorsun. Konu sahibiyle aldatıyor seni haberin yok.Yoo kocam gayet fit. Kası falan var göbekli değil. Gelip biranda kocalarımızın sadakatine bizim güvenimize saydıran sensin. Karşılığını alınca çirkefe bağladın.
Hay Allah ifşa oldukNiye fit? Niye kaslı? Cunku aldatiyor.
Adamı boşamaya gidiyomBenim kocam six packli sarışın uzun ipek saçlı mavi gözlü uzun boylu viking gibi yalnız. Lütfen.
Evet ağlıyorum nerden bildin
VışşO kasları sana mı yaptı sanıyorsun. Konu sahibiyle aldatıyor seni haberin yok.
Sizin evli erkeklerle ne işiniz var. Nasıl bir ilişkiniz var insanlarla ki size gelip cinsel hayatını anlatıyorBazen bir bakış bir söz bile aldatmadır ki bu en hafifi.Çevremde gördüğüm istisnasız her evli erkeğin kusursuz şekilde aldatmasına şahit oldum.Siz de dikkat edin yarın öbür gün eşinizi en yakınınızla yakaladığınızda birilerine ah vah etmeyin.
Six packleri biraz küçük ama olsun, var yine de.Adamı boşamaya gidiyom
Ama tanımadığı biriyle pozisyon konuşuyor…Yuh... nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsa artık. Bir bakış bile aldatmaymış. Kafaya bak.
Allah aşkına neden kıskanayım sizin göbekli hantal kocalarınızı.Aynı fikirde olmayınca evde kalmış mı oluyorum?Tek seçenek bu mu cidden?Eğer öyleyse siz evliliği hayatının tek başarısı olarak gören ahmaklardan sadece bir tanesiniz
Yine yanlış bir önerme.demek ki kütüphaneye kitap tıkıştırmakla olmuyormuş
işte kirpi yavrusunu pamuğum diye seviyorrBenim kocam six packli sarışın uzun ipek saçlı mavi gözlü uzun boylu viking gibi yalnız. Lütfen.
Önemli olan işleviSix packleri biraz küçük ama olsun, var yine de.
O six packlerde konu sahibi için yapıldı biliyorsun di mi?Six packleri biraz küçük ama olsun, var yine de.
Kız kendini öv kocanı göm. Kurtlar sofrası bura görmüyon mu ara bakalım hala kocan mıymış her an kacabilirBenim kocam six packli sarışın uzun ipek saçlı mavi gözlü uzun boylu viking gibi yalnız. Lütfen.
Daha evlenmedim gerçi yaza evleneceğim. Kaçar belki o zamana kadar skndosnldldKız kendini öv kocanı göm. Kurtlar sofrası bura görmüyon mu ara bakalım hala kocan mıymış her an kacabilir
Eşkıya sen misinTüm erkekler karaktersiz demek kiiki oğlum var tüh. Hiç boşuna uğraşmayım o zaman ya. Oğlanları sokağa atıp kocayı da boşayıp dağa çıkıyorum ben
Iki oğul mu? Ay resmen halk düşmanısınız yetisin komsularTüm erkekler karaktersiz demek kiiki oğlum var tüh. Hiç boşuna uğraşmayım o zaman ya. Oğlanları sokağa atıp kocayı da boşayıp dağa çıkıyorum ben
Bunu demeyeydin iyiydiDaha evlenmedim gerçi yaza evleneceğim. Kaçar belki o zamana kadar skndosnldld