- 28 Nisan 2022
- 38
- 4
-
- Konu Sahibi bubirenkaz
Felsefe yapma, motoru yanacakYalniz butun evli erkekler aldatiyorsa evli erkekle beraber olan kadinlar yuzunden butun kadin milleti de mi karaktersiz oluyor şimdi?
Yani bir insan içindeki kıskançlığı anca bu kadar ortaya dökebilirdiyalnız kalmam senin hanzo erkeğin gibisiyle evlenmekten kat kat daha şerefli
demek ki kütüphaneye kitap tıkıştırmakla olmuyormuşKütüphanemin yanında bir saat nefes alsanız size yeter yahu.
Kimmiş hanzo? Bizden mi öğrendin bu kelimeyi enkaz hanım?yalnız kalmam senin hanzo erkeğin gibisiyle evlenmekten kat kat daha şerefli
Kanka sana kötü bir haberim var.. benim hanzo senle evlenmezdi zatenyalnız kalmam senin hanzo erkeğin gibisiyle evlenmekten kat kat daha şerefli
Benim kocam bana itaat ediyor, onu napcez
Hade len ordan, kelliğe iki kalmış seninkinde de. Bi de sakalına fön çekiyor, kesin aldatıyor.
Kurtlar vadisi izleyip pozisyondan pozisyona koşuyorsa milliyetciğin dibibe vuruyor demektir zaten minik polatıylaOturup Ali Kınık’tan Kurtlar Sofrası dinlemek varken…
Yalniz butun evli erkekler aldatiyorsa evli erkekle beraber olan kadinlar yuzunden butun kadin milleti de mi karaktersiz oluyor şimdi?
Kadin degil bayan. Benimle duzgun konus!!!Burada kaç kere söyledik hanfendi kıdın kıdının dışmını diye!
Ben elendim kızlar, siz devam edin.Daha tehlikeli. Hem yakışıklı, hem iş seyahatine diye evden çıkmış kim bilir nerelerde. Kesin aldatıyor.
Allah aşkına neden kıskanayım sizin göbekli hantal kocalarınızı.Aynı fikirde olmayınca evde kalmış mı oluyorum?Tek seçenek bu mu cidden?Eğer öyleyse siz evliliği hayatının tek başarısı olarak gören ahmaklardan sadece bir tanesinizYani bir insan içindeki kıskançlığı anca bu kadar ortaya dökebilirdi
Hakaret davasına ramak kaldı yalnızAllah aşkına neden kıskanayım sizin göbekli hantal kocalarınızı.Aynı fikirde olmayınca evde kalmış mı oluyorum?Tek seçenek bu mu cidden?Eğer öyleyse siz evliliği hayatının tek başarısı olarak gören ahmaklardan sadece bir tanesiniz
Buna inandığımı tam olarak nerden çıkardın?Öylesine konuştuğum biri diye belirtmiştim zaten en başında.Konuyu istediğiniz tarafa çekip karşıdaki kişiyi küçümsemeye son verin
Yoo kocam gayet fit. Kası falan var göbekli değil. Gelip biranda kocalarımızın sadakatine bizim güvenimize saydıran sensin. Karşılığını alınca çirkefe bağladın.Allah aşkına neden kıskanayım sizin göbekli hantal kocalarınızı.Aynı fikirde olmayınca evde kalmış mı oluyorum?Tek seçenek bu mu cidden?Eğer öyleyse siz evliliği hayatının tek başarısı olarak gören ahmaklardan sadece bir tanesiniz
Benim kocam six packli sarışın uzun ipek saçlı mavi gözlü uzun boylu viking gibi yalnız. Lütfen.Allah aşkına neden kıskanayım sizin göbekli hantal kocalarınızı.Aynı fikirde olmayınca evde kalmış mı oluyorum?Tek seçenek bu mu cidden?Eğer öyleyse siz evliliği hayatının tek başarısı olarak gören ahmaklardan sadece bir tanesiniz
Evet ağlıyorum nerden bildinInstagramda abuk subuk tiplerle takipleşen biriyle konuşmam, yazışmam şahsen. Sanaldan ne idiğü belirsiz tiplere güvenip sonra burada ağlamak bana saçma geliyor.
Niye fit? Niye kaslı? Cunku aldatiyor.Yoo kocam gayet fit. Kası falan var göbekli değil. Gelip biranda kocalarımızın sadakatine bizim güvenimize saydıran sensin. Karşılığını alınca çirkefe bağladın.
Ben açtım dava bikaç tane de, konu eğlenceli olunca diğerlerinden açmadım kapanmasın diyeHakaret davasına ramak kaldı yalnız