- 28 Nisan 2022
- 38
- 4
-
- Konu Sahibi bubirenkaz
Konu sahibi hepimizin kocasını böyle sanıyo su an cekirdek citleyerek hepsi cirkin ve aldatıyo diye teskin ediyor kendini sjdjdjfjdkdkAaa aynısı. Ama benimkinin saçları daha açık sarı
Oturup Ali Kınık’tan Kurtlar Sofrası dinlemek varken…Başka sevişmelerindeki pozisyonlardan mı bahsediyorağzından sular akarak hem de futbol mu yorumluyorsunuz "milliyetçi" sevgilinle
Madem diil bademHadi madem
Çünkü senin zihnin çok açık, berrak, gerçekleri görebiliyorsun, değil mi?Sorgulamayan insan aptaldır.Bu her konuda böyle
Koca aramıyorum bulduğum ilk erkekle de evlenmiyorum bunu da en iyi burdakiler anlar:))Koca bulmak kolay değil çünkü. En iyi sizin bilmeniz lazım
Rahatlayacaksa itiraf edeyim benim kocamın göbeği varKonu sahibi hepimizin kocasını böyle sanıyo su an cekirdek citleyerek hepsi cirkin ve aldatıyo diye teskin ediyor kendini sjdjdjfjdkdk
Hepsi çirkin hepsi aldatıyor iştee hıııı hepsi hespiiiiKonu sahibi hepimizin kocasını böyle sanıyo su an cekirdek citleyerek hepsi cirkin ve aldatıyo diye teskin ediyor kendini sjdjdjfjdkdk
Benimki de kelRahatlayacaksa itiraf edeyim benim kocamın göbeği var
Ben 12. ile falan evlendim, uygun mudur?Koca aramıyorum bulduğum ilk erkekle de evlenmiyorum bunu da en iyi burdakiler anlar:))
Benim kocam yakışıklı ya, laf ettirmem civanıma.Hepsi çirkin hepsi aldatıyor iştee hıııı hepsi hespiiii
Benimki taş gibi valla.Benimki de kel
öfff ne boş yaptın be vallaaaKoca aramıyorum bulduğum ilk erkekle de evlenmiyorum bunu da en iyi burdakiler anlar:))
Hayır çirkin ve ihanet makinesi taam mıBenim kocam yakışıklı ya, laf ettirmem civanıma.
Kız dediğin şunu yapmaz kız dediğin bunu yapmaz kız dediğin şöyle oturmaz böyle giyinemez şöyle hanım hanımcık olur böyle efendi olur şöyle uslu olur vs vs umarım çocuğunuzu böyle kalıplarla büyütmezsiniz çünkü bir an umduğunuzun tam zıttıyla karşılaşırsınız bir günEvet sen büyütüyorsun !
Daha edebi öğrenememiş bi embesilden etkilenmişsin hatta evlilik konuşmuşsun, ve hatta cinsellik … problemin büyüğü sende aslında, daha kim olduğunu dahi bilmediğin birine nelere müsade etmişsin, adam dediğin kendini övmez .
İki ilgi gösterene hemen mayışmayın yahu, ağır olun biraz , kız dediğin kendini bilmeli, elin öküzünün ne haddine seninle fantazi konuşmak .
Sen kime neyi ne kadar müsade edersen o kadar yapabilir. Yapman şöyle guzum
Koca aramıyorum bulduğum ilk erkekle de evlenmiyorum bunu da en iyi burdakiler anlar:))
Ablacim hepsini elleyip secmissin ama bu kadar kurcalanmaz.Ben 12. ile falan evlendim, uygun mudur?
Siz öyle sanın demi konu sahibiBenimki taş gibi valla.
Daha tehlikeli. Hem yakışıklı, hem iş seyahatine diye evden çıkmış kim bilir nerelerde. Kesin aldatıyor.Benim kocam yakışıklı ya, laf ettirmem civanıma.