- 28 Haziran 2011
- 113
- 0
- Konu Sahibi tuqce_baysal
Konu başlığı ne alaka? Kendi sokağından çıkmayan alemi tek yol sanır... Bir dengesize, hadsize vermisşiniz tavizleri; tüm erkekleri yakmışsınız onun bahanesine, koymuşsunuz topunu aynı kefeye... Alternatif başlık, "Bazı kadınlar ne ister, belalarını mı?" olabilir...
"Erkek arkadaşım ne istiyor?" diye sorsanız, bir nebze anlaşılabilir: Kendine köle olacak, saygı, sevgi, ilgi beklemeyecek, ezik bir tip istiyor... Siz de "Bunları biliyorum ama vazgeçemiyorum" dediğinize göre bunu kabulleniyorsunuz... O zaman ne konuda yardım istiyorsunuz?
"Hem ayrılmayalım hem de bu huyları değişsin" mi istiyorsunuz? O zaman size mucize lazım, hiçbirimizin de öyle bir kudreti yok... Mucize de işe yarayacağından değil, adam halinden memnun; değişmek istemeyen birini hiçbir şeye zorlayamazsınız... Adam gerekirse birini öldürebileceğinden bahsediyor, kendinden vazgeçmiş, sizi zaten umursadığı sevdiği falan yok, öyle ya Allahın yarattığına kastedenin gözü sizi mi görecek? Ha derseniz ki "Beni kıskanıyor demek ki seviyor" Ben de size böylelerinin hayatında kim olsa aynısını yapacağını söylerim... Onun için namus kavramı "kadın" demek... Ha siz olmuşsunuz ha Ayşe ha Fatma... Herkes için gözü dönebilir...
Bir durumdan ya şikayetçisinizdir ya da o duruma razı... Şikayetçi olduğunuz durumdan vazgeçersiniz, razı olduğunuz durumdan da şikayet etmezsiniz... Bunun ortası yok...
nıye BU KADAR ACIMASIZSINIZ ? sızın sevgılılerınız eslerınız cok mu normal sızı el bebek gul bebek mı bakıyolar sızı cok mu sevıyolar yada hıc kavga etmıyormusunuz ? BAKIN BIR COGUNUZ ASK KELIMESINI TUKETMIS ASKIN NE OLDUGUNU ANLAMAYAN SADECE MANTIGI CEVRESINDE ILERLEYEN INSANLARSINIZ BEN 20 YASINDAYIM VE DELI GIBI SEVIYORUM DIYORUM BUNUN HIC MI ONEMI YOK NE YAPMALIYIM BITIRIP YENI BIRIYLE MI BASLAMALIYM MANTIK LA SEVMEDEN KALBIM BUNDAYKEN HER GECE UZULURKEN BUMU DOGRU OLAN ? bunu bana yazarken belkıde kendı haytınızda esınızden sevgılınızden cok cekmısnızdır ama yınede askınıza sahıp cıkmısnızdır BAKIN SIZIN ICIN SEVIYORUM KELIMESI NE IFADE EDIYOR BILMIYORUM AMA BENIM KITABIMDA BI SEVGI BU KADAR KOLAY HARCANMAZ!! BITTI DIYIP ATILMAZ !! BEN SIZE SEVDIGIMI SIKAYAT ETMEDIM SADECE ONUN BENDEN KOPUP GITMESINI ISTEMEDIGIM ICIN YARDIM EDIN FIKIRLERINIZI SOLEYIN NASIL MUTLU OLUR ERKEKLER DEDIM !! LUTFEN BIRAZ DUYGULARA ONEM VERIR EMINIM SIZDE BI KALP TASIYORSUNUZDUR !!