bu erkekler ne ıster anlamıyorum !

Konu başlığı ne alaka? Kendi sokağından çıkmayan alemi tek yol sanır... Bir dengesize, hadsize vermisşiniz tavizleri; tüm erkekleri yakmışsınız onun bahanesine, koymuşsunuz topunu aynı kefeye... Alternatif başlık, "Bazı kadınlar ne ister, belalarını mı?" olabilir... :KK19:

"Erkek arkadaşım ne istiyor?" diye sorsanız, bir nebze anlaşılabilir: Kendine köle olacak, saygı, sevgi, ilgi beklemeyecek, ezik bir tip istiyor... Siz de "Bunları biliyorum ama vazgeçemiyorum" dediğinize göre bunu kabulleniyorsunuz... O zaman ne konuda yardım istiyorsunuz?

"Hem ayrılmayalım hem de bu huyları değişsin" mi istiyorsunuz? O zaman size mucize lazım, hiçbirimizin de öyle bir kudreti yok... Mucize de işe yarayacağından değil, adam halinden memnun; değişmek istemeyen birini hiçbir şeye zorlayamazsınız... Adam gerekirse birini öldürebileceğinden bahsediyor, kendinden vazgeçmiş, sizi zaten umursadığı sevdiği falan yok, öyle ya Allahın yarattığına kastedenin gözü sizi mi görecek? Ha derseniz ki "Beni kıskanıyor demek ki seviyor" Ben de size böylelerinin hayatında kim olsa aynısını yapacağını söylerim... Onun için namus kavramı "kadın" demek... Ha siz olmuşsunuz ha Ayşe ha Fatma... Herkes için gözü dönebilir...

Bir durumdan ya şikayetçisinizdir ya da o duruma razı... Şikayetçi olduğunuz durumdan vazgeçersiniz, razı olduğunuz durumdan da şikayet etmezsiniz... Bunun ortası yok...
:KK51:

nıye BU KADAR ACIMASIZSINIZ ? sızın sevgılılerınız eslerınız cok mu normal sızı el bebek gul bebek mı bakıyolar sızı cok mu sevıyolar yada hıc kavga etmıyormusunuz ? BAKIN BIR COGUNUZ ASK KELIMESINI TUKETMIS ASKIN NE OLDUGUNU ANLAMAYAN SADECE MANTIGI CEVRESINDE ILERLEYEN INSANLARSINIZ BEN 20 YASINDAYIM VE DELI GIBI SEVIYORUM DIYORUM BUNUN HIC MI ONEMI YOK NE YAPMALIYIM BITIRIP YENI BIRIYLE MI BASLAMALIYM MANTIK LA SEVMEDEN KALBIM BUNDAYKEN HER GECE UZULURKEN BUMU DOGRU OLAN ? bunu bana yazarken belkıde kendı haytınızda esınızden sevgılınızden cok cekmısnızdır ama yınede askınıza sahıp cıkmısnızdır BAKIN SIZIN ICIN SEVIYORUM KELIMESI NE IFADE EDIYOR BILMIYORUM AMA BENIM KITABIMDA BI SEVGI BU KADAR KOLAY HARCANMAZ!! BITTI DIYIP ATILMAZ !! BEN SIZE SEVDIGIMI SIKAYAT ETMEDIM SADECE ONUN BENDEN KOPUP GITMESINI ISTEMEDIGIM ICIN YARDIM EDIN FIKIRLERINIZI SOLEYIN NASIL MUTLU OLUR ERKEKLER DEDIM !! LUTFEN BIRAZ DUYGULARA ONEM VERIR EMINIM SIZDE BI KALP TASIYORSUNUZDUR !!

Eeee kendisine sorun madem.
Neden soğuyormuş sizden?
Madde madde liste yapsın,ona göre davranırsınız.
Heee maddelerde "zor kadın" istiyorum derse o zaman işiniz yaş!

ICIMI KARARTINIZ VARYA bı yardım ıstedım neler neler yazmıslar ayıp ya hıc mı acıma duygunuz yok ? hıcmı genc olmadınız sevmedınız yada benım kadar yureklı olup sevgınızın arksnda durmadınız !! sozum sıze deıl bı bkarsnız yazılanlara ayıp dıyorum azcık destk olup yardım etsenız sevba gırersnız ! benı asaqlıyn dıye acmadm konuyu

kaç yaşındasın acaba bi de eğitim durumun ne çalışıyor musun kendinden bahset biraz ona göre yorum yapmak isterim
(profil sayfanı da güncellesen daha iyi olur sanırım)

20 yasındayım unı okuyorum acıkoretın 2.sınıfım cok kulturlu bı aılem var ve bende o sekıldeyım calısıyorum musterı temsılcısıyım ! yanı ole ezık ac acık bırı degılım ! erkek arkdsmda ılkokul mezunu 25 yasında

Senden kopan adam seni sevmiyordur. Seni sevmeyen birine kendini zorla sevdiremezin. Seni sevmeyen birini mutlu da edemezsin. Çünkü yaptıkların onun için bir anlam taşımaz. Seni önemsemiyor ki onu mutlu etme çabalarını da takdir etsin. İşin çok zor.

cok guzl yazmısn olabılır bende boyle dusundum ılk zamanlarda fakat benı sılıp atamıyor kı 5dk sonra arayıp ozur dılıyo kotuyum dıyo ona canım sıkldı fln fıstan dıo :S bılmıorum ne yapcamı saolsun kk yorum yapanlar cok ıcımı actı :S:S canımı yaktınız ya hepınız S:

sanırım yaşınızdan dolayı bazı şeyleri anlamıyorsunuz. hayatın sillesi dediğimiz şeyi yemedğiniz içinde sevmek, sevdiğinin arkasında durmak gibi arabesk laflarla savunuyorsunuz kendinizi ve hala durumunuzun farkında değilsiniz. herkes zaten size yol göstermiş inatla anlamıyorsunuz. "HİÇ BİRŞEY YAPAMAZSINIZ" sorunuzun cevabı ha şunu yap bunu yap diyen insanlarında bi tarafında değilsinizdir. açıkça söyliyeyim. şunu yaparsan böyle olur diyen insanlar dost değildir. erkek arkadaşınız malum, onu değiştiremezsiniz zaten değişmek gibi bir derdi yok. Allah insanların karşısına doğru, yanlış şeyler çıkartır. Seçim insana kalmıştır. Yani kader insanın elindedir. Allah hangisini seçeceğimizi bilir. Biz buna kader diyoruz. Siz kaderinizi seçmişsiniz. Kaderinizde mutluluklar?.

ICIMI KARARTINIZ VARYA bı yardım ıstedım neler neler yazmıslar ayıp ya hıc mı acıma duygunuz yok ? hıcmı genc olmadınız sevmedınız yada benım kadar yureklı olup sevgınızın arksnda durmadınız !! sozum sıze deıl bı bkarsnız yazılanlara ayıp dıyorum azcık destk olup yardım etsenız sevba gırersnız ! benı asaqlıyn dıye acmadm konuyu

Aaaa aslında ben çok ciddiyim.
Neden yanlış anladın ki?
Sevdiğin insanla bir sorunun varsa konuşarak çözüm ararsın di mi? Yani ben öyle yapardım. Hani sıkıntısı nedir,benim elimden gelen bir şey gelir mi diye?
Sen de aynısını yap diyorum,seni bırakmaması için ne istiyorsa söylesin ona göre yaşa diyorum.
Burada ayıp nerede?
Nasıl bir cevap versem mutlu olurdun?
Ayrıl bu adamın karakteri bozuk dersem daha çok kızarsın diye düşünmüştüm o yüzden bunları yazdım.
Ayy artık ne yazsak beğendiremiyoruz!

valla bu kadar insan vaktini size harcadıysa iyiliğinizi düşündüğünden. sonra sayfa sayfa burda nelerini okuyoruz. evlenenlerin dertleri vs. burdakiler canınızı acıttıysa profesyonel yardım almak isteseniz, bir psikolağa gitseniz size "sizin durumunuza psikolojide şunu diyoruz" diyip bir hastalık ismi koyacaktı. benden son tavsiye 5 sene sonra gelip bu yazdıklarına oku ve yorum yap. hepimize dua edeceksin.

Aaaa aslında ben çok ciddiyim.
Neden yanlış anladın ki?
Sevdiğin insanla bir sorunun varsa konuşarak çözüm ararsın di mi? Yani ben öyle yapardım. Hani sıkıntısı nedir,benim elimden gelen bir şey gelir mi diye?
Sen de aynısını yap diyorum,seni bırakmaması için ne istiyorsa söylesin ona göre yaşa diyorum.
Burada ayıp nerede?
Nasıl bir cevap versem mutlu olurdun?
Ayrıl bu adamın karakteri bozuk dersem daha çok kızarsın diye düşünmüştüm o yüzden bunları yazdım.
Ayy artık ne yazsak beğendiremiyoruz!

zor kadından kastınız nedır ? ben cok basıt bırımıym ? zor kadın olmak ıcın sızın gıbı kocam bana yalvarıck alıcak sızlıcak ama ben onu bosıcam hemde onemlı bı nedenı yokken bumu zor kdınlk dogru bu zor kadınlıksa omur boyu femınıst olup tek kalırsnız !

zor kadından kastınız nedır ? ben cok basıt bırımıym ? zor kadın olmak ıcın sızın gıbı kocam bana yalvarıck alıcak sızlıcak ama ben onu bosıcam hemde onemlı bı nedenı yokken bumu zor kdınlk dogru bu zor kadınlıksa omur boyu femınıst olup tek kalırsnız !

Evlenince dayak yiyeceğini düşünüyorsun ama bunu önemli bir sebep olarak görmüyorsun?:KK53:
Haklısın daha fazla zorlaştırmayalım senin işini,mutluluklar...:KK55:

valla bu kadar insan vaktini size harcadıysa iyiliğinizi düşündüğünden. sonra sayfa sayfa burda nelerini okuyoruz. evlenenlerin dertleri vs. burdakiler canınızı acıttıysa profesyonel yardım almak isteseniz, bir psikolağa gitseniz size "sizin durumunuza psikolojide şunu diyoruz" diyip bir hastalık ismi koyacaktı. benden son tavsiye 5 sene sonra gelip bu yazdıklarına oku ve yorum yap. hepimize dua edeceksin.

eet haklısınızz sımdıı herkess susssun cok pısmanım buraya bu konuyu actıma SEVIYORUM OTESI YOK !

:) aynen ole herkes kendı yasantısını gozden gecırsın once cektıgı acılara bı baksın !

Güzel cevaptı!
Herkes çektiği acılar kadar konuşsun!
Kimi dayak yer aman aşkım,kocam der.
Kimi aldatılır birtanem der.
Önemli olan acı çekebilmek! Biz kadınlar zaten erkeklere bunun için gönderilmişiz.

Güzel cevaptı!
Herkes çektiği acılar kadar konuşsun!
Kimi dayak yer aman aşkım,kocam der.
Kimi aldatılır birtanem der.
Önemli olan acı çekebilmek! Biz kadınlar zaten erkeklere bunun için gönderilmişiz.

bazen kadın askım bıtanem derkende acı ceker !! ıcı parcalanır ama bellı etmez ! sankı herkes cok mutlu cok dogru kararlar vermıs gıbıı dee bıde bana basıt kadın mualemesı yapıyolar !!

bazen kadın askım bıtanem derkende acı ceker !! ıcı parcalanır ama bellı etmez ! sankı herkes cok mutlu cok dogru kararlar vermıs gıbıı dee bıde bana basıt kadın mualemesı yapıyolar !!

Allah Allah yav!
Biz de yanlış kararlar aldık elbet!
Ama yanlışımızı görünce vazgeçtik,aşkımızı kalbimize gömüp hayatımıza devam ettik.
Dayak yeme ihtimalim yoktu ama neyse...
Ama sen illa dayağımı da yerim birtanem de derim diyorsan bizi ilgilendirmez ki.

Takıl sen kafana göre!

kusura bakmayın ama müstehak bence size !
adam her türlü şeyi yapsın senden soğuyorum, beni bunaltıyorsun desin ama siz ben ondan vazgeçemem ben onsuz yapamam deyin.
yahu adam sizden soğumaktan bahsediyor farkında mısınız ?
gösterir misiniz bana kim aşk acısından ölmüş ?
sevgilisinden ayrıldı diye ölen birini gördünüz mü ?
vazgeçmeyi bilmek gerek bazı durumlarda.
adam çocuk değil ki 25 yaşında.
bu saatten sonra de-ğiş-mez.
zaten sizde çok şikayetçi olsanız sabremeyip bitirirdiniz, halinizden şikayetçi olmayın bence.
yapılması gereken şey ortada, cesur olun biraz.
evlenince dayak yiyeceğinizden emin olduğunuz halde hala vazgeçemem diyorsanız Allah sabır versin size.

nıye BU KADAR ACIMASIZSINIZ ? sızın sevgılılerınız eslerınız cok mu normal sızı el bebek gul bebek mı bakıyolar sızı cok mu sevıyolar yada hıc kavga etmıyormusunuz ? BAKIN BIR COGUNUZ ASK KELIMESINI TUKETMIS ASKIN NE OLDUGUNU ANLAMAYAN SADECE MANTIGI CEVRESINDE ILERLEYEN INSANLARSINIZ BEN 20 YASINDAYIM VE DELI GIBI SEVIYORUM DIYORUM BUNUN HIC MI ONEMI YOK NE YAPMALIYIM BITIRIP YENI BIRIYLE MI BASLAMALIYM MANTIK LA SEVMEDEN KALBIM BUNDAYKEN HER GECE UZULURKEN BUMU DOGRU OLAN ? bunu bana yazarken belkıde kendı haytınızda esınızden sevgılınızden cok cekmısnızdır ama yınede askınıza sahıp cıkmısnızdır BAKIN SIZIN ICIN SEVIYORUM KELIMESI NE IFADE EDIYOR BILMIYORUM AMA BENIM KITABIMDA BI SEVGI BU KADAR KOLAY HARCANMAZ!! BITTI DIYIP ATILMAZ !! BEN SIZE SEVDIGIMI SIKAYAT ETMEDIM SADECE ONUN BENDEN KOPUP GITMESINI ISTEMEDIGIM ICIN YARDIM EDIN FIKIRLERINIZI SOLEYIN NASIL MUTLU OLUR ERKEKLER DEDIM !! LUTFEN BIRAZ DUYGULARA ONEM VERIR EMINIM SIZDE BI KALP TASIYORSUNUZDUR !!

eet haklısınızz sımdıı herkess susssun cok pısmanım buraya bu konuyu actıma SEVIYORUM OTESI YOK !

Herkes sussun mu?

Seviyorsunuz ötesi yok mu?

Konuyu "ilan-ı aşk etmek için mi açtınız?

Madem susacağız fikir beyan edemeyeceğiz konuyu neden açıyorsunuz? İlk mesajınızda yazmışsınız, önceki konularınızda herkes "ayrıl" demiş; aynı platforma aynı şeyi yazarak farklı cevap mı bekliyorsunuz? İncelenesi bir durum...

Sizin duyacağınız hakaret, yiyeceğiniz dayağa karşı önlem olarak ayrılmanız isteniyor diye bu kadar sert çıkacağınıza bu tepkinizi sizi umursamayan erkek arkadaşınıza gösterin... Neden mi? "Bana yaptıkları önemli değil, yeter ki benden soğumasın" diyecek kadar kendinden vazgeçmiş birine "öyle vasıfsız bir adam" bile saygı duymaz ve terk eder de ondan... En azından giderayak diyeceklerinizi söyleyin...

Derdiniz ne olursa olsun buraya konu açmak yorum yapanlara fikirleri yüzünden verip veriştirme ve erkek arkadaşınızın yarattığı stresi bu şekilde atma hakkı vermez size... Aksi halde burada yetkililer olmaz, kurallar konmaz, herkes sırf rahatlamak için konu açardı... Dediğiniz gibi bizim de ilişkilerimiz de sorunlarımız oluyor, "Kalp taşıyorsunuzdur" demişsiniz... Evet kalp taşıyorum ve o kalbin kıymetini bilmeyene kapıyı gösteririm... (Kaldı ki konunuzu bizim ilişkilerimizi sorgulamak için açtığınızı sanmıyorum) Siz bunu yapamıyorsunuz diye yapanları garipsemeniz anlamsız... Ben sizin şu halinizi bile anlayabilirim "tepkilerinizi küçültürseniz"...

Zaten aksi durumda konu sorumluları gereğini yapacaktır... Hakarethamiz sözler, büyük büyük harfler buranın güzelliğini bozuyor... En Büyük KK

cok guzl yazmısn olabılır bende boyle dusundum ılk zamanlarda fakat benı sılıp atamıyor kı 5dk sonra arayıp ozur dılıyo kotuyum dıyo ona canım sıkldı fln fıstan dıo :S bılmıorum ne yapcamı saolsun kk yorum yapanlar cok ıcımı actı :S:S canımı yaktınız ya hepınız S:

canım benim 20 yaşında ne sorunlarla ugraşıyosun , aşıksan ne söylesek boş biliyorum çünkü bende aşığım , sadece nacizane fikrimi söylemek isterim böyle bi arkadaşım var erkek arkadaşı sürekli döverdi yanından kovardı bizim yanımızda öyle şeyler sölerdiki inanamazsın 4 yıl sürdü ilşkileri kıza sürekli delimisin ayrıl dioduk bu çocuk seni sevmiyo sevse böle yapmaz dioduk çünkü çocuk artık düş yakamdan falan diodu bu arada arkadaşımda çok kıskançtı , neyse kız sürekli ölüürüm onsuz falan diodu aşığım deli gibi diodu bigün gezmeye gitti başka bi şehire akrabalarına sonra bunun sevgilisi hep beni aramaya başladı çocuk telefonda ağlıyo kız bundan ayrılmış telde yalvarıyo neolur barıştır dayanamıyoorum falan dio bende nie ayrıldı bilmiyodum sonra kızla buluştum başkasına aşık oldunu söledi azım açık kaldım hemde nişanlanmış neyse demem oki çocuk okadar şey yaptı kız çekti 4 yıl ayrıldı kıymete bindi ama yinede bi insanı değiştirmen zor tatlım biliyorum kopmakta çok zor ama emin ol evlilik çok daha farklı bigün gelicek şuan aşık olduğun kadar olmıcaksın geriye mutsuzluğun kalıcak biliyorum bunlarda senin için önemsiz ama en azından şöyle düşün 20 yaşındasın bi 15 senen daha var güzellikleri yakalaman için bi düşün ne aşıklar var ayrılıp tekrar aşık olanlar var ayrıl demiyorum ama evlilik için acele etme ve fazla ilgilenme sevgilinle kıskansanda kıskanmıyomuş gibi davran nereye gittin die sorma bırak bi süre onun istediği gibi biri ol şimdilik bundan iki sonuç çıkıcak hem sen kendini sınamış olacaksın nekadar süre kendin değilmiş gibi davranabilceksin ,hemde sevgilinin sevgisini test ediceksin çünkü seviyosa o sana dicek neoldu sana beni sevmiyomusun nie merak etmiyosun artık,nie kıskanmıyosun eğer sevmiyosa hiç birini sormaz sana devam eder hayatını yaşamaya senin nekadar dayanabileceğine gelirsek bunu şu yüzden dedim birini değiştirmenin zor oldugunu görüceksin ozaman sevgilini değiştiremiyeceğinide anlıcaksın , umarım anlattıklarımla canını yakmamışımdır.

Bi kere burada kıskanma olayı yok, kıskanma görüntüsü altında serserilik var. Namusmuş,bu mudur namus korumak,namuslu olmak! Namus güzel ahlak demektir, tabiiki laf atana gereğince karşılık verilir ama etrafı yakıp ben namusluyum şovu yapmak cehaletin daniskasıdır.
Demek ki hapse de girse mühim değil, öfke kontrolü sıfır. Sizi-geleceğinizi ve en başta ise kendini düşünüp değer verseydi böyle hayatına mal olacak şeylere imkan vermez,olgun ve mantıklı düşünürdü.

Şiddet az ya da çoksa, kaçın derim. Öfkesi orta derecenin altına inmeyenden kaçın derim..Hakaret eden erkekten kaçın derim.. Bunların hepsi birbirinin aynı kaynaklardır dolayısıyla d asonuçları aynıdır,hüsran hüsran..

He bu arada: anne babaların huylarını değiştiremedikleri evlatlarının huyunu siz mi değiştireceksiniz!? Kandırmaya devam edin..

X