bu erkekler ne ıster anlamıyorum !

tuqce_baysal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
113
0
kızlar daha oncekı konularımdada yazmıstım bı sevdıgım var sorunlu bırı hepnız hemen ayrıl dedınız ama ben onu bırakamıyorum mantıqım tamam bıtsın dıyo ama kalbıme soz gecıremıyorum ıste kımsenın anlamıycagı kadar delı sevıyorum :s o zamnda soledım asla bırakmayı dusunmuyorum fakat onu kendıme daha cok asık etmek ıcın fıkırlerınıze ıhtıycm var cunku erkeklerı anlamıyorum cozemıyorum :S

erkek arkdsım 25 yasnda hayatı delıce yasamıs en kotu selerıde gormus en quzel selerıde kımseye hesap vermeden buyumus bırı fakat herseyı bırakıp sadce bı aıle kurup namusyla ekmek kazanıp mutlu olmak ıstıyo ! ama bazen cok sıklıyo korkuyo kacmak ıstıyo eskı yasmna doncek dıye korkuyorum ...

en basıtı dun bı cocuk laf attı bana oda gıttı dovdu zor ayırdılar kactık ordan cocgun numarsını bulmus aksam cagırmıs cocukta toplamıs bı dunya ınsan buda aynı oldurcem onu dıyıp duruyo kı yalan solemıyo kafaya koyarsa oldurur bunu bıldıgım ıcın bole bısı yapmasına engel olmak ıcın gıdersen kavga edrsen bıter dedım oda tamam bıtsın dedı bız namusmz ıcın yasıyoruz gerekırse adam da oldrurz bu yolda fln dedı neyse bu cocga bısı yapmamıs bana mesj attı fln suan konusyoruz ama ben onu hep durdruyorum bole konularda dıe cok sıkldım bunaltıyosun benı fln dıyo ama benım anlamadım o suan ben deılde baska bırıylede bırlıkte olsa oda aynı seyı yapmazmıydı ya da sız de yapmazmısnız gozgore gore gıt oldur askım hapıste yat ben senı beklerım namusmuzu kurtalım mı derdınız ? o bunu anlamıyo ıste ben yanlıs yapmısm cocukca dusunuyomusm fln neyse uzatmayım demem o kı bız nasıl bu ılıskıyı bıtırmeden temıze cıkarcaz onun ıstedegı ne? ona hıc karsmayan o ararsa arayıp soran sadce ıstedıgnde bulusan kıskanmayan bırı mı lazm yada oyle bırı var mı ? ben dusunemıoyrum ewlnıcegı adamı kıskanmayın yada hesap vermesını yanı en azndan burdayım demesını ıstemeyen bırını !! pazar gunu onla uzun uzun konuscaz o bana sıkıyosun cok bunltıyosun soguyorum bende gıbı laflar edıcek bılıyorum ben ona bu durumu nasıl hıza edeblır m ? yanı ewlnemk ıstıyosan bunlara katlanmak zorundasın bunu tek ben yapmıyorum yarın baskasyla bırlıkte olsan oda aynı seyı yapıcak veya qecmısne bak nıe ayrıldın o kadar kızdan ? hep bu yuzden deıl mı tek ben deılm kımle olursan ol oda aynı olck mı demelıyım ama anlamaz o bole yada ne yapmalıym ne ıstıyo bu erkekler yada benım sevdıgım nasıl kurtarblırm bu ılıskıyı ? fıkırlernıze cok ıhtıycm var
:KK50::18:

insanların kişiliği 4 yaşına kadar oluşur derler. daha sonra çevre etkisiyle şekillenir. ve belirli yaştan sonra kimseyi değiştiremezsiniz. size aşık diye size karşı iyi oalbilir ama evlilik gibi ilişkiye girdiğinizde bu azaldıkça eski kişiliğine geri döner. ve kadınların en büyük hatalarından biri... kendilerini hayat kurtarıcı melek sanmaları. "benimleyken bambaşka biri" "çevresi ona haksızlık ediyoo, anlamıyorlar ondan öyle" "bana seninleyken bambaşka biri oluyorum diyo" gibi laflar kullanılarlar. ama sonrası hüsran..aşkla biraz başı dönmüş adam sonra eski odun haline geri dönüyor. çevremde o kadar çok bunu diyen ve hüsranla sonlanan kişi varki.aynı karakterli biriyle arkadaşım evlendim kavgacı, herhaltı yemiş. neymiş ona yardım edecekmiş değişecekmiş? ne oldu yazık sürünüyor şimdi. çocukları oldu onun sorumluluklarıyla bile ilgilenmiyor. kişiler tercihlerinde hürdür ama sonra kendim ettim kendim buldum garantili bir ilişki yaşıyorsunuz. burda derdinizi anlatıyorsunuz bizimle dertleşiyorsunuz. dostunuz olarak görüyorsunuz o zaman "dost acı söyler diyorum" erkeklere o kadar acımam ama hiçbir kadının acı çekmesini, üzülmesini istemem.

ayrıca erkek arkadaşınızınki kıskançlık değil. buna delikanlılık filan denmez. sonucunu düşünmeden mantıksız hareketler yapmak kişilik bozukluğudu. bu adamın kararlarına nasıl inanacaksınız? yarın aynı tepkilerin aynısını size göstermeyeceğinin garantisi var mı? ben size söyliyeyim. çevresine gösterdiği tepkilerin daha fazlasını size gösterecek eğer evlilik düşünüyorsanız.

insanların kişiliği 4 yaşına kadar oluşur derler. daha sonra çevre etkisiyle şekillenir. ve belirli yaştan sonra kimseyi değiştiremezsiniz. size aşık diye size karşı iyi oalbilir ama evlilik gibi ilişkiye girdiğinizde bu azaldıkça eski kişiliğine geri döner. ve kadınların en büyük hatalarından biri... kendilerini hayat kurtarıcı melek sanmaları. "benimleyken bambaşka biri" "çevresi ona haksızlık ediyoo, anlamıyorlar ondan öyle" "bana seninleyken bambaşka biri oluyorum diyo" gibi laflar kullanılarlar. ama sonrası hüsran..aşkla biraz başı dönmüş adam sonra eski odun haline geri dönüyor. çevremde o kadar çok bunu diyen ve hüsranla sonlanan kişi varki.aynı karakterli biriyle arkadaşım evlendim kavgacı, herhaltı yemiş. neymiş ona yardım edecekmiş değişecekmiş? ne oldu yazık sürünüyor şimdi. çocukları oldu onun sorumluluklarıyla bile ilgilenmiyor. kişiler tercihlerinde hürdür ama sonra kendim ettim kendim buldum garantili bir ilişki yaşıyorsunuz. burda derdinizi anlatıyorsunuz bizimle dertleşiyorsunuz. dostunuz olarak görüyorsunuz o zaman "dost acı söyler diyorum" erkeklere o kadar acımam ama hiçbir kadının acı çekmesini, üzülmesini istemem.

ayrıca erkek arkadaşınızınki kıskançlık değil. buna delikanlılık filan denmez. sonucunu düşünmeden mantıksız hareketler yapmak kişilik bozukluğudu. bu adamın kararlarına nasıl inanacaksınız? yarın aynı tepkilerin aynısını size göstermeyeceğinin garantisi var mı? ben size söyliyeyim. çevresine gösterdiği tepkilerin daha fazlasını size gösterecek eğer evlilik düşünüyorsanız.

sonuna kadar haklısın !! bende bunları dusunuyorum cevremdekı herkes aynı seyı soyluyor goruyorum evlendıgımde dayak yıcem kucuk bı kavgada anne evıme gonderılcem bılıyorum hıssedıyorum ama vazgecemıyorum !!! degısmesı ıcın yalvarıyorum ugrasıyorum sonumun kotu oldugunu bıle bıle devam edıyorum kalbıme soz gecıremıyorum olmuyor !! ıste olmuyor !! :s

Bunları düzeltemezsin arkadaşım,

Ben bunu çok geç olsada anladım...

En iyi çözüm bitmesi inan bana çok daha mutlu ve huzurlu olursunn...

inan okuyunca aklıma kendi yaşadıklarım geldi, bunun çözümü nedir bilen söylesin :KK43:

sonuna kadar haklısın !! bende bunları dusunuyorum cevremdekı herkes aynı seyı soyluyor goruyorum evlendıgımde dayak yıcem kucuk bı kavgada anne evıme gonderılcem bılıyorum hıssedıyorum ama vazgecemıyorum !!! degısmesı ıcın yalvarıyorum ugrasıyorum sonumun kotu oldugunu bıle bıle devam edıyorum kalbıme soz gecıremıyorum olmuyor !! ıste olmuyor !! :s

:s nasıll dayanırım kııı onsuzluqa :S

Değişmesi için yalvarmayacaksınız,adam sizi kovduğunda yanında olmak için yalvaracaksınız.
Madem onsuzluğa dayanamıyorsunuz adamı böyle çekmeye devam edin.
Aşk bu,olduğu gibi kabul etmek zorundasınız karşınızdakini..

Konu başlığı ne alaka? Kendi sokağından çıkmayan alemi tek yol sanır... Bir dengesize, hadsize vermisşiniz tavizleri; tüm erkekleri yakmışsınız onun bahanesine, koymuşsunuz topunu aynı kefeye... Alternatif başlık, "Bazı kadınlar ne ister, belalarını mı?" olabilir... :KK19:

"Erkek arkadaşım ne istiyor?" diye sorsanız, bir nebze anlaşılabilir: Kendine köle olacak, saygı, sevgi, ilgi beklemeyecek, ezik bir tip istiyor... Siz de "Bunları biliyorum ama vazgeçemiyorum" dediğinize göre bunu kabulleniyorsunuz... O zaman ne konuda yardım istiyorsunuz?

"Hem ayrılmayalım hem de bu huyları değişsin" mi istiyorsunuz? O zaman size mucize lazım, hiçbirimizin de öyle bir kudreti yok... Mucize de işe yarayacağından değil, adam halinden memnun; değişmek istemeyen birini hiçbir şeye zorlayamazsınız... Adam gerekirse birini öldürebileceğinden bahsediyor, kendinden vazgeçmiş, sizi zaten umursadığı sevdiği falan yok, öyle ya Allahın yarattığına kastedenin gözü sizi mi görecek? Ha derseniz ki "Beni kıskanıyor demek ki seviyor" Ben de size böylelerinin hayatında kim olsa aynısını yapacağını söylerim... Onun için namus kavramı "kadın" demek... Ha siz olmuşsunuz ha Ayşe ha Fatma... Herkes için gözü dönebilir...

Bir durumdan ya şikayetçisinizdir ya da o duruma razı... Şikayetçi olduğunuz durumdan vazgeçersiniz, razı olduğunuz durumdan da şikayet etmezsiniz... Bunun ortası yok...
:KK51:

genelleme yapmaya gerek yok senin erkek arkadaşın sorunlu

sersilerle takılıp sonra bunlar benim başıma niye geldi diye hayıflanmanın alemi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
biz insanları hep değiştirmeye çalışan birileri vardır.kendilerine göre şekil vermek isterler.oysa ki her insanın ayrı kişiliği vardır.ne kadar uğraşırsak uğraşalım yada uğraşsınlar asla değişemeyiz.sadece değişmeye çalışırız.ve eninde sonunda özümüze dönerriz.

Değişmesi için yalvarmayacaksınız,adam sizi kovduğunda yanında olmak için yalvaracaksınız.
Madem onsuzluğa dayanamıyorsunuz adamı böyle çekmeye devam edin.
Aşk bu,olduğu gibi kabul etmek zorundasınız karşınızdakini..

ben zaten bolede cekmeye razıyım hıc hıc umrmda degıl bı kere olsun gelıp elımı tutsun unutrum yaptıklarını prblem onun bnden soguması zaten yınde o benden kopuyo onu mutlu etmek ıcın ne yapabılırm :s

Aaaaaaaaaaa bu gençler dayak istiyor he???:KK20:
Kızlar dışarıda erkek mi yok siz böyle serserilere takıldınız?
Yazık değil mi gençliğinize?:26:

ablam ole degıl ıste serserı dıyıp gecmek kolay dısardan bırı ıcın o benım yuregıme kor gıbı dusmus ne serserılıgı ne baska bısysı umrmda degıl :S sevmek ablam ask tutkuyla baglılk gozum gormyo kı baska bısıyı basksından banane :S

ben zaten bolede cekmeye razıyım hıc hıc umrmda degıl bı kere olsun gelıp elımı tutsun unutrum yaptıklarını prblem onun bnden soguması zaten yınde o benden kopuyo onu mutlu etmek ıcın ne yapabılırm :s

Eeee kendisine sorun madem.
Neden soğuyormuş sizden?
Madde madde liste yapsın,ona göre davranırsınız.
Heee maddelerde "zor kadın" istiyorum derse o zaman işiniz yaş!

genelleme yapmaya gerek yok senin erkek arkadaşın sorunlu

sersilerle takılıp sonra bunlar benim başıma niye geldi diye hayıflanmanın alemi yok.

bırıncısı ben ve hayıflanmıyorum nıe benım basıma geldı demıyorum ben sonumu gore gore atese gııdıyorum dıyorum zaten hatamı kabul edıyorum zaten sonucta bu ask herkesı bı gun bulabılır ve yapmam dedıgını yaptırblır ! sorunlu olabılır hep kavga edıyo olablırız ama ben onu boylde kabul edıyorum zaten sorun onun ıcın ne yapabılırm onu nasıl bıraz daha sorunsuz hale getırbılırm nasıl her seferınde bıttı demesını engelleybılırm ?

Senden kopan adam seni sevmiyordur. Seni sevmeyen birine kendini zorla sevdiremezin. Seni sevmeyen birini mutlu da edemezsin. Çünkü yaptıkların onun için bir anlam taşımaz. Seni önemsemiyor ki onu mutlu etme çabalarını da takdir etsin. İşin çok zor.

ablam ole degıl ıste serserı dıyıp gecmek kolay dısardan bırı ıcın o benım yuregıme kor gıbı dusmus ne serserılıgı ne baska bısysı umrmda degıl :S sevmek ablam ask tutkuyla baglılk gozum gormyo kı baska bısıyı basksından banane :S

Haklısın,ben sana hak veriyorum..
Az önce söylediğim listeleme olayına el at derim.

kaç yaşındasın acaba bi de eğitim durumun ne çalışıyor musun kendinden bahset biraz ona göre yorum yapmak isterim
(profil sayfanı da güncellesen daha iyi olur sanırım)

X