Gelinbaşı ve Gelin Tacı bu elimdeki tac modelini gelinlikciler yapabilir mi?

gospodina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
431
8
123
A.B.D.
Kızlar internette dolasirkan bir gelin taci modeli buldum ve tam anlamiyla asik oldum!! Tasli falan bi model degil, azicik dikis istiyor sadece. Hertarafi kumastan yapilmis!
Gelinlikcilere gotursek aynisindan yapabilirler mi? Ya da ben yaparim diyen var mii:)) Eger gelinlikcler bu isle ugrasiyorsa kac para isterler ki?
$scan002.jpg
(bu arada elimde tacin cok yakindan ve farki acilardan cekilmis fotolari da var)

Son düzenleme:
gelinlikçine gösterirsen yaparlar benzer modelini.
fiyat konusunda bilgim yok gelinliğin içinde anlaşırsın.

Son düzenleme:
yaparlar bence ama özel dikim bir duvaga bile 150 lira istemişlerdi arkadasımdan buda sanırım çok ucuz olmaz değişik bir modelmiş

yaparlar bence ama özel dikim bir duvaga bile 150 lira istemişlerdi arkadasımdan buda sanırım çok ucuz olmaz değişik bir modelmiş

Hmm, pek de ucuz olmayacak yani.. Ben de eger makul bir fiyat soylerlerse nedimelerime de renklisini yaptiririm diyordum:86:
Ahh keske azicik dikis nakis biliyor olsaydim, bir zikzak bi silikon tabancasi baska bseye gerek yok bu model icin aslinda..

maliyeti çok çok az ve deneyimli biri için nerdeyse hiç vakit almicak bişey
(resimden görebildiğim kadarıyla)
ama gelinlik sektörünü bilirsiniz, bunun benzerini bulma şansında olmadıgı için şişrdikçe şişirirler
ancak gelinliği diktirceksen başta anlaşarak yaptırabilirsin uygun fiyata ama ben 1 hafta önce cıktım işten gelinlikçiyim
özel dikim dümdüz duvaklara bile özel diye 250 lira isteniyodu

Kızlar internette dolasirkan bir gelin taci modeli buldum ve tam anlamiyla asik oldum!! Tasli falan bi model degil, azicik dikis istiyor sadece. Hertarafi kumastan yapilmis!
Gelinlikcilere gotursek aynisindan yapabilirler mi? Ya da ben yaparim diyen var mii:)) Eger gelinlikcler bu isle ugrasiyorsa kac para isterler ki?
Eki Görüntüle 116581
(bu arada elimde tacin cok yakindan ve farki acilardan cekilmis fotolari da var)

Ben de farkli bir tac bakiyordum buna bayildim. Elimde baska acidan fotolar da var demissin eger mahsuru yoksa benimle paylasir misin?Cok sagolasin

Ben de farkli bir tac bakiyordum buna bayildim. Elimde baska acidan fotolar da var demissin eger mahsuru yoksa benimle paylasir misin?Cok sagolasin

paylasmayi cok isterdim ama bilgisayarim bozuldu tum fotograflar onun icinde kaldi:(((

anneme gondermistim sitenin adresini, sorayim o kaydettiyse paylasirim tatlim burda.

Back