Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bu elbiseyi görüm ama bulamıyorum :(

memory_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
5
0
36
İstanbul
Çok yakında nişanlanıcam elbise derdine düştüm bu elbiseyi bir fotoğraf studyosunun camında resimde gördüm günlerdir bu elbiseyi arıyorum benzerini bile bulamadım lütfen yardım edin göreniniz bileniniz varmı acaba lütfen yardım

Bu elbiseyi ben 2 ay önce izmitte şafak giyim diye bir yer var orda denedim 1 hafta sonra gittiğimde satılmıştı tek kalmıştı zaten.Fiyatıda 350 tl civarı bişeydi :)

bilemiyeceğim fiyatları canım ama sen yinede birkaç yere sor derim

Son düzenleme:
İstanbul'da Kadıköy'de TEBİ diye bir yer var, orda bu tip tüllü elbiseler var, kesin bulursun.

Son düzenleme:
bu elbiseden ümraniyedeki magazalardada vardı eger istanbuldaysan... bu elbiseyi ilk kez bana ne giysem yakısır programında gordum ben, orda yarısmacı kız ümraniyede bir magazada giymişti bunu, sonra burda albümler bölümünde nişanlanan bir kızın resimlerinde de gordum canım bi albume goz at istersen vardı bu elbiseyi giyen bir arkadas ... hatta bende ya kınamda ya nişanımda giycem kesin demiştim ama cok moda oldu heryerde gormeye basladım artık ben nişanlanana kadar herkes bunu giymeye baslıcak bi anlamı kalmıcak galiba

evet bu Tebi'nin elbisesi büyük ihtimalle. internet sitesine bir bak belki orda vardır.

Bakırköy de bir mağaza da gördüm
bu tarz elbiseler,hani şu maskeli balolar olur ya o tarz giyilen elbiseler
tüllü,dantelli,karpuz kollu,arkası sıkmalı ipli ayarlı ,kısacası prenses tarzında elbiseler nasıl derler bilmiyorum bayıldım o elbiselere,gidip bulabilirsiniz..

bu elbiseyi forumda bi kişi giymişti zaten canım albümlere bak belki bu resim de onundur

Osmanbey'de anacadde üstünde pasaj tarzı bir giyim dükkanı var, orda her zaman görüyorum bu tip elbiseleri. Mezuniyet döneminde özellikle artmıştı. Oraya bir bak derim. Şişli camii ile osmanbey arasıydı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…