Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bu elbiseye sizce hangi sac modeli gider?

ZSAEFMEAR

ZsAeFmEaR <3
Kayıtlı Üye
21 Mart 2009
1.288
43
363
38
Selamlar...

Kuzenim evleniyor ve bu elbiseyi aldim arkasi yani sirt kismi acik diye acik modelleri tercih etmek istiyorum birde bana öyle kafaya yapisik gibi duran modeller pek yakismiyor

Bana önerebileceginiz daganik acik sac modelleri varmi acaba?

Simdiden fikirleriniz icin tsk ederim...

cnm elbisenin sırtı açıksa kesinlikle toplu bi saç öneriyorum ben saçın salık olursa sırt dekoltenin anlamı kalmaz çünkü

Ben elbiseyi cok begendim alirken cok fazla dikkat etmedim sirt dekoltesine simdi ise cok acik gibi geliyor bana rahatsiz olmamak icin acik bir model yapmak istiyorum

Ben elbiseyi cok begendim alirken cok fazla dikkat etmedim sirt dekoltesine simdi ise cok acik gibi geliyor bana rahatsiz olmamak icin acik bir model yapmak istiyorum

sen bilirsin tabi cnm ama o elbisenin özelliğide dekoltenin gözükmesiii saçın uzunsa at kuyruguda yaptırabilirsin ama illa salık dersen üzgünüm ben bi model öneremiycem kusura bakma nolurr cnm belki öneren arkadaşlar çıkar

elbisen çok hoş yakışmışta çok güle güle giy ... elbisen boyundan askılı olduğu ve için salık saç modeli kapatabilir ayrıca sırt dekoltesinden rahatsızsan saçın müsaitse at kuyruğu yapabilirsin yada takma saç alabilirsin yada yandan bol bi topuzda hoş olur

Cok tsk ederim sanirim cit cit lar varya onlardan takicam. fikir verdigin icin tsk ederim

hayalim... sanada tsk ederim

bence ense hizasından toplanmış ve su dalgası yapılmış saç çok güzel olur yan tarafına düşürürsün saçlarını ben öyle hayal ettim bi anda

merhabe onclıkle elbıse cok yakısmış sıze.elbısede cok guzel.sırtı acık dıye dekolteyı gostermek zorunda degılsınız.saçınıza masa yaptırırsınız.kenarlardan bır yana doğru kuafor toplar onu.sırtınız yıne gorunmez.bu arada kaç bedensınız ? umarım sakıncası yoktur.çok yakıstırdım elbıseyı.

Elbisen çok hoşmuş :) saç örgü modelleri var hoş duruyo sıkı değil.Elbisenede uyar çünkü otantik bi havası var nası desem :) bana bir elf bayanlarının giysileri gibi geldi çok narin yani bence saç örgü denemelerine bakabilirsin.

hepinize ayri ayri tsk ederim

@hopefu

neden sordugunu ögrenebilirmiyim acaba

merakini gidermek icin söylim :)

üSt 36
alt 38

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…