Bu elbiseye nasil bir oje Rengi Kullanmali...?

elbise şahane bayıldımmm.ama tam olarak bu değilmiş rengi benziyormuş sanırım giyeceğin elbisenin.ben pek oje kullanmam ama böyle bir renge abartmamak gerek diye düşünüyorum.yani çok koyu olmasa iyi olur.rakı beyazı meselaa.güzel durur.

Aynen bu elbise

Raki rengi dedigin nasil anlamadim ? Aslinda French yapcaktim yani takma tirnaklarla sonra cuma kina var diye kina elimde tutmaz diye yapmaktan vazgectim...

Ben genelde elimde en kücük parmagima yapiyorum kina ve boya fln olunca dogal olarak tutmuyor ama galiba gercekten French yaptircam emin degilim ondan sormak istedim baska ne yapabilirim diye

anladım tek parmağınızaysa sorun olmaz çok,en güzel durucak french gibi geliyo bana hem güzel hem şık

yani bence gümüş veya french yaptırın siyah derdim ama sanırım istemiyorsunuz

french haric bildigin sedef yada bordo koyu kirmizi ojede olabilir ama resimdeki gibi takistirisan hos durmaz farki renkte oje

Tirnaklardan baslamisken Taki olarak boynuma birsey takmak istemiyorum cünkü zaten elbisenin gögüs kismi hep tasli sadece tasli kolluk ve yine tasli bir yüzük ayakkabilar ve cantada elbise renginde.. galiba en güzeli gercektende ya gümpüs rengi yada french... Hepinize fikirleriniz icin cok tsk ederim :) Saclarda da biraz kararsiz kaldim bakalim artik belki onun icinde sizlerden fikir isterim tekrar cok Sagolun

Soguk renkler kullanmani tavsiye ederim , mavi ve benzeri elbiseler icin ! Beyaz, french, yada peach renkler uygun olabilir. Ayrica pastel renkleri buaralar cok moda Elbisen bol detayli imis, oyuzden ne kadar az aksesuar olursa okadar iyi. Buyuk topuzlar, strapless elbisler icin cok uygun, boynunu daha uzun ve omuzlarini ortaya cikarir :)

En güzeli french manikürü ki benim vazgeçilmezim. :)
Birde küçük nazar boncuğu koydurursan kuaförde süper olur ama çok abartmadan bir yada iki tane. :)

kesinlikle french diyorum :))))))))) harika durur yakınımda olsaydın yapardım ben cok severim french yapmayı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…