• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bu elbiseye nasıl bir ayakkabı olur?

krem renginden çok, zıt renkler tercih etsen daha güzel olur bence, eşarbınıda ona göre alırsın.
kırmızı, yeşil, saks mavi güzel olur.

eşarbıını almış olması ayakkabı konusunda zorlayacak sanırım keşke ılk önce ayakkabısını alsaymıs

Enes ayakkabı var canım bilirsin belki ben de bu renk bir takım aldım kurdeleli cicili bicili sadece orda buldum ayakkabı
Hemde uygun fiyat ben topuklu sevmiyoru sadece özel günlerde çokta güzel ayakkabım
Bakmanı tavsiye ederim..

çok teşekkür ederim tatlım yaa ilk attığın modeli buldum burda bi mağazada muhtemelen onu alırım diğer modeller daha hoşuma gitti ama yapcak bişey yok netten de ayakkabı almak istemiyorum çünkü her ayakkabının kalıbı değişiyo illa denemem lazım daha bir ay var gezip tozup süslü bişey bulursam alıcam olmadı ilk modeli alıcam :34: tekrar teşekkür ettim canım modeller için :21: şey bide bu sitede ayakkabıların fiyatı yazıyomu canım ya yoksa ben mi göremiyorum :17:

Son düzenleme:
Enes ayakkabı var canım bilirsin belki ben de bu renk bir takım aldım kurdeleli cicili bicili sadece orda buldum ayakkabı
Hemde uygun fiyat ben topuklu sevmiyoru sadece özel günlerde çokta güzel ayakkabım
Bakmanı tavsiye ederim..

baktım canım ama işte netten ayakkabı almak riskli iş :50:

Back