- Konu Sahibi limonluseker
canım belki topuğu daha az olabilir ama kesinlikle bu renk olmalı :) mutluluklar..
evet canım bende kremde karar kıldım teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım belki topuğu daha az olabilir ama kesinlikle bu renk olmalı :) mutluluklar..
bence esarbınla aynı tonlarda olması cok hoş durur tek renk krem,beyaz önünde metal tokası olan,kremli yeşilli de olabılır alternatif cok ama kendıne yakıştırman önmlı bence bu arada topuklu mu bakıyorsun
Ay ben elbiseye hayran hayran bakakaldım şu an
canım sana bır kaç tane ayakkabı modellerının linklerını atıyorum ınş. begenrsın
VZON RUGAN PLATFORM BAYAN AYAKKABI | Ayakkab,ayakkablar,bayan ayakkab,bayan ayakkablar,izme,ayakkab,37numaraayakkab,37numara,37numara ayakkab,Daha Fazla Moda,ayakkab Modas,Alveri,Online alveri,ayakkab,Babet, ,izme,Bot,Sandalet,Terlik,Gelin ayakkabs,G
VZON HAKK DER FASHION PUMP MODEL BAYAN AYAKKABI | Ayakkab,ayakkablar,bayan ayakkab,bayan ayakkablar,izme,ayakkab,37numaraayakkab,37numara,37numara ayakkab,Daha Fazla Moda,ayakkab Modas,Alveri,Online alveri,ayakkab,Babet, ,izme,Bot,Sandalet,Terlik,Gel
VZON SET GZL PLATFORM KURDELE BACIKLI MODERN BAYAN AYAKKABI | Ayakkab,ayakkablar,bayan ayakkab,bayan ayakkablar,izme,ayakkab,37numaraayakkab,37numara,37numara ayakkab,Daha Fazla Moda,ayakkab Modas,Alveri,Online alveri,ayakkab,Babet, ,izme,Bot,Sandale
VZON DANTELL PLATFORM BAYAN AYAKKABI | Ayakkab,ayakkablar,bayan ayakkab,bayan ayakkablar,izme,ayakkab,37numaraayakkab,37numara,37numara ayakkab,Daha Fazla Moda,ayakkab Modas,Alveri,Online alveri,ayakkab,Babet, ,izme,Bot,Sandalet,Terlik,Gelin ayakkabs
KREM DANTELL ZEL TASARIM BAYAN AYAKKABI | Ayakkab,ayakkablar,bayan ayakkab,bayan ayakkablar,izme,ayakkab,37numaraayakkab,37numara,37numara ayakkab,Daha Fazla Moda,ayakkab Modas,Alveri,Online alveri,ayakkab,Babet, ,izme,Bot,Sandalet,Terlik,Gelin ayakk
Enes ayakkabı var canım bilirsin belki ben de bu renk bir takım aldım kurdeleli cicili bicili sadece orda buldum ayakkabı
Hemde uygun fiyat ben topuklu sevmiyoru sadece özel günlerde çokta güzel ayakkabım
Bakmanı tavsiye ederim..