Bu Egzersiz Programını Çok Övüyorlar Bununla Çalışan Var Mı?

fitgirl83

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
41
1
Arkadaşlar böyle bir program varmış içinde birçok farklı zayıflama egzersizi var. Ofisteki arkadaşım bununla çalışıyormuş 3 aydır. Dediğine göre programın bayağı bi üyesi varmış. Daha önce hiç bu programla çalışan var mı?Benim ilk izlenimim olumlu siz ne düşünüyorsunuz? Siz de olumlu derseniz alıp başlayacağım.Yaza az kaldı malum fazlalıkların gitmesi gerek

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar başlamayı düşünüyorum fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?

ben incelten şekillendiren seri ile başladım kızlar hafta hafta burada paylaşacağım sonuçlarımı.

Canım üyelik ücretli ise hiç uğraşma ben videolarına göz gezdireyim dedim bir türlü ulaşamadım Youtube dan bakabilirsin antremanlara Eğer illa bir programa sadık kalmak istiyorsan İngilizcen de varsa blogilates i bir araştır derim :KK66:

Canım üyelik ücretli ise hiç uğraşma ben videolarına göz gezdireyim dedim bir türlü ulaşamadım Youtube dan bakabilirsin antremanlara Eğer illa bir programa sadık kalmak istiyorsan İngilizcen de varsa blogilates i bir araştır derim :KK66:

Canım ben üye oldum. Ama memnunum gerçekten güzel videolar ve program çok profesyonel. youtube deki videoları falan çok araştırdım ama o videolar ya ingilizce ya da bölük pörçük oluyor. bunda kafama takılanları paneldeki hocalara da soruyorum özel program falan da istiyorum memnunum açıkçası.ayda 5 tlye değdiğini düşünüyorum. önerin için de çok teşekkür ederim.

şimdi de göbek eriten seriye başlamayı düşünüyorum sonuçları yazarım. ilk program bayağı iyiydi. 4 kilo kadar verdim malum yaz geçince boğazıma hakim olamadım neredeyse hepsini geri aldım ama bu sefer çok daha azimliyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
X