canım a.s.yaa cok ilginc bu hamilelik piskolojisimi yoksa degilmi anlamadım sonucta bende hamişim ama eskisinden daha dirayetliyim bende aglama duygusallık falan hic bişi getirmedi hamilelik ben önceden de neysem hala oyum hamileligim boyunca agladıgımı hatırlamıyorum haa bişe canım yanmıştır aglamışımdır ama dizi izleyip bişiler okurken ne bileyim yok duygusalıkta yok eskisi gibi kütük gibi duruyorum benmi taş kalpliyim acaba yada herşey kafadamı bitiyor bizmi büyütüyoruz hamilelik piskolojisi diye bilmiyorum
bugünde hatta sinir oldum niye oturuyosun diye kendime kızdım tuvaleti banyoyu yıkadım camaşır suyuyla ve tabi kokusu rahatsız etti hala camaşır suyu kokusu alıyor burnum ama yapmazsamda icim rahat etmeyecek biliyorum vucudumuda yorum sonra acısını ben cekiyorum ama hamileyim diyede tamamen kendi salmak istemiyorum herşeyimi kendim yapmak istiyorum millet yardıma gelelim diyor istemiyorum öyle denildiginde daha cok ev temizligine yükleniyorum onlara gerek olmadıgını herşeyimi kendim yapabildigimi gösterebilmek icin eşimde yat uzan yeter diyor ama hamileyim diye nazlanmak istemiyorum sırtımda agrısa kalkıp iş yapıyorum napıyım...
kızlar yaa salak salak herşeye ağlıyorum.eşim benimle okadar ilgileniyo ama bana yetmiyo.bu seferde depresyona doğru sürükleniyorum.aynaya bakıyorum o daalll gibi kız gitmiş tosuncuk gelmiş yerine.karnımdaki çatlaklar.sanırım özgüvenimi yitiriyorum.öff yaa.bi yandanda sabırsızlık.hatta tvde şöle sevgilileri felan görünce sarmaş dolaş ağlıyorum hemen.iki damla hazırda bekliyo.eşimde üzülüyo beni öle görünce ama elimde değil.işte ben seni çok seviyorumda sen çirkin değilsin hamilesin.sanırım o benden daha hakim duruma.sizde böyle oluyomuu.bana biraz moral.hatta dün okadar çok ağladımki akşam ,sabah kalktığımda burnum iki misli olmuştu ve gözlerim.:roflol::roflol::roflol:bebeğimide üzdüm demii
yaa cok ilginc bu hamilelik piskolojisimi yoksa degilmi anlamadım sonucta bende hamişim ama eskisinden daha dirayetliyim bende aglama duygusallık falan hic bişi getirmedi hamilelik ben önceden de neysem hala oyum hamileligim boyunca agladıgımı hatırlamıyorum haa bişe canım yanmıştır aglamışımdır ama dizi izleyip bişiler okurken ne bileyim yok duygusalıkta yok eskisi gibi kütük gibi duruyorum benmi taş kalpliyim acaba yada herşey kafadamı bitiyor bizmi büyütüyoruz hamilelik piskolojisi diye bilmiyorum
bugünde hatta sinir oldum niye oturuyosun diye kendime kızdım tuvaleti banyoyu yıkadım camaşır suyuyla ve tabi kokusu rahatsız etti hala camaşır suyu kokusu alıyor burnum ama yapmazsamda icim rahat etmeyecek biliyorum vucudumuda yorum sonra acısını ben cekiyorum ama hamileyim diyede tamamen kendi salmak istemiyorum herşeyimi kendim yapmak istiyorum millet yardıma gelelim diyor istemiyorum öyle denildiginde daha cok ev temizligine yükleniyorum onlara gerek olmadıgını herşeyimi kendim yapabildigimi gösterebilmek icin eşimde yat uzan yeter diyor ama hamileyim diye nazlanmak istemiyorum sırtımda agrısa kalkıp iş yapıyorum napıyım...
canımma.s. ben yeni katıldım aranıza şöyle bir göz atarkenn ilgimi çektin sakın öyle düşüncelere kapılma hamileliğin verdiği farklı bir güzellik oluyo insandayerimseniben bende altı aylık hamileyim bir tane oğlum var üçe gidiyor ve ben dört yıldır hamile kalamadım aşılama yaptırdık. ikinci oğlumu bekliyorum inşllah bu güzel günleri özlemişim hamilelik günlerini ALLAH herkeze yaşatsın kendine haksızlık etme ve bebişini üzme onun için herşeye değer tadını çıkaralımm ALLAH hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsinn
yaa cok ilginc bu hamilelik piskolojisimi yoksa degilmi anlamadım sonucta bende hamişim ama eskisinden daha dirayetliyim bende aglama duygusallık falan hic bişi getirmedi hamilelik ben önceden de neysem hala oyum hamileligim boyunca agladıgımı hatırlamıyorum haa bişe canım yanmıştır aglamışımdır ama dizi izleyip bişiler okurken ne bileyim yok duygusalıkta yok eskisi gibi kütük gibi duruyorum benmi taş kalpliyim acaba yada herşey kafadamı bitiyor bizmi büyütüyoruz hamilelik piskolojisi diye bilmiyorum
ahh bende de mevcutt o duygusallıkk hamılelıgımın baslangıcından berı herseye aglar oldummm..
oglum 40 haftamız dolmasına karsın hala dogmadı.. bugunlerde de dogacak gıbı gozukmuyor dr 1 hafta beklıycez dedı sonra sunu sancı vs.. vs... . bılememekk bıseylerı
delı edıyor benıııı...
buna bıle gozlerım doluyor .. artık ona kavusmak ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?