ahh bende de mevcutt o duygusallıkk hamılelıgımın baslangıcından berı herseye aglar oldummm..
oglum 40 haftamız dolmasına karsın hala dogmadı.. bugunlerde de dogacak gıbı gozukmuyor dr 1 hafta beklıycez dedı sonra sunu sancı vs.. vs... . bılememekk bıseylerı
delı edıyor benıııı...
buna bıle gozlerım doluyor .. artık ona kavusmak ıstıyorum
hoşgeldin aramıza nil-gülcüm bende çok alınganım ve sulu gözlüyüm bu aralar eşim beni bu halimle çok sewio çok güzel oldun dio tombiş tombiş:))ama ben alınıyorum tabi çok zayıftım çünkü hamilelikten önce şimdi tuhafıma gidiyo böle tombiş olmak ama ayrı bir güzelliği war çünkü karnımda küçücük bir can taşıyorumm ve o benden ve kocamdan bir parça bunu düşünmek kendimi ii hissetmemi sağlıyoo:)))
teşekkür ederim canım.haklısın.bende tedavi gördüm aşılamaya gerek kalmadı gerçi ama bir sene kadar sürdü tedavi.yıpratıcı bi süreçti.sanırım ozamandan beri etrafın söylemleri birikmişti zaten.bide beni sürekli zayıf görmeye alıştıklarından şimdi tuhaf geliyo şişman görünce herkes bi laf söylüyo.sinir oluyorum.halbuki ben insanların görünüşleriyle alakalı asla yorumlarda bulunmam.nedense insanlar 4 gözle bekliyomuş gibi benim hamileliğimi.sürekli kiloyla yok yüzünmü şiş.yok gözünmü şiş.boğuyolar anlıycanız.kimse sebepsiz depresyona girmiyo dimi.teşekkür ederim desteğine.allah senin yavrunuda sana bağışlasın canım.
kızlar ya herşey güzel 25 temmuz dogum tarihim öncede olur sonrada gerçi rabbim bilir ama herkes az kaldı diyor bana az kalmış gibi gelmiyor çokkk varrr birde tvde kötü bişey izlersem hemen kendime yoruyom saçma şeyler aklıma geliyor eşime söylüyom o da oo aklına neler geliyor diyor burda hamilelikten sanırsam rabbim dünyanın en güzeş şeyini tadılacak kilo falan hiç umrumda değil bebeğim saglıklı olsunsa ne kadar çok bebek isteyip olmayan insanlar var şükür bizler şanlıyız arkadaşlar
allahim ben cok kotuyum ya bu ne bicim sey boyle delircek gibi oluyorum
herseye canim SIKILMAYA basladi
hic bi sey yapmak gelmiyor icimden
anca aglamak geliyor neden boyle oldum bennnnn((
allahim ben cok kotuyum ya bu ne bicim sey boyle delircek gibi oluyorum
herseye canim SIKILMAYA basladi
hic bi sey yapmak gelmiyor icimden
anca aglamak geliyor neden boyle oldum bennnnn((
kızlar yaa salak salak herşeye ağlıyorum.eşim benimle okadar ilgileniyo ama bana yetmiyo.bu seferde depresyona doğru sürükleniyorum.aynaya bakıyorum o daalll gibi kız gitmiş tosuncuk gelmiş yerine.karnımdaki çatlaklar.sanırım özgüvenimi yitiriyorum.öff yaa.bi yandanda sabırsızlık.hatta tvde şöle sevgilileri felan görünce sarmaş dolaş ağlıyorum hemen.iki damla hazırda bekliyo.eşimde üzülüyo beni öle görünce ama elimde değil.işte ben seni çok seviyorumda sen çirkin değilsin hamilesin.sanırım o benden daha hakim duruma.sizde böyle oluyomuu.bana biraz moral.hatta dün okadar çok ağladımki akşam ,sabah kalktığımda burnum iki misli olmuştu ve gözlerim.:roflol::roflol::roflol:bebeğimide üzdüm demii
cemrecimm pazartesiye ne kalmışki şunun şurasında...
geç olsun güç olmasın inşallah...
şu son zamanın bile tadını çıkarmaya bak...
kaç defa başımıza gelicekki zaten
korkum suni sancıdan... hadi onuda yedim diyelimm ya açılmam olmazsa 1 cm de kalırsa ki şuanda oyleymışş o zaman sezeryana giricem..
bilememek sinirlerimi yıprattı .
gerçi epidural yapılıcam ama .. :çok üzgünüm:
ya bir şey diyeceğim ama ayıp olmasın...doktorlar diyor ki: cinsel ilişki doğumu tetikliyor:) acaba denesen mi ki? ya da yüzme, o da işe yarıyormuş...ben de okuduğum kadarı ile biliyorum çünkü benim ilk bebişim:)
ya bir şey diyeceğim ama ayıp olmasın...doktorlar diyor ki: cinsel ilişki doğumu tetikliyor:) acaba denesen mi ki? ya da yüzme, o da işe yarıyormuş...ben de okuduğum kadarı ile biliyorum çünkü benim ilk bebişim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?