- 26 Ekim 2014
- 41
- 14
- 48
- Konu Sahibi yuksekyuksektepeler
iyi bişe yapıp bu konuyu açmışsın ve insanlardan fikir alıyorsun cidden önemli bi konu ve burdaki yorumları da dikkate al derim. Benim yorumum ise o 5 seviyor ise sen 1 seviyormuşsun bak ben bu sevgiyi evimdeki herhangi bi eşyama karşı da hissediyorum. Diyorsun ki öpmese de olur... senin ona kanın kaynamıyor. Sevgisine minnet sende saygından beşte biri kadar seviyorsun.Şöyle olsa belki olabilridi o bana aşık ama ben sadece seviyorum diyebileydin belki olurdu. Erkeğin çok sevmesi iyidir ama kadın da dolu sevmeli yani... Bu sevgi değil adam seni hiç kırmamış el üstünde tutmuş ehh sende yan cebimde dur demişin. Boş değilim diyorsun dolu da değilsin. Kesinlikle olumlu bakmıyorum. Evlensen bile ileride sana itici gelebilir çünkü şimdidien senin ona kanın kaynamıyor. İleride bu sevgi daha da düşecek. Evlilik fedakarlık işi sevmediğin adama isetsen de fedakarlık yapamazsın. Yarın bi gün de ben aşk arıyorum diye burada konu açarsın.
tamam eleştirilerini anlarım. ki zaten başta da söylediğim gibi iyi ya da kötü farketmez insanların tecrübelerine ve fikirlerine ihtiyacım var demiştim. ama kesinlikle senin dediğin gibi yan cebimde dursun olayı yok. ben onunlayken başka biriyle birlikte olma düşüncesini taşımıyorum ki, yan cebimde dursun diyeyim. her şeyden önce ona saygım var. bu söylediğin ağır bi itham. belki günün birinde ondan ayrılırım ve daha sonra hayatıma bi başkası girer, orasını bilemem . ama daha iyisini bulursam bırakırım onu, yan cebimde dursun şimdilik düşüncesi bana göre değil. bunun aldatmaktan farkı yok, ki zaten ben aldatılmaktan müzdarip bi kadınım.