merhaba ben 16 yaşındayım bu zamana kadar çok üzücü şeyler yadım takmak istemiyeceğim hiç beklemediğim bişeyi aşırı derecede takıntı olarak kendimde gördüm ben güzelliği çok kafama takıyorum ben böyle şeyler düşünmek istemiyorum iyi şeyleri tam düşünmüşken karşıma güzel biri çıkıyor çirkinde değilim ama çok takıyorum çünkü iyi olanı bilip algılasamda insanların bu denli davranışları beni çok üzüyor kızdırıyor :'( bu dünyada sırf renkli gözlü oluyorsun herşey sana güzel bizim kisi renk değil mi kuzenim yeşil gözlü hoş yüzle onunla halamlara kalmaya gidiyorduk , ilk defa orda birinden hoşlanmıştım bu duyguarı maalesef kuzenimin ve o çocuğun ve tüm çocukların benimle dalga geçmesiyle yıkıldım dedim ki vay be insanın duygularıyla oynamak ne kolaymış nasılda kolay ama bunlar hayatımda olduğu içinde mutluyum böyle şeyler benim insanlara iyi davranmama onları anlamama yardımcı oluyor ama şöyle dönüp bakınca insan üzülmeden edemiyor ben kuzenimi sevip sayarken :'( sırf kiloluyum diye onun kadar güzel gözlerim yok diye tövbe töve ben her güzel kızı kskanmak istemiyorum çok günah bunlar herkezin dediği gibi eli ayağı herhangi bir yeri sağlıklı olmayanlar var sonrada ben nepmışım nelere kapılmışım diyorum düşünüp üzülmeden de edemiyorum ben insanlardan uzaklaştım herkez bayramlarda el öpmeye gittiğimizde bile herkez ona bakıyor seviyor ilgileniyor , gerçek kız dedikleri böyle olur ya benide hep küçüklükten beri kıskanç soğuk bilirler ... insanlar cidden acımasız ben bu kadar şeyi bu yaşta görmelimiydim .. ben bişeyde isteimyorum ki birinin beni adam gibi sevmesini ama o hep alıyor sonra ben bu işleride hiç sevmedim bu yaşta flört işleri falan ben onun gibi olamam o belki kapılmış gidyor bişey anlamıyor fakat herşey bu işlerden ibaret değil şimdi ben nedemek istediğimi bile bilmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz anladığınız kadarıyla rica etsem !! :'(