• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu duvar kağıdı yatak başında nasıl durur?cauntrye uyar mı sizce?

rkyogn

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
1.377
11
318
Diğer
malum bilenler bilir eskitme olan klasik yatak odamı beyaza boyatmak istiyorum epeydir bu düşüncem var ama bi türlü gerçekleştiremedim..o halini hayal ederek ki cauntry tarzına benzeyecek beyaz olunca bu
428a.jpg
duvar kağıdı nasıl durur sizce sadece yatak başına olacak... ya da önerileriniz varsa beklerim tabi ama bu kağıt yerli duvar kağıdı fiyatı çok uygun geldi uymaz hoş durmaz derseniz ona göre düşüneceğim...

bence tam olur hem rengi hem deseni çok güzel ama ben country tarzına bayılıyorum ya :16::16:

Country tarzı ev dekorasyonu dediniz mi duvar kağıdı olarak '' bingo '' diyorum.Ta kendisi : )

Hoş seçim olmuş.

malum bilenler bilir eskitme olan klasik yatak odamı beyaza boyatmak istiyorum epeydir bu düşüncem var ama bi türlü gerçekleştiremedim..o halini hayal ederek ki cauntry tarzına benzeyecek beyaz olunca bu
428a.jpg
duvar kağıdı nasıl durur sizce sadece yatak başına olacak... ya da önerileriniz varsa beklerim tabi ama bu kağıt yerli duvar kağıdı fiyatı çok uygun geldi uymaz hoş durmaz derseniz ona göre düşüneceğim...

ben begendim ..çok iç açıcı buldum..güle güle kullanın.

Çok beğendim, renk ve desen çok hoş :nazar:

Yaa kızlar sormayın sipariş ettim geldi ama inanın normal a4 kağıdı gibi bişey çok kalitesiz zaten bu kadar ucuz olmasında vardı bişey...geri iade olmuyomuş da kampanyalılarda kaldı öyle..

Rkyogn selamm :)
Duvar kağıdı için koçtaş öneririm varmı sizin oralarda benim yatak başımın olduğu duvarada biz eşimle yapmıştık. ordan alarak. çok kaliteli kağıdı.
3 senedir duvarda ki benim ev zemin kat ve yatak odam da direk bahçe ile temasta rutubet alır arada o halde kağıtlarda hiçbi pürüz kalkma filan olmadı çok kaliteli.

Back
X