• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu düşükleri nasıl önleyebilirim? Yardımcı olun lütfen :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

noniponi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2017
1.267
942
73
35
1 kürtaj 3 kimyasal gebelik geçirdim kan pıhtılaşma sorunum var. İlk üçünde hiçbişey kullanmadım sonuncusunda coraspin kullandım yine düştü. Neler yapabilirim? Kendimde araştırıyorum ufakta olda bi bilginiz varsa lütfen paylaşın. 4 genimde heterozigot çıktı.

1 kürtaj 3 kimyasal gebelik geçirdim kan pıhtılaşma sorunum var. İlk üçünde hiçbişey kullanmadım sonuncusunda coraspin kullandım yine düştü. Neler yapabilirim? Kendimde araştırıyorum ufakta olda bi bilginiz varsa lütfen paylaşın. 4 genimde heterozigot çıktı.
Canım beni hatırladın mı?
Dua etmiştik birbirmize 2017 mart başlığında

Bendede pıhtılaşma var daha önce 16 haftalık kayıp yaşadım. 3 gende heterezigot benimde.
Coraspin zaten biliyosun.Hamile oldugunu öğrenir öğrenmez hemen kan sulandırıcı iğne veriyor doktorlar.Ben (Clexane)iğne kullandım.Hala da kullanıyorum.32 haftadada coraspin bıraktım.iğneyi Doğuma kadar kullanıcam canım.Çok iyi bir doktor bul kendine.
Omega3,kivi,limonsuyu da kan sulandıran doğal şeyler aklında olsun.Ama mutlaka hamilelikte iğne kullanmalısın.

Canım beni hatırladın mı?
Dua etmiştik birbirmize 2017 mart başlığında

Bendede pıhtılaşma var daha önce 16 haftalık kayıp yaşadım. 3 gende heterezigot benimde.
Coraspin zaten biliyosun.Hamile oldugunu öğrenir öğrenmez hemen kan sulandırıcı iğne veriyor doktorlar.Ben (Clexane)iğne kullandım.Hala da kullanıyorum.32 haftadada coraspin bıraktım.iğneyi Doğuma kadar kullanıcam canım.Çok iyi bir doktor bul kendine.
Omega3,kivi,limonsuyu da kan sulandıran doğal şeyler aklında olsun.Ama mutlaka hamilelikte iğne kullanmalısın.
Aa evet canım şimdi hamilesin öyle mi ayyyyy :halay::KK76: maşallah canım allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :dua: darsıda ben ve benim gbi isteyenlere :KK16:
Canım sen hangi ildesin? Doktor arayışındayım malesef. Bu hamileliğimde kadın keseyi görmeyi bekledi sonuç hiçbişey göremeden kimyasala dönüp gitti :(

Back