Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar benim kullanıdığım duş jeli durunun çileklisi kullanırken çok hoş kokuyor ama duştan çıktıktan sonra o kokuyu alamıyorum acaba içine çilek yağı yada değişik yağlar atsam nasıl olur size
kızlar benim kullanıdığım duş jeli durunun çileklisi kullanırken çok hoş kokuyor ama duştan çıktıktan sonra o kokuyu alamıyorum acaba içine çilek yağı yada değişik yağlar atsam nasıl olur size
Çilek yağı v.s eğer cilt tipiniz kuru ise kullanmalısınız çünkü yağlar tüylendirme yapıyormuş haberiniz olsun. Hem zaten banyodan çıkınca kremleniyoruz. Kokular birbirine karışmaz bence duş jeline bir şey eklememelisin.
hiçbir duş jelinin kokusu kalmıyo neredeyse. O yüzden bence mantıklı olan güzel kokulu vücut losyonları. duştan çıkınca onu sürmek daha mantıklı. bir de Eyüp sabri tuncerin body spreyleri var kokuları çok kalıcı. Ben onlardan sıkıyorum.