Merhabalar.Bugün bir kabusla uyandım. uyku düzenim değişti. uyandım. yarım saat tekrr uyudum. tekrar uyuduğum sürede karabasan bastı üstüne çok kötü kabus gördüm. rüyamda birden anılarn aklıma geliyordu. o anılarda sevgilimi aldatıyordum. farklı birisini öpüyordum vs. önemsemişim öyle ilişikime devam etmişim sonradan suçluulk hissediyordum. beni aramasını söyledim rüyamda. aramasını beklerken uyandım. rüyada hatırladığım anı o kadar tanıdık gelilyor ki. ya önceden rüyamda gördüm diyorum çünkü ara ara böyle rüyalar görüyorum. ya da cidden böyle bir hata mı yaptım. gerçeklik algımıb yitirmiş durumdayım. uyandığımdan beri ağlıyorum. yardımcı olur musunuz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu durumu yaşayan var mı?
- Konu Sahibi uzguuun
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kabus rüya görmek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bu rüyayı görene kadar böyle biişey düşünmüyordum. anlamsız bi kuşku duymaya başladımgerçekte böyle bir şey yaptın mı peki?
myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.290
- 198
bazı rüyalar çok gerçekçi olabiliyor. bilinçaltımızın bize oynadığı oyunlar diye düşünmek istiyorum çünkü ben de dün gece çok gerçekçi bir rüya gördüm ve hala etkisindeyim.bu rüyayı görene kadar böyle biişey düşünmüyordum. anlamsız bi kuşku duymaya başladım
bazı geceler haberci rüyalar görünüyor ama tabi bu da onun gibi bir şey mi bilemedim
kendinden eminsen bu kadar eziyet etme kendine
biraz obsesif bi insanım hislerime yenik düşüyorum o yüzden. bir de günlük hayatta da her an bir hata yaptığımı ve bu hatayı hatırlayacağımı düşünüyodum. belki de ondanbazı rüyalar çok gerçekçi olabiliyor. bilinçaltımızın bize oynadığı oyunlar diye düşünmek istiyorum çünkü ben de dün gece çok gerçekçi bir rüya gördüm ve hala etkisindeyim.
bazı geceler haberci rüyalar görünüyor ama tabi bu da onun gibi bir şey mi bilemedim
kendinden eminsen bu kadar eziyet etme kendine
Her an bir hata yaptığınızı düşünürseniz, hatayı hayatınıza çekersiniz. Bu kadar eziyet neden?biraz obsesif bi insanım hislerime yenik düşüyorum o yüzden. bir de günlük hayatta da her an bir hata yaptığımı ve bu hatayı hatırlayacağımı düşünüyodum. belki de ondan
Bi kaç defa hata yapıp bunun vicdan azabını çektim şimdi sürekli ya hata yaptım ya da yapacağım hissiyle yaşıyorum. Çok yoruyorHer an bir hata yaptığınızı düşünürseniz, hatayı hayatınıza çekersiniz. Bu kadar eziyet neden?
Tekamülünüz için gerekliymiş ki onları yaşamışsınız. Bakış açınızı bu yönde değiştirin.Bi kaç defa hata yapıp bunun vicdan azabını çektim şimdi sürekli ya hata yaptım ya da yapacağım hissiyle yaşıyorum. Çok yoruyor
- 15 Temmuz 2019
- 4.226
- 6.707
- 158
Bu bana da arada oluyor. Rüyamda gördüğüm şeyi daha rüyadayken daha önce bunu yaşamıştım diyorum yada rüyasını görmüştüm. Anlatırken bile karmaşık geliyor. Aldatma olayını ben de rüyamda görürüm ara ara. Bilinçaltında kaybetme korkusundan kaynaklı belki de. Kendimin yaptığını yada onun yaptığını rüyamda defalarca gördüm uzun süredir hayatımda zaten. Nedenini ben de bilemiyorum net olarak.rüyada hatırladığım anı o kadar tanıdık gelilyor ki. ya önceden rüyamda gördüm diyorum çünkü ara ara böyle rüyalar görüyorum.
- 31 Ekim 2006
- 2.758
- 2.938
- 698
Bende benzer durumu birini ölümüne sebep olduğum bir rüyada yaşamıştım.
Uyandığımda tir tir titriyordum ve uzun süre gerçekten birine sebep oldum diye saçmaladım.
Gerçekle rüyayı ayırt etmem epey uzun sürdü ama :)
Sanırım insanın korktuğu şeyleri bilinç altı rüyalarda karşısına çıkarıyor.
Tabi sonra iyice ayılınca rüya olduğunu anlıyor insan ama gerçekten kötü kabuslar bunlar.
Uyandığımda tir tir titriyordum ve uzun süre gerçekten birine sebep oldum diye saçmaladım.
Gerçekle rüyayı ayırt etmem epey uzun sürdü ama :)
Sanırım insanın korktuğu şeyleri bilinç altı rüyalarda karşısına çıkarıyor.
Tabi sonra iyice ayılınca rüya olduğunu anlıyor insan ama gerçekten kötü kabuslar bunlar.
- 18 Kasım 2019
- 189
- 177
- 53
- 28 Nisan 2021
- 1.391
- 1.479
- 48
- 33
Bu tarz bi şey yaşadın mı gerçekteMerhabalar.Bugün bir kabusla uyandım. uyku düzenim değişti. uyandım. yarım saat tekrr uyudum. tekrar uyuduğum sürede karabasan bastı üstüne çok kötü kabus gördüm. rüyamda birden anılarn aklıma geliyordu. o anılarda sevgilimi aldatıyordum. farklı birisini öpüyordum vs. önemsemişim öyle ilişikime devam etmişim sonradan suçluulk hissediyordum. beni aramasını söyledim rüyamda. aramasını beklerken uyandım. rüyada hatırladığım anı o kadar tanıdık gelilyor ki. ya önceden rüyamda gördüm diyorum çünkü ara ara böyle rüyalar görüyorum. ya da cidden böyle bir hata mı yaptım. gerçeklik algımıb yitirmiş durumdayım. uyandığımdan beri ağlıyorum. yardımcı olur musunuz?