• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu durumu yaşayan var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hadikalkgelbulbirbahane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
1.058
963
73
Kızlar merhaba
ayın 7sinde adet olmam gerek.bugünle beraber iki gün var adetime bugün hiç yerden kalkamadım uyku ve halsizlikten dolayı birde Aşırı bir mide Bulantısı var midem ağzımdaydı gün boyu.saat gecenin 2 si ve bu saatte yataktan çıkıp bir tabak dolusu turşu yedim o şekilde rahatladım.3 gün öncede çok çekmişti canım yiyince rahatlamıştım.normalde asla canım bu kadar aşırı şekilde bişey çekmez.Adete 2 gün kala aşerme normal midir sizce? Bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ?

Adet olmaya yakın iştahım açılır, ama hamilelikte bu tarz şeyler yasaniyormu orasını bilmiyorum .
Hamilelik belirtileri ile adet belirtileri de birbirine çok benzerlik gösteriyor arkadaşım 4 aydır her seferinde hamile olduğunu düşünüyor ama adet oluyor adeti de gecikiyor üstelik. Takipteyim konuyu.

Adet olmaya yakın iştahım açılır, ama hamilelikte bu tarz şeyler yasaniyormu orasını bilmiyorum .
Hamilelik belirtileri ile adet belirtileri de birbirine çok benzerlik gösteriyor arkadaşım 4 aydır her seferinde hamile olduğunu düşünüyor ama adet oluyor adeti de gecikiyor üstelik. Takipteyim konuyu.
Ömrümde ilk defa bu kadar çok dayanılmaz şekilde canımın bişey çektiğini ve yedikten sonra rahatlama geldiğini biliyorum.Çok şaşırdım bende 😏

Şu an benim de 2 günlük gecikmem var ve dediğiniz gibi 2 gecedir saat 23ten sonra başlayan bulantım var psikolojik olduğunu düşünmüyorum bunun haricinde 1 haftadır yoğun beyaz akıntım var kesinlikle test yapmıcam beklicem bıktım her ay hüsrandan inşallah sizde kavuşursunuz bende

Pazar günü olmam gerek hesaplamama göre.Birde şimdi aşerme olabilir mi sizce ?
Genelleme yapmak istemiyorum ama belirtiler 4 ile 5 hafta sonra başlıyor, bende hamile kalırken çok dinlemiştim kendimi psikolejik yanilmalar oluyor malesef.. ben kendimde farklı olarak göğüslerim çok dolmuş ve ağrı yapmıştı midem bulanmisti 2 hamileliğimde.olabilir her kadın farklı yaşıyor belirtileri umarım vardır istiyorsunuz sanırım.

Şu an benim de 2 günlük gecikmem var ve dediğiniz gibi 2 gecedir saat 23ten sonra başlayan bulantım var psikolojik olduğunu düşünmüyorum bunun haricinde 1 haftadır yoğun beyaz akıntım var kesinlikle test yapmıcam beklicem bıktım her ay hüsrandan inşallah sizde kavuşursunuz bende
İnşallah ya
Bende sırf hüsrana uğramamak için test yapmayı düşünmüyorum çok kötü oluyorum sonra

Genelleme yapmak istemiyorum ama belirtiler 4 ile 5 hafta sonra başlıyor, bende hamile kalırken çok dinlemiştim kendimi psikolejik yanilmalar oluyor malesef.. ben kendimde farklı olarak göğüslerim çok dolmuş ve ağrı yapmıştı midem bulanmisti 2 hamileliğimde.olabilir her kadın farklı yaşıyor belirtileri umarım vardır istiyorsunuz sanırım.
Evet Yaklaşık bir senedir istiyoruz da Kısmet olmadı henüz .Olursa ilk gebeliğiM olacak.Göpüslerim normalde her adet döneminde iki beden büyürdü ve dokunamazdım bile iki üç aydır adet belirtimde bile yaşamıyorum o ağrıyı.Şuan mide bulandım var baya.gündüzden bu yana ara ara fazlalaştı.durmadı hiç.

İnşallah ya
Bende sırf hüsrana uğramamak için test yapmayı düşünmüyorum çok kötü oluyorum sonra
Oturup ağlamaktan her ay adrt olduğumda gün boyu karalar bağlamaltan sıkıldım. Eşim soruyor bugün hastalandın mı diye hayır geç yumurtladım ondandır dedim halbuki 28 29 adet olurum geç çatlar bu hep böyle. Adam diypki neden böylesin umutsuzsun hamilelil aklına gelmiyor çünkü hüsrana uğramaktan bıktım dedim bulantıdan uyuyamıyorum ama ona bunu bile söylemiyorum o kadar kçtüye hazırlıyorum kendimi

Bilemedim ki şimdi gecenin bu saatinde yataktan çıkıp turşu yiyecek insan da değilim ki normalde 😂
Test dicem ama testin nasıl bir moral bozukluğu yarattığını biliyorum inşallah hamilesinizdir. Neden bilmiyorum Kan vererek baktırmak test yapmaktan olumsuz yonde daha az etkiliyor insanı.

Test dicem ama testin nasıl bir moral bozukluğu yarattığını biliyorum inşallah hamilesinizdir. Neden bilmiyorum Kan vererek baktırmak test yapmaktan olumsuz yonde daha az etkiliyor insanı.
O sonucu beklerkenki heyecan ve negatifi görünce yaşanan hayal kırıklığı çok kötü bir durum.Elinde olmadan kaçıyor insan her iki testi de yapmaktan

Evet Yaklaşık bir senedir istiyoruz da Kısmet olmadı henüz .Olursa ilk gebeliğiM olacak.Göpüslerim normalde her adet döneminde iki beden büyürdü ve dokunamazdım bile iki üç aydır adet belirtimde bile yaşamıyorum o ağrıyı.Şuan mide bulandım var baya.gündüzden bu yana ara ara fazlalaştı.durmadı hiç.
Dediğim gibi benimde tam tersi hiç göğüs ağrısı bilmezdim adetimde hamile kalınca dokunamadim her kadinda farklı demekki. Test yapın böyle varmı yokmu düşünmek yorucu. inşallah vardır. Kontrol oldunuz mu hiç

Dediğim gibi benimde tam tersi hiç göğüs ağrısı bilmezdim adetimde hamile kalınca dokunamadim her kadinda farklı demekki. Test yapın böyle varmı yokmu düşünmek yorucu. inşallah vardır. Kontrol oldunuz mu hiç
Evet doktor hiç bir sorun yok demişti enfeksiyon dışında.İki ay folik asit kullanıyordum aşırı iltihaplı sivilcelenme yaptığı İçin 3 ayı tamamlamadan bıraktım psikolojimi bozmuştu çünkü sivilceler

Ömrümde ilk defa bu kadar çok dayanılmaz şekilde canımın bişey çektiğini ve yedikten sonra rahatlama geldiğini biliyorum.Çok şaşırdım bende 😏
Ben onu cok defa yasadım vucudunun ihtiyacı oldugu için olabilir. Hatta deliler gibi tursu yiyerek kendimi hep hamile sandım ama o ay hamile değilmişim. Bulantods kişiden lişiye değişir ama ilk ay bulantı olmaz diye biliyorum hep 2. Aydan sonra baslıyormul cogu kişinin. Bazen insan midesini bpzdugu yada üşüttüğündede midesi bulanıyor hatta ben adet öncesi mide bulantısı cok yasayanlar dandım. Ve test yapsaydın bence cıkardı regl ne 2 gün kalmıs sonucta. Ama regl gecikene kadar kendini hep hamile değil gibi düşün ben ok defa hamile oldugumu düşündüm cok belirtim oldu ama hamile kalınca anladım ki. Regl tarihin geciktiği gibi hiç yasamadıgın belirtiler yasanıyor ve anlıyorsun canım

Evet doktor hiç bir sorun yok demişti enfeksiyon dışında.İki ay folik asit kullanıyordum aşırı iltihaplı sivilcelenme yaptığı İçin 3 ayı tamamlamadan bıraktım psikolojimi bozmuştu çünkü sivilceler
gectimi enfeksiyon . folik asitide ısrarla icirmisti doktorum bana hamilelikte önemliymiş.folik asitinize tekrar baktırın gerekirse ilaç değişikliği yapsın derim nacize fikrim.

Olabilir ben ilk bebeğimde felaket salatalık armut yedim hatta adetim 2 gün geçmişti gece test aldık geldik eşimle hemen yaptım negatif gördüm psikolojik olmuş demekki o iştahımın açılması dedim. Ertesi sabah armut kokusu ve mide bulantısı ile uyanınca normal olamaz bu durum dedim ve tekrar test yaptım 2. Çizgi hemen çıktı. 12 saat içinde bile değişti testim. Bat 3 gün geçince kesin çıkmıştı.. şimdi de bat 2 şubat ve bende çok yiyorum midem bulanıyor ve anii hareketler de sol tarafta batma oluyor . Beklemedeyim geç yumurtlama olmuştu umarım hamilesindr😇

Kızlar merhaba
ayın 7sinde adet olmam gerek.bugünle beraber iki gün var adetime bugün hiç yerden kalkamadım uyku ve halsizlikten dolayı birde Aşırı bir mide Bulantısı var midem ağzımdaydı gün boyu.saat gecenin 2 si ve bu saatte yataktan çıkıp bir tabak dolusu turşu yedim o şekilde rahatladım.3 gün öncede çok çekmişti canım yiyince rahatlamıştım.normalde asla canım bu kadar aşırı şekilde bişey çekmez.Adete 2 gün kala aşerme normal midir sizce? Bu durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı ?
Bulantı için de aşerme için de erken daha. Uyku hali olabilir ama bu derece fazla olmaz benim bildiğim başlarda. Bhcg arttıkça artan şeyler bunlar. Özellikle bulantı. Biraz psikolojik gibi geldi bana ama belli de olmaz belki yine de hamilesinizdir. Bence gününüzü bekleyin adet olmazsanız test yapın

Back
X