• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durumu yaşayan var mı.?

My life my decision

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
452
172
103
29
11 nisanda yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim. 24 nisan adet günümdü olmadım. 1 hafta sonrasında evde gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. 2 gün önce kan verdim 4.7 çıkmıştı. Bugün tekrar kan verdim. 4.4 çıktı. Hala adet olmadım. Buna rağmen geç döllenme olup, gebelik durumum olabilir mi.? Benim gibi bu durumu yaşayıp gebe olan var mı.?

11 nisanda yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim. 24 nisan adet günümdü olmadım. 1 hafta sonrasında evde gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. 2 gün önce kan verdim 4.7 çıkmıştı. Bugün tekrar kan verdim. 4.4 çıktı. Hala adet olmadım. Buna rağmen geç döllenme olup, gebelik durumum olabilir mi.? Benim gibi bu durumu yaşayıp gebe olan var mı.?
Yumurtlama uzerinden kac gun gecmis oluyor canim. 15 20 gunden fazlaysa ve yumurtlamandan eminsen gec dollenme olmaz daha. Ama yinede evde bir test yapabilirsin. Hayirlisi insallah

Back