- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 44
-
- Konu Sahibi victoryvivi
Bizde aşı olmamıştıBahsettiğiniz değerleri bilmiyorum ama yakın zamandan aklımda kalan şöyle bir şey var. Bir arkadaşım bebeğine kan testi yaptırmıştı ve onun da (karaciğerle alakalı) bazı değerleri yüksek çıkmıştı ve arkadaşım kas hastalıklarından bahsetmişti. Ama onun doktoru eğer yaptırdıysanız aşı ve içtiği bir ilaç varsa ilaçlar değerlerini etkilemiş olabilir. Bi süre sonra tekrar test yaptırın demişti. Hatırladığım kadarıyla sonradan yapılan testlerde bi sıkıntı çıkmamıştı. Sizde de benzer bi durum olabilir mi?
Muayenede sorun yokbu degerler cok oynak degerler. annemin 3 gun once 70 olan alt degeri 3 gun sonra 6600 cikmisti. acil hastaneye yatirdilar ertesi gun yapilan testlerde deger 120 ye kdar dusmustu.
kas hastaliklari ile ilgili baglanti kuramadim, muayenede bir sorun varmi? gelisimi hareketleri ayiyla uyumlu mu?
Kilosu normal .Ayına göre kilo alimi nasil?
Bizde aşı olmamıştı
Ama vitamin alıyordu
Vitaminleri kesmıstık
Yeniden yapıldı testler
Karaciğer değeri iyileşmiş ama kasla ilgili olan biraz daha artmış .
Bizim doktor da aynı şeyi dedi
Sadece öksürüğü ve hapsırığı vardı bebeğimin
bu degerler cok oynak degerler. annemin 3 gun once 70 olan alt degeri 3 gun sonra 6600 cikmisti. acil hastaneye yatirdilar ertesi gun yapilan testlerde deger 120 ye kdar dusmustu.
kas hastaliklari ile ilgili baglanti kuramadim, muayenede bir sorun varmi? gelisimi hareketleri ayiyla uyumlu mu?
YaptılarGeçmiş olsun
Süt alerjisi taraması yaptılad mı
Bu sıralar nerede ise her begekte bunu duyuyorum
Aylarca doktır doktor gezdik süt alerjisi varmış diye
Hatta kuzenimin oğlunda ekmek ve ceviz alerjisi varmış
Annesi emzirirken süt ürünü diyeti yapıp ceviz vs yiyince iyice artmıştı
Bir de öpücük hastalığı geldi aklıma
Karaciğer enzimlerini etkileyen bir virüs ateş boğaz ağrısı vs yapıyor
Belirtiler iyileşse de karaciğer enzimleri hemen düzelmiyor
Yaptılar
Kakada gizli kan ve mukus çıktı
Ben diyete girdim ama değişen birsey olmadi sonrasında kan verdik alerji için temiz sonuç aldık ama bazıları da diyor ki bu testler 2 yaşından önce yanıltır
Biliyorum katkı maddeleri de etkiliyorBir de sana bazı şeylerden diyet vetiyor da işte kuzenin oğlunun beyaz ekmeğin içindeki bir katkı maddesine alerjisi varmış
Yani annesi çok ekmek de yemez ama arada yiyince tüm denge bozuluyormuş
Çocuk 4 yaşına geldi şimdi kendi de ekmek yiyebiliyor ama bazı alerjiler devam
Zaten küçüklere sadece kan testi yapıyorlar kesin değil diyorlar çıkarsa vardır o alerji ama çıkmazsa olmadığı anlamına gelmez gibi bir şey demişti bizim doktorumuz
Ek gıdadan bahsetmediler sadece viral enfeksiyon olabilir dedilerEk gidalardan herhangi bir yediği yukseltmis olabilir mi ki?
Ck da mi yüksek çıktı ona bakıldı mi bakarımbende bu degerler yuksek cikti haşimatoyum
th larada bakildimi
evet ck da yuksek cikti zaten ilk ordan anladilarCk da mi yüksek çıktı ona bakıldı mi bakarım