• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu durumları yaşayan var mı

sevgi_hersey

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2021
45
13
8
26
Kızlar merhaba adetim 3 gün gecikti ama adet olacağım günden beri ara ara ağrım oluyor karnım çok ağrımıyor ama sırt kısımlarım ağrıyor hafif ağrılarım var bazende ayaklarıma iniyor ağrı test yapmaya korkuyorum adet olucamış gibi oluyor ama gelmiyor bide normalde adettimden 1 hafta önce başlardı ağrılarım ilk defa olacağım zaman ağrım başladı ondan öncesinde çok idarara çıkıyordum şuanda belki olmuşumdur diye sürekli tuvalete gidiyorum. Sizin belirtilerinizde bu durumlar varmıydı?

Kızlar merhaba adetim 3 gün gecikti ama adet olacağım günden beri ara ara ağrım oluyor karnım çok ağrımıyor ama sırt kısımlarım ağrıyor hafif ağrılarım var bazende ayaklarıma iniyor ağrı test yapmaya korkuyorum adet olucamış gibi oluyor ama gelmiyor bide normalde adettimden 1 hafta önce başlardı ağrılarım ilk defa olacağım zaman ağrım başladı ondan öncesinde çok idarara çıkıyordum şuanda belki olmuşumdur diye sürekli tuvalete gidiyorum. Sizin belirtilerinizde bu durumlar varmıydı?
Canım bende aynılarını yaşadım ve ekstra olarak ayaklarım çok üşüyordu sol kasığımdan ayağıma kramplar giriyordu ve sırtım çok ağrıyordu akıntımda fazlaydı normale göre hayırlısı inşallah bence bir test yaptır çıkmazsa üzülme belli olmaz bende 6 gün geçene kadar pozitif göstermedi 6.gün silik çıktı geç döllenme sanırım

Canım bende aynılarını yaşadım ve ekstra olarak ayaklarım çok üşüyordu sol kasığımdan ayağıma kramplar giriyordu ve sırtım çok ağrıyordu akıntımda fazlaydı normale göre hayırlısı inşallah bence bir test yaptır çıkmazsa üzülme belli olmaz bende 6 gün geçene kadar pozitif göstermedi 6.gün silik çıktı geç döllenme sanırım
biz 1 senelik evliyiz ve hiç korunmadık ama olmadı da doktorlar ne eşimde nede bende sorun olmadığını söylüyorlar her ay beklemek çok yordu bir sebep olsa bukadar hayal kırıklığı yaşamam 😔 oyüzden test yapmaktan çok korkuyorum benim hiç akıntım yok sadece su kıvamında var normalde adet olucağım zaman sarı akıntım oluyordu ama bu 3 günde sadece sabahları geliyor sarımsı bide karnımın üst arası ağrıyor sanki üşütmüşüm gibi sizin başka ne belirtileriniz oldu

Benim kasık ve bel ağrılarım vardı akıntı vardı ama beyaz renk bazen yoğun kıvamlı bazen daha sıvıydı ayaklarım hiç ısınmadı hala üşüyor gün içinde bence test yapmalısın cnm korkunu anlıyorum ama bunu öğrenmenin başka yolu yok biliyorum test yapınca umudun bitecek diye düşünüyorsundur ama maalesef böyle kafanda kurarak olmaz

Aslında adetime 4 gün kala meraktan yaptım şu erken gebelik testinden ama negatif çıktı üstünden 1 hafta geçti çıkarmı ki

Back