bu durumda siz ne yapardınız?

Eger sizinn gibi yapsaydim daha kotu sonuclarla karsilasabilirdim. Isin tuhaf yani annemin eksikligini hissetmiyorum. Eksikligini hissetmeyecegim kadar cok kirdi doktu incitti beni. Nisanimdan once 12 saat iste calisip birde evi nisana hazirliyordum. Maddi manevi tum sorumluluk bana aitti. Hic hicbirsey yapmadi. Anneannem de olmasaydi ne olurdu hic bilmiyorum

O lafı duyduktan sonra inan ben de çok öfkelendim ve şuan ben de görüşmüyorum evleneli beş ay oldu aramıyorum hiç ama ne kadar öfkeli de olsan kırgın da olsan eşin işe gidip de evde tek başına kaldığında içinde bir boşluk ve acı oluyor.. Benim de annem ve babam ayrı ve ben de çalışıp anneme bakıyordum annem görünürde evlenmemi istiyordu sonradan böyle döndü bütün sevincim herşeyim yarım kaldı anneannem ise annemden daha beter davrandı.. Nasılsa yanımda kimsem olmayacak diye düğün bile yapmadım gelinlik giymedim hiçbirşeye hevesim kalmadı..

O lafı duyduktan sonra inan ben de çok öfkelendim ve şuan ben de görüşmüyorum evleneli beş ay oldu aramıyorum hiç ama ne kadar öfkeli de olsan kırgın da olsan eşin işe gidip de evde tek başına kaldığında içinde bir boşluk ve acı oluyor.. Benim de annem ve babam ayrı ve ben de çalışıp anneme bakıyordum annem görünürde evlenmemi istiyordu sonradan böyle döndü bütün sevincim herşeyim yarım kaldı anneannem ise annemden daha beter davrandı.. Nasılsa yanımda kimsem olmayacak diye düğün bile yapmadım gelinlik giymedim hiçbirşeye hevesim kalmadı..
Nasilsa kimsem olmayacak diye dugun yapmadim gelinlik giymedimi' okuyunca gozlerim doldu. Sizi cok iyi anliyorum Rabbim yardimcimiz olsun. Bende muhtemelen annemle gorusmeyecegim evlendikten sonra.
Eger dogum yaparsan yanina bile gelmem dedi dusunun. Bir anne nasil boyle olur aklim almiyor. Bunlarda imtihanimiz iste kiymetli kardesim. Dilerim evliliginiz cok cok guzeldir.

Anneniz benim kv olabilir mi acaba? Okurken kafamda kv belirdi birden :KK70:

Yüksek ihtimalle sorunları var, ama bunu ona söyleseniz de kabul etmeyecektir. Eşimin annesi de aynı sizin anneniz gibi ve onlar böyle kabullenmişler mecburen. Çünkü ne yaptılarsa çözememişler sorununu. Eğer herkes bu durumun farkındaysa bence çok kafanıza takmayın. Psikoloğa götürmeyi denediniz mi bilmiyorum ama belki bu yöntem sizde işe yarar.

Allah yardımcınız olsun... :KK43:

Anneniz benim kv olabilir mi acaba? Okurken kafamda kv belirdi birden :KK70:

Yüksek ihtimalle sorunları var, ama bunu ona söyleseniz de kabul etmeyecektir. Eşimin annesi de aynı sizin anneniz gibi ve onlar böyle kabullenmişler mecburen. Çünkü ne yaptılarsa çözememişler sorununu. Eğer herkes bu durumun farkındaysa bence çok kafanıza takmayın. Psikoloğa götürmeyi denediniz mi bilmiyorum ama belki bu yöntem sizde işe yarar.

Allah yardımcınız olsun... :KK43:
Dr fikrine cok karsi. Ben iyiyim diyor ben hakliyim diyor baska sey demiyor. Oldugu gibi kabul ediyoruz bizde.

Oncelikle allah hayirlisi ile yuvanizi kurmayi nasip etsin.
Anneniz komsularin kendisini dinledigini dusunecek kadar kotu ise bunu annenizin tercihine birakmadan mutlaka bindr a goturun. Dugunlere gitmemek,kardesleri ile arasinin kotu olmasi olcu degil, fakat yukarida bahsettiginiz hafife alinmatacak kadar onemli bir belirti.Tedavisi baslarsa bu belirtileri azalicaktir.Onecilikle kandisi sonra da aile bireylerinin selameti icin tedavisini ihmal etmeyin

Oncelikle allah hayirlisi ile yuvanizi kurmayi nasip etsin.
Anneniz komsularin kendisini dinledigini dusunecek kadar kotu ise bunu annenizin tercihine birakmadan mutlaka bindr a goturun. Dugunlere gitmemek,kardesleri ile arasinin kotu olmasi olcu degil, fakat yukarida bahsettiginiz hafife alinmatacak kadar onemli bir belirti.Tedavisi baslarsa bu belirtileri azalicaktir.Onecilikle kandisi sonra da aile bireylerinin selameti icin tedavisini ihmal etmeyin
Amin kiymetli kardesim
Annemi polis zoruyla dahi dra gotursek gitmez gitse dahi ilaclarini kullanmaz. Bu konuda inadi var. Dugunler,kardesleriyle arasi bu tur nedenler basit gibi gorunuyor ama ailede iyi oldugu tek kisi yok. Anneannem hastalandi aramadi sormadi. Herkese bi ad kulp takar ailede. Cok mutsuz eve kapatti kendini kimsenin gelmesini gitmesini istemez. Misafir deyince akli cikiyor. Alt kattaki komsumuz gece belli vakitlerde kapisini aciyor "bu (kufrediyor )niye bu saatlerde kapisini aciyor" diye onla kavga ediyor. Teyzemlerle konustum gecenlerde genc kizken nasildi diye sordum evden kacmayi dusunuyormus teyzem dikkat cekmek icin yer arardi diyor. Bilmiyorum ne yapacagini hayatinin her evresinde problemli bi kadin. Allah yardimcim olsun.:KK61:

O kadar zor bi psikolojiyle evlilige adim atiyorum ki.

X