Ben 3 yıldır bnden bir yaş küçük biriyle birlikteydim.ilk senemizde aslında ben eski erkek arkadaşımı unutmak için onun çıkma teklifini kabul etmiştim ve sevmiyodum.birazda yaşın verdiği havailikle onu çok defa gözü göre göre aldattım dinlemedim hiç.Ama o çok seviyodu ve böyle davrandığım için çok üzülp ağlıyo kendine gel artık fln diyodu ayrılmıyodu da bekliyodu düzelcem diye birde abisi vardı ki sürekli sen kardeşimi üzüyon iyi biri değilsin diye ayırmaya çalışıyodu bizi.Her nys 1yıl böyle geçti 2.yılımızda ben ona aşık oldum hmde çok fena sevdim.Bu defa o bna kötü davranıyodu ilgisizdi seviyorum ama sana sevgimi göstermem artık diyodu.böyle ilgisizliklerle 2.yılımızda bitti.3.yıl da artık ben onu resmen kovalar oldum çnkü çok seviyodum.süreklide ayrılıp barışıyoduk.yine bigün ayrılmak istediğini söyledi arama msj atma dedi ayrıldık.aradan 1 hafta geçti bana msj attı ben seni çok özledim yapamıyorum buluşup konuşalım sorunlarımızı çözelim diye.kabul ettim sbh 9 gibi buluşma kararı aldık.çünkü ramazan bayramıydı ancak o saatte müsaittim ben.mahallemizdeki ilköğretim okulunun bahçesinde kimsenin olmadığı bi köşesinde buluşcaktık bzm buralarda herkez birbirini tanır ve kınar kimse nn görmemeside lazm tmm dedim.Snra bana gözlerini görünce dayanamıyorum doğru kararlar veremiyorm gözlerini oraya gidince bağla bi 10dk ben düşünüyüm ve hiç konuşmayalım dedi tabi ben ondan önce gitcektim ve bağlıycaktım gözlerimi.kabul ettim çnkü çook seviyorum çok da güveniyorm 3yıldır hiç bi kötü amaçla yaklaşmadı bana yapmadı.nys kabul ettim gittim sbh gözlerimi bağladım bu geldi gelidiğini görmüyorm tabi.ayaklarını görüyorum tmm onun ayakkabısı onun kokusu hiç aklıma başka bişi gelmiyo o olduğundan eminim.10dk konuşmadı elimi tuttu öpüşmeler fln snra ileri gitmeye başlayınca neoluyo ya sen yapmazdın böyle şeyler diye sinirlenip gözlerimi bi açıyorum kiiiii karşımda sevdiğim değil ABİSİ çıkıyo onun kıyafetlerini gymiş onun parfümünü sıkmış ve kardeşinin telini istemiş bnm kontrüm yok kız arkadaşımla msjlaşcam bnde kalsın hattın bi kaç gün diye oda vermiş.abisini görünce karşımda şok geçirdim o an ztn ağlamaya başladım deli gibi konuşamıyorumda tabi onun umrunda değil irice bişi ztn orda zorla ağlaya ağlaya bana dokundu afedersiniz öptü kokladı zorla açtı erkek gücü bnm gücüm yetmiyo bağırsam sokakta kmse yok duyacak ıssız biyer.nasıl yaparsın sen bunu bizim abimizdin fln dedim bnm aklım sendeydi uzun zmndır bunu planlıyodum hoşlandım senden dedi.zor güç kaçtım elinden.ağlamaktan ayakta duramıyodum.Snra abisi pislik ben söylemeden söyleyim diye bnm sevdiğime kardeşine anlatmış.sevdiğim aradı beni nsl olur bu fln ağlıyo telde bnde anlattım herşeyi zorla yaptı ben sen zannettim diye ağlayarak anlattım.tmm dedi o ******** artık bnm abim değil annemede söyliycem gebertsin onu dedi.sen ağlama ztn çok üzdüm artık yanındayım asla bırakmam üzülme seni seviyorum fln o gün odamın camının önünde sbhladı ağlayarak oturdu orda.3gün fln böyle geçti yaşadıklarıma ramen mutluydum sevdiğim unutturcak herşeyi onunla ben herşeyi aşarım diye çok sewindim.ama 4.gün aradı artık annem siz olamzsınız ayrılın yoksa hakkımı helal etmem diyo.ayrılmak zorundayım anla bni bidaha görüşmeyelim fln bitirdi.o an yıkıldı dünyam başıma abisinin istediği buydu amaçına ulaştı pislik.suan ayrılalı 3ay oldu ve bn hala onu deli gibi seviyorum unutamıyorm kmseyle olamıyrm.Sevdiğim desen hergün bi kızla bi ilişki yaşıyomuş iyce serseriliğe vermiş kendini artık banada beni sevmdğini söylüyo.Ya ben anlamıyorum bu kadar cbk nasıl unutur eminim seviyodu bni bunu bize nsl yapar.ben onu istiyoruum napmam lazım neolur fikir verin bana.çok uzun oldu ama derdim kendimi aştı artık tek başıma taşıyamıyorum şimdiden teşekkürler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu durumda napcam been yardım:(
- Konu Sahibi SEHEER
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?şok oldum yaa bu nasıl bişey
canım kaç yaşındasınız sizler cahillikle dolu yılar geçmiş ve son nokta en berbatı olmuş..
bence kesinlikle yollar ayrılsın
bu çocuğuda unut unutmak zorundasın
yarın birgün evlenseniz abisnin yüzüne nasıl bakıcaksınız olucak iş değil..kesinlikle kendine yeni bir sayfa aç herkez hatalı bu ilişkide
canım kaç yaşındasınız sizler cahillikle dolu yılar geçmiş ve son nokta en berbatı olmuş..
bence kesinlikle yollar ayrılsın
bu çocuğuda unut unutmak zorundasın
yarın birgün evlenseniz abisnin yüzüne nasıl bakıcaksınız olucak iş değil..kesinlikle kendine yeni bir sayfa aç herkez hatalı bu ilişkide
- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
kaç yaşındasın çok merak ettim.cahilliklerle dolu bi 3 yıl.yazık yaa..sen hangi akılla allah aşkına gözlrini bağladın da bekliosun ıssız bi yerde..aklım almıo valla.okadar msjlaştında bi tlf açıp konuşamadınmı sevdiğinle..ay ne desem ki ayrıldığınız ii olmuş..sende yaşadıklarını unutmaya çalış hayatına sağlam bi yol çiz canım..
Bastan sona hata yasananlar,,,
Yani sen simdi bu cocukla tekrar beraber olsan yasananlar unutulacakmi?
hic sanmiyorum ne sen,ne sevgilin,ne abisi nede ailesi unutmiycak mutlu olmiycaksiniz..
Belkide bunlarin hepsi bi oyundu hic düsündünmü?Belkide senden intikam alip ayrilmak istedi olamazmi?
Ilk baslarda aldatan sen olmussun belki böyle bi yola basvurdu sana aci cektirmek icin olabilir yani...
Bu erkeklere nasil böyle gözü kapali güvenebiliyosunuz hayret ediyorum olanlara ragmende hala seviyor olman tuhaf geldi bana...
Yani sen simdi bu cocukla tekrar beraber olsan yasananlar unutulacakmi?
hic sanmiyorum ne sen,ne sevgilin,ne abisi nede ailesi unutmiycak mutlu olmiycaksiniz..
Belkide bunlarin hepsi bi oyundu hic düsündünmü?Belkide senden intikam alip ayrilmak istedi olamazmi?
Ilk baslarda aldatan sen olmussun belki böyle bi yola basvurdu sana aci cektirmek icin olabilir yani...
Bu erkeklere nasil böyle gözü kapali güvenebiliyosunuz hayret ediyorum olanlara ragmende hala seviyor olman tuhaf geldi bana...
canım benim bi arkadaşımada hem dayısı hem yeğeni aşıktı.. kız dayı ile çıkıyordu ama yeğenin oyunları kızın aklını çeliyordu sürekli.. dayıyla evlilik düşünüyodu.. yeğen kendini içkiye vermeler falan.. kızın yeğene yardımı dokunsun diye bak biz dayınla evleneceğiz kendine güzel bi yol çiz demeler... neler neler.. sonuç : ikisi ile de olmadı olamazdıda çünkü... anneleri öğrendi ne acı bi durum benim oğlum ile kardeşim aynı kızın peşine düşmüş.. sana çok net yazıyorum asla ve asla olmaz.. hoşlantı olsa kimse bilemese kapansa neyse iyeceğim ama bu pislik ne kadar ileri gitmiş.. anne biliyo, oğullarının hayatının mahvolmasını istemiyo, bence unutmaya bak.... kurslara git, kendini geliştircek eğlendirecek meşgalelerde bulun, ailen sewdiklerinle zaman gecir.. ama asla onu unutmak için başkasını üzme... kendini ğlendirmeyi bil..
kendime yeni bi sayfa açmak çok istiyorm ama yapamıyorum ki çok sevdim 3yıl bi anda unutulmuyo.sesinden de tanımıyorum çünkü konuşmayıp düşüncem dedi.ya ben bunlara kancak biri değilim normalde ama 3yıl oldu o kdr güveniyorm ki ona diyorum ya hiç kötü bi hareketi olmadı bu zmna kdr.ne dersede yapıyım bu sefer iyce anlasın sevdiğimi diye düşündüm nerden biliyim adi abisinin karşıma çıkacağını.ben biliyorm suan hala oda sevio unutamıyo ama mecburum die düşünüyo
- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
ben pek inandırıcı bulmadım arkadaşlar aslında kaçımız sevgilimizi gözlerimiz bağlı beklerizki ıssız bi yerde..
hani ondan emin olsakki yaşananlara bakılırsa çok engebeli bi ilişki yaşamışlar hani evlilik teklifi falan yapıcağını anlasakki okdar bi güven olsa aramızda yine gözlerimizi bağlamak pek akıl işi gibi gelmedi bana...
korkarım en azından ben yaaa
hani ondan emin olsakki yaşananlara bakılırsa çok engebeli bi ilişki yaşamışlar hani evlilik teklifi falan yapıcağını anlasakki okdar bi güven olsa aramızda yine gözlerimizi bağlamak pek akıl işi gibi gelmedi bana...
- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
kendime yeni bi sayfa açmak çok istiyorm ama yapamıyorum ki çok sevdim 3yıl bi anda unutulmuyo.sesinden de tanımıyorum çünkü konuşmayıp düşüncem dedi.ya ben bunlara kancak biri değilim normalde ama 3yıl oldu o kdr güveniyorm ki ona diyorum ya hiç kötü bi hareketi olmadı bu zmna kdr.ne dersede yapıyım bu sefer iyce anlasın sevdiğimi diye düşündüm nerden biliyim adi abisinin karşıma çıkacağını.ben biliyorm suan hala oda sevio unutamıyo ama mecburum die düşünüyo
yeniden barışmayı düşünmemelisin bi kere..sağlıklı bi ilişki olucağınımı düşünüyosun anlamadımki..yaşını bağışlarmısınız bize...
o herif güzel bir oyun oynamış yaa konuşmayıp düşüncem gözlerine bakmamam lazım kapat ..aman allahım evlerden ırak ...
ben pek inandırıcı bulmadım arkadaşlar aslında kaçımız sevgilimizi gözlerimiz bağlı beklerizki ıssız bi yerde..
aynen bende korkarım yaa ne olur ne olmaz bunları düşünmek lazım
yaşım 18 evt ve ilk kez aşık oldum ben.hem öyle söylemeyin nollur o bana oyun oynamadı intikam için fln eminim çnkü oda şok geçirdi oanki durumunu görseniz mahvoldu abisinin yaptığından o kadar utandıki hala da acı çekiyo
sevgilin ve abisi kaç yaşında peki onlarda senin yaşlarında sanırım
- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
yaşım 18 evt ve ilk kez aşık oldum ben.hem öyle söylemeyin nollur o bana oyun oynamadı intikam için fln eminim çnkü oda şok geçirdi oanki durumunu görseniz mahvoldu abisinin yaptığından o kadar utandıki hala da acı çekiyo
kusura bakmada çok safsın arkadaşım hayatın sillesini yememişsin daha yemessinde inş...
ne zannediyosun haberi olsa da olmamış gibi davranmicakmı hala güzel yanlarını görmeye çalışıyosun yapma neolur..
sence senin için abisine rest çekermi..onlar kardeş sen se hiç...
abisine tepkisi ne olmuş peki onu merak ettim