• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu duruma tepkim ne olmali

Simdiki sorun su gorumcem evde ben otobusteyim ve eve gitmeme 1 saatlik yol var dun erken geleyim mi dedi hayir demistim
Evin anahtari onda yok abisi evdeymis apartmanin onune gelmis beni ariyor apartman numarasini ve dairesini ogrenmek icin acil yorumlarinizi alayim kizlar

Not: sabah ise gec kaliyorum diye yatagimi toplamamistim nasilsa 8 de gelecekler diye dusunerek

Abisinin evde oldugundanda haberi yokmus cunki beyimiz telefonlarini acmiyormus
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Simdiki sorun su gorumcem evde ben otobusteyim ve eve gitmeme 1 saatlik yol var dun erken geleyim mi dedi hayir demistim
Evin anahtari onda yok abisi evdeymis apartmanin onune gelmis beni ariyor apartman numarasini ve dairesini ogrenmek icin acil yorumlarinizi alayim kizlar

Not: sabah ise gec kaliyorum diye yatagimi toplamamistim nasilsa 8 de gelecekler diye dusunerek

Abisinin evde oldugundanda haberi yokmus cunki beyimiz telefonlarini acmiyormus
abisi evdeymıs sorun yapmanızı gerektırecek bı durum goremedım

Resmi daire gibi ne o öyle .Madem akşam geleceginden haberdarsin , mevlud de var.Yatagini derleyip toplayıp gitseydin.

Canim abisinin evide bende ona saat vermisim dimi su saatte gel diye

Lütfen Eşinizin ailesine de kendi ailenize olduğu gibi davranın. Sizin Eşiniz ise onun abisi. Sizin eş olma durumunuz bir imza ile onun kardeşliği kan bağı ile. Biraz hoşgörü lütfen.

Back
X