Aksam saat altida birden kanli idrar yapmaya basladim.Burada 6 `dan sonra doktor olmadigi icin gece onikiye kadar durmadadan su ictim ve dogal olarak da cok sik tuvalete gittim.Böylelikle idrarim normale döndü.Ertesi günde doktora gitmistim hic istemedigim halde antibiyotik kullandim.Eger doktorunuz enfeksiyon yok diyorsa ne mutlu size.Cok su icin , tabiki bunun sonucunda sürekli tuvalete gitmeniz gerekiyor.Küvetiniz varsa icini papatya ve sicak su koyup suyun icine oturun.Bunun disinda idrar yollari icin olan caylardan alin.Adini bilmiyorum.Ben eczaneden almistim ve sürekli ictim.Bir de ic camasirlarinizi yüksek derecede yikayip ütüleyin.Gecmis olsun.Cayin adina bakip yazarim.
Aksam saat altida birden kanli idrar yapmaya basladim.Burada 6 `dan sonra doktor olmadigi icin gece onikiye kadar durmadadan su ictim ve dogal olarak da cok sik tuvalete gittim.Böylelikle idrarim normale döndü.Ertesi günde doktora gitmistim hic istemedigim halde antibiyotik kullandim.Eger doktorunuz enfeksiyon yok diyorsa ne mutlu size.Cok su icin , tabiki bunun sonucunda sürekli tuvalete gitmeniz gerekiyor.Küvetiniz varsa icini papatya ve sicak su koyup suyun icine oturun.Bunun disinda idrar yollari icin olan caylardan alin.Adini bilmiyorum.Ben eczaneden almistim ve sürekli ictim.Bir de ic camasirlarinizi yüksek derecede yikayip ütüleyin.Gecmis olsun.Cayin adina bakip yazarim.
Cranberry türkce adini bulamadim, isirgan otu cayi iyi geliyor.Dedigim gibi küvette sicak suya oturma da iyi geliyor.Limon gibi asitli yiyeceklerden kacinin.Kendinizi sicak tutun.
Canim aile hekimine değil üroloji uzmanına git aile hekimi yazamaz o ilaçları uzmanın yazması lazım hemde üroloji uzmanindan başkası anlamayaz hastalığını vakit kaybetme aile hekimine giderek hastalığın kroniklesmeden tedbirini al yarın hemen git hatta üroloji doktoruna
Kola, çay, kahve, acı, soğan, ekşi, ketçap, mayonez, meyve suyu, paketli içecekler, gazlı içecekler, limon, greyfurt, c vitaminli meyveler, domates, alkol, sigara bunlardan uzak dur mesaneyi tahriş edip mesane içinde olan hastalığın artmasına yol açıyor ayağını sicak tut karnının üzerine sicak su koy corapsiz gezme belini usutme geçmiş olsun tekrar
Yalın ayak betona basma, çorapsız durma büyük ihtimalle üşütüyorsun geçmiş olsun kendini sıcak tut sıcak duş al ve ayağını sıcak tut 1 2 saate hafifliyor
Benim derdimin dermani senmissin...Cok tesekkur ederim...Corap giydim ustune bir de patikSıcacık bir dus aldim yattim haftalardir boyle mutlu uyandığımi hatırlamıyorumBenim durumumda olanlar mutlaka denesin, hepinize tesekkur ederim
Benim derdimin dermani senmissin...Cok tesekkur ederim...Corap giydim ustune bir de patikSıcacık bir dus aldim yattim haftalardir boyle mutlu uyandığımi hatırlamıyorumBenim durumumda olanlar mutlaka denesin, hepinize tesekkur ederim
Usutmussun demek kj gecmis olsun. Eskiler bosuna demiyor kadinlar ayakalrini ve belini sicak tutmali.. zaten kisin ortasinda degil en cok bu gecis donemlerinde usutuyo insan