Hemen deniycem çok teşekkür ederim...0.5 lt lik pet şişeyi sıcak suyla yarıya kadar doldurun. Bacaklarınızın arasına alın oturun soğuyana kadar çok rahatlatır. Geçmiş olsun
Peki cok su ictiginde surekli idrara cikiyor musun normal yani geciyor de miBol su, enfeksiyonun suyla atılabilmesi için, başıma çok geldi ve bazen sabahtan akşama bol su içerek atlattığını bilirim :) geçmiş olsun :)
Evet çıkıyordum. oradaki enfeksiyonu suyla atacaksın. Ne kadar su o kadar çok yıkama.Peki cok su ictiginde surekli idrara cikiyor musun normal yani geciyor de mi
Yarin hemen aile hekimine gitsem mesane icin ilac yazar mi acabaEnfeksiyon olmadığı için ilaç yazmamis enfeksiyon olunca zaten antibiyotik yaziyorlar ama mesanen için mesane ilaçları var onlardan birini yazabilirdi vakit kaybetmeden baska bir uroloji doktoruna daha git çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Tesekkur ederim.Recetesiz alabilir miyim o ilacı acabaGeçmiş olsun purinol alın eczaneden ,idrar yolu için bi açıcı suya karıştırılıp içiliyor ,enfeksiyon yoksa belki kum vs vardır ,bi tıkanıklık yapıyordur bide sıcak su koyun karnınıza ,maydanoz suyu adet kanamasını artırır ,c vitamini alın ...
Alırsınız ucuz bişi ,hiç reçete vs uğraşmaya değmez bol bol su için günde 3-4 kez için mesanede durdukça fayda ederYarin hemen aile hekimine gitsem mesane icin ilac yazar mi acaba
Tesekkur ederim.Recetesiz alabilir miyim o ilacı acaba
Cok tesekkur ederim.Alırsınız ucuz bişi ,hiç reçete vs uğraşmaya değmez bol bol su için günde 3-4 kez için mesanede durdukça fayda eder
Yaşadığın bu durumun adı sistit değil mi evlenince banada oldu birkaç kez tuvaleti yaparken yanmada oluyor mu?Merhaba kızlar...Geçenlerde idrarimi yapamama sikayetiyle acile gittim idrar tahlili,kan tahlili ve ultrason sonucunda doktor hicbir seyin yok, tahlillerin temiz, bol bol su ic enfeksiyon olmadığı için ilac yazamam dedi. Ayni durum basina gelen varsa lütfen yardim edin.Cok su içtiğimde surekli idrara çıkıyorum , icmedigimde de yapamıyorum ama surekli bir doluluk hissi...Artık çıldırıcam!!!
Özelden yaziyorum bakarmisinMerhaba kızlar...Geçenlerde idrarimi yapamama sikayetiyle acile gittim idrar tahlili,kan tahlili ve ultrason sonucunda doktor hicbir seyin yok, tahlillerin temiz, bol bol su ic enfeksiyon olmadığı için ilac yazamam dedi. Ayni durum basina gelen varsa lütfen yardim edin.Cok su içtiğimde surekli idrara çıkıyorum , icmedigimde de yapamıyorum ama surekli bir doluluk hissi...Artık çıldırıcam!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?