Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kasım başında çektirdim zaten odada yalnızsın bişey olmaz ki.Arkadaşlar malum corona zamanı hastaneye gitmemek gerek ama hipofiz bezimde kist var ve 4 5 gundur baş agrim geçmiyor.Doktorum böyle bir durumda gelmemi söylemişti ama izne cıkmış ve 1 haftada yok sonuclarimla farkli doktora gideceğim ve büyük ihtimal mr isteyecek.
Sorun su ki maskemi cikarirsam ben ne yapacağım maskesiz cekilmem gerek değil mi bilgisi olan var mi bu dönemde cektiren var mı ? Şimden panik atak geçiyorum mr cektirmemde sorun yok ben maskesiz cekilecegim diye delleniyorum.Eger ki maskesiz cekilmem gerekirse ne yapmam gerekir ne olur akıl verin olan aklımda kaçtı
Tomografi emar bunlar onemli seyler. Corona çok onemli ama onlardan baska cesit cesit hastalik var. Neredeyse 1 yil olcak uğraşıyoruz bu meretle çok
Ben gitmesin demiyorum ki zaten eğer giderseniz onleminizi alın ki birde covidle ugrasmayin diyorum.İyi de belki önemli bir hastalığı var o yüzden gidip geliyor.
Kimse keyfinden hastaneye gitmez herhalde hastane havası solumak için
Bir tanıdığım kanser tedavisi görüyor bu dönemde. Hatta ameliyat olması da gerekti ne yapsın bu insanlar?
Sıkıntı etmeyin. Sorununuzu ertelemeden gidin doktora. Nasil yaptıklarını bilmiyorum ama kayinvalidem çektirdi bu dönemde mr.Arkadaşlar malum corona zamanı hastaneye gitmemek gerek ama hipofiz bezimde kist var ve 4 5 gundur baş agrim geçmiyor.Doktorum böyle bir durumda gelmemi söylemişti ama izne cıkmış ve 1 haftada yok sonuclarimla farkli doktora gideceğim ve büyük ihtimal mr isteyecek.
Sorun su ki maskemi cikarirsam ben ne yapacağım maskesiz cekilmem gerek değil mi bilgisi olan var mi bu dönemde cektiren var mı ? Şimden panik atak geçiyorum mr cektirmemde sorun yok ben maskesiz cekilecegim diye delleniyorum.Eger ki maskesiz cekilmem gerekirse ne yapmam gerekir ne olur akıl verin olan aklımda kaçtı