Sivilceli Ciltler bu doktorlar neden okuyor

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kesinlikle katılıyorum sana kimdede vicdan kalmamış gece yastığa başlarını koyduklarında rahat uyuyabiliyolarmı merak ediyorum doğrusu

selam canim,

ben almanyadada ve türkiyede bu dertle 10 sene ugrastim.orta 2.ci sinifdan basladi bende akneler.Dedigin ilaci bende kullandim.3-4 ay sonra bende yine cikti.Alman doktorlarin hicbiri yazmadi, sonunda iranli bir doktor yazdi.Benim ögrendigim sey : Aknenin cözümü , dogum kontrol hapi.Ben bakireykende kullaniyordum.Sorun hormonlardan kaynaklaniyor.düzenli aldiginda ,akne diye birsey kalmiyor.yan etkiside yok.selamlar.

cnm bende senin gibi düşündüm ve yan etkisi en az olan yasmin doğum kontrol hapını 4 ay düzenli içtim sonuç sıfırdı bende pes ettim bıraktım çoküzgünüm::KK43:

arkadaşlar bir dr..dan memnun kalmadınız diye tüm dr..ları itham etmek doğrumu sizce ve ilaç ismi vermek site kurallarına aykırı bilginize..

ilaç ismi vermek site kurallarına aykırımı?? ozaman neden sırf bu ilaçların adına konular var çok şaşırdım doğrusu

sizlerinde bildiği gibi her ilaç her bünyeye aynı etkiyi göstermeyebilir onedenle buradan yapacağımız yorumlar diğer arkadaşları etki altında bırakabilir o nedenle bu konularda dikkatli olursak daha iyi olur..

şaka gibi bende bir kaç sene önce annemle gitmiştim doktora cips abur cubur yediğimden yüzüm daha da kötü bir hal alıyordu.
Annem beslenmesine de dikkat etmeli değil mi dedi doktora,
doktor beslenmenin hiç bir alakası yok dedi. Başkası dese işime gelir çünkü biliyorum ilgisi oldugunu hayır yediğim zamanlar ve yemediğim zamanlardaki dağlar kadar farktan da biliyorum bunu.
hani orda annemle iki saniye bir bakıştık,ee biz kaçalım o zaman hayırlı işler size, diye
yahu böyle saçmasapan şey olur mu ? bal gibi biliyor dediğinin yanlış oldugunu ilacı basıcak ya heralde korktu beslenmeyle ilgisi var diye tedavi istemiyeceğim diye..

insan işini severek yapmasın iş ahlakı olmasın her yerde rastlıyoruz bu gibi insanlara ,sağlıkta rastlamak çok daha tehlikeli ve üzücü tabi..

kaliteli cilt doktoru bulmak çok zor genelde işi uzatıyorlar özele gittiğinde

daha 17 yaşındayken cildiyeye gitmiştim çözüm olur diye....piskolojim altüst olmuş durumda ama.doktor antibiyotik yazıp bana dönerek ' sen neyaptın ya bu suratına ne bu halin' gibi beni altüst eden bişey söyledi.zaten piskolojim mafolmuş bide doktordan duymak beni daha uzun süreçli bi yola itti.sonra doktara gitmemeye yemin ettim öyle bi yemin ettimki cildiye lafı duyunca bile sinirlerim bozuluyor hala.zaten dediğğinz gibi başka ilaç ismi bildikleri yok. bence cildiye doktorları hastalarından belli başlı testler ister cildinde nelerin reaksiyona girdiğini tespit eder,kan testi ister felan yani.....bunları sanki zorla oraya oturtmuşlar....neyse ben 24 yaşındayım cildim hala aynı neler kullandım neler ama fıssss....artık bunun geçmeyeceğini bu ciltle yaşayacığımı kabul etmekten başka çarem kalmadı.zaten ağır geliyo bunu kabullenmek yetmezmiş gibi çevremdeki insanların 'ay niye yüzün böle kötü olmuş yazık sana 'demelerinden bıktım kendimi tam piskolojik olarak düzelttim derken tekrar başa dönüyorum.gerçekten yoruldum artık......nezaman ölücem diye bekliyorum sadece......

Bahsi geçen ilaç kadar etkiliymiş ve yan etkisi yokmuş;Acno Eurotabs Tablet .Araştırmanızı öneririm.Sağlıklı günler.

insanları yanlış yönlendirmeyin, dermatolog çok haklı sihirli değnek yok elinde, ver bir krem herşeyden kurtulayım, yok öyle bir dünya, forumda türlü türlü tavsiyeler okuyorum, yok şu ürün yok bu ürün, mucize falan, hepsi yalan, doktor gerçekleri söylemiş, ve unutmayın, bir ürüne dair çok büyük vaat ve övgü duyuyorsanız ve o ürünün fiyatı pahalıysa gerçekten şüpheyle yaklaşın, amaç ürün satmak oluyor çoğu zaman, 32 yaşındayım, 17 senedir kozmetik kremler, losyonlar, şampuanlar, neler neler kullanmadım, her ay yeni bir mucize çıkıyor. 3 ay önceki mucizeden eser yok, üçkağıtçı şirketlerin işi bunlar. siz doktorlar inanın, eğer bir doktor size kızıyorsa gerçekleri söylüyor demektir :)) ama eğer kozmetik olarak şu ürünü kullanın şuradan alın diyorsa ve o ürün en aşşağı 50 liradan başlıyorsa, o doktorada şüpheyle yaklaşın derim ben.

herkes kendine göre hakılıdır tartışma yaratmanın ne lüzmu warki şimdi :KK70: nedense şimdi gülesim geldi :KK70:

kızlar bugün gazi hast.dermatoloji bölümüne gittim anlıycanız gibi sivilcelerim için..Oraya genç bir doktor oturtmuşlar doktormu asistanmı artık neyse bilemiycem bana dediği ilk şey roaccutane kullanmadan geçmez ben zaten daha önce doktora gittim oda böyle dedi ben başlamak istemiyorum dedim ilgisiz alakasız saçma sapan tavırlarla elimde sihirli değneğim yoki neyapabilirim bilmemne saçma sapan onuştu bu roaccutane olmasaydı neyapıcaktınız çok merak ediyorum dedim durdu bişeyde diyemedi bütün cinlerim tepede geldi beslenmemi düzeltsem yememem gereken bişey varmı dedim beslenmeyle alakalı bişey diilmiş akneler nası bi mantıksa artık ya ve hangi doktora gitsem aynı şey bi roaccutane ezberlemişler her gelene roaccutane verilicekse niye okunuyoki bu okullar sıkıntılarımı böyler dile getirmek istedim her zamanki gibi beni rahatlatan kk bayanlarına eminim sizinde böyle sorunlarınız olmuştur yazımı sabredip okuduysanız eğer beni anlamışsınızdır ...

kusura bakmayın ama aknenin tedavisi roacutanne dir. o olmasaydı ne yapacaktınız demişsiniz ya onun yerine ben size cewap wereyim hiç bir şey. insanlar tıp fakültelerinde herşeyin en etkin we kesin tedawisini öğrenmioyo malesef çünkü böyle bişi yok zaten. beslenmenizle alakalı olmadığını söylemiş doktor we beğenmemişsiniz o zaman bildiğiniz bir alakası warsa anlatın mekanizmayı biz de öğrenelim..

bu işin mekanizmasını bilmem ama vücudumun mekanizmasını çok iyi bilirim çikolata yediğimde mutlaka ertesi gün sivilcem çıkar yada çok cola içtiğim zamanlarda ne demek beslenmeyle ilgisi yok siz gerçekten inanıyomusunuz böyle birşeye???madem vücudumuzda çıkan şeylerin beslenmeyle ilgisi yok ozaman bir bebeği dünyaya getirirken gelişimi annenin karnındaki beslenmeyle başlıyor..Buna ne diyeceksiniz...kimse bana beslenmeyle alakası yok demesin çünkü herşeyin beslenmeyle çok alakası var...bir hafta su içmeyin bakalım vücudunuzda neler olacak???Cahil cahil konuşup insanları da kötü yönde etkilemeyin lütfen siz kendi doğrunuzu uygulamaya devam edebilirsiniz ama herkesin canı kıymetli bunu unutmayın!!!

X