Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bugün gazi hast.dermatoloji bölümüne gittim anlıycanız gibi sivilcelerim için..Oraya genç bir doktor oturtmuşlar doktormu asistanmı artık neyse bilemiycem bana dediği ilk şey roaccutane kullanmadan geçmez ben zaten daha önce doktora gittim oda böyle dedi ben başlamak istemiyorum dedim ilgisiz alakasız saçma sapan tavırlarla elimde sihirli değneğim yoki neyapabilirim bilmemne saçma sapan onuştu bu roaccutane olmasaydı neyapıcaktınız çok merak ediyorum dedim durdu bişeyde diyemedi bütün cinlerim tepede geldi beslenmemi düzeltsem yememem gereken bişey varmı dedim beslenmeyle alakalı bişey diilmiş akneler nası bi mantıksa artık ya ve hangi doktora gitsem aynı şey bi roaccutane ezberlemişler her gelene roaccutane verilicekse niye okunuyoki bu okullar sıkıntılarımı böyler dile getirmek istedim her zamanki gibi beni rahatlatan kk bayanlarına eminim sizinde böyle sorunlarınız olmuştur yazımı sabredip okuduysanız eğer beni anlamışsınızdır ...