Bu Dertten Yıldım, Bıktım, İllallah Getirdim 😢

ne kadar süreyle kullandın peki ve kurtulabildin mi? ben 5 temmuzda süleyman akhan'a gideceğim bakalım ne diyecek. 3 yıl oldu ve ben artık çok sıkıldım.
Umarım çareyi bulursunuz. Çok zor bir şey çünkü, insan çok istese bile olaydan soğuyor. Evet, ben düzenli kullanımla kurtuldum (birkaç ay). Hala bazen oluyor ama sıklığı çok azaldı. Böyle durumlarda tekrar kremi kullanıyorum. Pozisyona da bağlı olduğunu fark ettim. Yaralanan bölgeyle sürtünmenin fazla olduğu pozisyonlarda artıyor.

valla benim pozisyon falan fark etmiyor hiç, her açıdan ağrım, sızım, çatlağım oluyor tamamdır, çok teşekkürler. bu akşamdan itibaren kullanmaya devam edeyim

Ben de de iliski esnasında vajina girişinde çatlaklar oluşuyor ve her ilişki esnasında bir yıldır. Birçok doktora göründüm çözüm bulamadım lütfenn yazar misiniz bana aaa

slm söylediğiniz adresi bulamadım ben
o çatlak değil maalesef vulvodini bende öyle başladı
kayganlık artınca geçiyordu ama şimdi menopoz öncesindeyim hiç geçmiyor

size özelden yazdım bana yazın ben çok uğraştım bununla

östrojen de bende yanma yapıyor hatta daha çok sanırım zamanla sinirler yıpranıyor

slm söylediğiniz adresi bulamadım ben

o çatlak değil maalesef vulvodini bende öyle başladı
kayganlık artınca geçiyordu ama şimdi menopoz öncesindeyim hiç geçmiyor
Art de huile yazın o şekilde de ulaşabilirsiniz hülya hanıma, art de huile onun aromaterapi firması

Benim vajinal şikayetlerim 9 yıl önce başladı ikinci kızıma hamileyken hormonal sıkıntılar yaşadım sonra vajinal enfeksiyon ve yanma başladı zaman zaman geçti ama genelde adet öncesinde başlıyor sonrasında da kötüleşerek devam ediyordu.yumurtlama döneminde rahatlıyordu ama ne zamanki menopoz işaretleri başladı geçmez oldu kullanmadığım fitil krem kalmadı gitmediğim dr en son adanada prp ve lazer tedavisinden sonra iyice şiddetlenince adana da yine tek algolog olan hocaya pudenal blokaj yaptırdım yarı yarıya azalttı ama yinr bazen artıyor Allah yardımcınız olsun çok zor bir de kimse inanmıyor

teşhis vulvodini evet ama çok sıkıntılı bu arada antifepresan ve antikonvülzan ilaç da kullanıyorum

Malesef nerdeyse aynu şeyler ve şimdiden 8 doktora gittim.ne oldu peki sonuç şuan nasılsınız

Malesef nerdeyse aynu şeyler ve şimdiden 8 doktora gittim.ne oldu peki sonuç şuan nasılsınız
Bana sorduysanız Eğer, ben Süleyman Engin akhan’a gittim. laroxyl ve perge kullandım 6 aya yakın. İlaçları kullanırken bir dönem şikayetlerim azaldı ancak ilaçları kesince geri geldi. Rahimden Ameliyat filan oldum sonra. Doğru düzgün yatamadık eşimle daha Ama 1-2 yattığımızda çatlak yine vardı

Ben estriol yazdırdım anestol bepanteni gündüz gece estriolu kullancam bi de vaginorm yazdı onu da sabah hepsini aynı gün nasıl olcak bilmiyorum

Ben estriol yazdırdım anestol bepanteni gündüz gece estriolu kullancam bi de vaginorm yazdı onu da sabah hepsini aynı gün nasıl olcak bilmiyorum

Bu arada geçmiş oldun çare olmafı yani hiçbişey

Çok geçmiş olsun okurken içim sızladı..Burdan bulduğum ve ıyıkım olan dr tavsıyesı verırım arastırabılırsın ama hangı sehırdesın bılmıyorum.Rahatsızlığım baskaydı benım ama bılgısı tecrubesı ıcın ıstersen tavsıye edebılırım arastırırsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…