- 30 Aralık 2021
- 39
- 8
- 3
- Konu Sahibi milena6034
Bir insan ailesinden soğur mu? Evet soğuyor Muş! Çocukluğumdan beri dediklerinden çıkmadım okula vermeyip kursa verdiler sesim çıkmadı zorla kapattılar sesim çıkmadı annem hasta çocukluğumdan bu yana ona bakıyorum eve annelik yapıyorum yine sesim çıkmadı yani tam olarak her şeyi yapabileceksen kendileri sırf kendilerine rahat geliyor diye hep beni kötü hissettirdiler pandemi sürecindeyiz evin annelik yükü bendeyken etmedikleri lafı bırakmıyorlar üstelik bende onlar gibi hastayken bunların yanı sıra her şeye susuyorken kendim için en ufak bir şey yapınca o… muamelesi görüyorum renkli bir elbise giymek ya da tırnak uzatmak ya da gidip bir kitaba yatırım yapmak resim çizmem bunlar onlara batıyor istiyorlar ki onların emirlerine amade kalayım ve evet babam açık açık dedi senin bizden başka işin olmamalı bunları yazarken bile çocukluğumun gençliğimin elimden alınmış olmasını hatırlamak o kadar canımı yakıyor ki ne sevgi gördüm ne başka bir şey kendi zorlamam ile okula başladım yemin ederim iyi yere geleyim istemiyorlar yalandan kızımı vermem ayağı yapıyorlar millete Oda eve bakıcak biri kalmaz diye ödleri kopuyor hiç diğer kızlar gibi hayatım olmadı ne bir arkadaş çevresi ya da bir ilk aşk hep korktum hep çekindim onlar yüzünden ve evlenmekten de bu yüzden korkuyorum çünkü bu kavramlar ne bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız intihar etme derecesine geldim