Bu değerler ile sizce umutlanmalı mıyım?

turuncuhayaller

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2021
215
91
48
35
Normalde bugün adet günüm,geçen cumartesi evde idrar testi yaptım silik çıktı,kan vermeye gittim 0,06 çıktı,yani negatif. Test hatalı demekki dedim. Ama benim hep 0.1 gibi bi değer çıkardı ilk kez 6 görünce bugün bir daha gittim,0,11 olmuş. Yani 0,06'dan 0,11'e yükselmiş. Şu an yine gebelik yok evet ama yükselmiş olması sizce umutlanmam için yeterli mi?

Maalesef bunlar cok dusuk degerler normalde 5 in ustunde olsa bile doktor iki gunde bir iki kat artış bekliyor kesin gebelik demek için örneği ben on gun gecikmede 35 gordüm ama sonra 0.2ye dustu kimyasal oldu.
Ama regl olana kadar umut var tabi :) regl olmazsan bir hafta sonra tekrarla, Allah gonlune gore versin

Bir de
Amin çok teşekkür ederim 2 gün önce bir de bugün kahverengi leke geldi ve çamur gibiydi,adetle mi alakalı yoksa yerleşmeyle mi alakalı onu da bilemedim

Maalesef ben bir kere adet günümde kan vermiştim 2.5 çıkmıştı onda bile ümitlenme demişti doktor sonrasında zaten adet olmuştum senin değerin baya baya düşük

Bir de

Amin çok teşekkür ederim 2 gün önce bir de bugün kahverengi leke geldi ve çamur gibiydi,adetle mi alakalı yoksa yerleşmeyle mi alakalı onu da bilemedim
Adet oncesi bazi kadinlarda geliyor bende gelmez mesela kahverengi hic. Ama gebelikte yerlesme kanamasi da kahverengi olan var sanirim parlak kirmizi olmadigi surece adet degildir bence

Yumurtlama takip ediyor musun etmiyorsan yumurtlama testleri var onlarla yakalayabilirsin
Benim durum şöyle;
8 yıllık evliyim,ilk 1 sene korunduk sonra çocuk yapmaya karar verdik. Karar vermemizden 1 sene sonra 1 kimyasal gebelik geçirdim. 2 sene sonra aşılama denedik olmadı. Geçen kasım ayında da tüp bebek denedik o da tutmadı. Yakın zamanda yeniden tüp bebeğe başlayacağız. Ovulasyon testleri kullanmıyorum açıkçası akışına bırakmıştım artık,ama genelde her adete yakın bi gebelik testi yapıyorum çıkmayacağını bilsem de,yine yapıp silik çizgi görünce umutlandım öyle kendi kendime. 0,06 olunca olmadı dedim ama yine de artacak mı diye merak ettim yine yaptım bu sefer de 0,11 olduğunu görünce bi acaba dedim. Biliyorum hamile değilim,belki de hiç olamayacağım ama işte,en ufak şey bile umutlandırıyor.. zaten yakında tüp bebeğe başlayacağım dediğim gibi,hayırlısı olsun artık

Bir de o ilk evde test yapıp da umutlandığım test buydu,artımed markasının testi yalancı pozitif çıkarmış. Bir de nimo vardı o bundan da koyuydu o da yalancı pozitifmiş bir daha ikisini de almam.

Eklentiler

• 20250415_211637.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 12
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…