• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu değer normal mii kızlar daha doktor görmedi ama şuan kaç haftalık görünüyor

babyyoda1

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2024
148
34
13
IMG_3389.jpeg

Bugün gittim doktoruma ve ultrasonla baktı kese görünüyor dedi🥹🥹🥹😭😭 beta istemişti yaptım sisteme düşmüş sonucu ben pek anlayamadım 4 haftalık mı benim kuzum

Eki Görüntüle 3546060
Bugün gittim doktoruma ve ultrasonla baktı kese görünüyor dedi🥹🥹🥹😭😭 beta istemişti yaptım sisteme düşmüş sonucu ben pek anlayamadım 4 haftalık mı benim kuzum
Ayy 🥰 bende 10 bin 300 ile öğrendim ve 3 gün sonra karından keseyi gördüm. Vajinal ultrason ile baktı doktor ordan da bebek ve kalp atışını😊
Hiç beta tekrarlama değerin baya yüksek direk muayeneye. Hayırlı olsun 💜

Ayy 🥰 bende 10 bin 300 ile öğrendim ve 3 gün sonra karından keseyi gördüm. Vajinal ultrason ile baktı doktor ordan da bebek ve kalp atışını😊
Hiç beta tekrarlama değerin baya yüksek direk muayeneye. Hayırlı olsun 💜
Yüksek ihtimal 5 haftalık felandır 🥰

Eki Görüntüle 3546060
Hayırlı olsun🥰🥰4 haftalık gibi duruyor.Kese oluştuysa 6.haftada genelde kalp atışını duyarsın.inşallah kesenin içindedir çok sağlıklıdır bebişin sana sıkı sıkı tutunsun🥰

Back