Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan ile hafta hesaplanmaz canım ulturoson kâğıdı yokmuEki Görüntüle 3546060
Bugün gittim doktoruma ve ultrasonla baktı kese görünüyor dedibeta istemişti yaptım sisteme düşmüş sonucu ben pek anlayamadım 4 haftalık mı benim kuzum
AyyEki Görüntüle 3546060
Bugün gittim doktoruma ve ultrasonla baktı kese görünüyor dedibeta istemişti yaptım sisteme düşmüş sonucu ben pek anlayamadım 4 haftalık mı benim kuzum
Yüksek ihtimal 5 haftalık felandırAyybende 10 bin 300 ile öğrendim ve 3 gün sonra karından keseyi gördüm. Vajinal ultrason ile baktı doktor ordan da bebek ve kalp atışını
Hiç beta tekrarlama değerin baya yüksek direk muayeneye. Hayırlı olsun![]()
Hayırlı olsunEki Görüntüle 3546060
En son ne zaman adet oldunuzEki Görüntüle 3546060
13 ocakEn son ne zaman adet oldunuz
Yani kanamanın başladığı ilk gün
Kan ile hafta hesaplanmaz canım ulturoson kâğıdı y
Beta HCG sonucum 294,30 çıktı kaç haftalık hamileyim sizce ben kızlarAyybende 10 bin 300 ile öğrendim ve 3 gün sonra karından keseyi gördüm. Vajinal ultrason ile baktı doktor ordan da bebek ve kalp atışını
Hiç beta tekrarlama değerin baya yüksek direk muayeneye. Hayırlı olsun![]()
Devrem 294,30 çıktı kaç haftalık hamileyim sizce ben adet gecikmesi 4. Gün yaptırdım kan testiKan ile hafta hesaplanmaz canım ulturoson kâğıdı yokmu
Son adet tarıhnız nedır ona göre hesaplanır sağlıkla kucaklayınDevrem 294,30 çıktı kaç haftalık hamileyim sizce ben adet gecikmesi 4. Gün yaptırdım kan testi
24 Ocak son regl tarihimSon adet tarıhnız nedır ona göre hesaplanır sağlıkla kucaklayın
4 haftalıkk felansınız muhtemelen şimdiden hayırlı olsun, gebeliğiniz sağlıklı ilerlesimDevrem 294,30 çıktı kaç haftalık hamileyim sizce ben adet gecikmesi 4. Gün yaptırdım kan testi
Bugünkü sonucum 294,30 dan 623 e yükselmiş kızlar sizce nasıl yarın kontrole gidecem doktora kese görünür mü acaba4 haftalıkk felansınız muhtemelen şimdiden hayırlı olsun, gebeliğiniz sağlıklı ilerlesim![]()
Büyük ihtimalle yer yapmıştır ama keseyi anca 10 gün sonra felan görürsünüzBugünkü sonucum 294,30 dan 623 e yükselmiş kızlar sizce nasıl yarın kontrole gidecem doktora kese görünür mü acaba
Ay evet dediğiniz gibi oldu bugün doktora gittim ve keseyi göremedik haftaya tekrar gel dedi doktor inşallah haftaya hem kese hem kalp atışı dinlenirizBüyük ihtimalle yer yapmıştır ama keseyi anca 10 gün sonra felan görürsünüz
Benim beta 10 bin oldu sonra gördüm
Bebeğide görürsünüz inşallahAy evet dediğiniz gibi oldu bugün doktora gittim ve keseyi göremedik haftaya tekrar gel dedi doktor inşallah haftaya hem kese hem kalp atışı dinleniriz