Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu değer normal mii kızlar daha doktor görmedi ama şuan kaç haftalık görünüyor
Bugün gittim doktoruma ve ultrasonla baktı kese görünüyor dedi beta istemişti yaptım sisteme düşmüş sonucu ben pek anlayamadım 4 haftalık mı benim kuzum
Eki Görüntüle 3546060
Bugün gittim doktoruma ve ultrasonla baktı kese görünüyor dedi beta istemişti yaptım sisteme düşmüş sonucu ben pek anlayamadım 4 haftalık mı benim kuzum
Eki Görüntüle 3546060
Ayy bende 10 bin 300 ile öğrendim ve 3 gün sonra karından keseyi gördüm. Vajinal ultrason ile baktı doktor ordan da bebek ve kalp atışını
Hiç beta tekrarlama değerin baya yüksek direk muayeneye. Hayırlı olsun
Ayy bende 10 bin 300 ile öğrendim ve 3 gün sonra karından keseyi gördüm. Vajinal ultrason ile baktı doktor ordan da bebek ve kalp atışını
Hiç beta tekrarlama değerin baya yüksek direk muayeneye. Hayırlı olsun
Eki Görüntüle 3546060
Hayırlı olsun4 haftalık gibi duruyor.Kese oluştuysa 6.haftada genelde kalp atışını duyarsın.inşallah kesenin içindedir çok sağlıklıdır bebişin sana sıkı sıkı tutunsun
Eki Görüntüle 3546060